Google+ To Φανάρι : Το DEB της Θράκης, κόμμα του τουρκικού Προξενείου, δεν κρύβει την ταυτότητά του

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Το DEB της Θράκης, κόμμα του τουρκικού Προξενείου, δεν κρύβει την ταυτότητά του

Το παρακάτω κείμενο, αν δεν σας λέγαμε ότι γράφηκε από πολίτες της Ελλάδας, θα ήσασταν σίγουροι, ότι είναι ανακοίνωση τουρκικού υπουργείο. Πρόκειται όμως...
... για κόμμα που κατεβαίνει στις ελληνικής εκλογές, παρέα με τους άλλους πολίτες της Ελλάδας, του Ουράνιου Τόξου, της ίδιας νοοτροπίας.

«Με οργή καταγγέλλουμε έντονα τις προδοτικές επιθέσεις που γίνονται στην μητέρα πατρίδα μας Τουρκία, σε βάρος Τούρκων στρατιωτών και αστυνομικών. Ευχόμαστε έλεος από τον Αλλάχ για τους Τούρκους στρατιώτες και αστυνομικούς, περαστικά και κουράγιο προς τις πονεμένες οικογένειες και το Μεγάλο Τουρκικό Έθνος και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες στρατιώτες και αστυνομικούς.

» Δηλώνουμε στην κοινή γνώμη πως ως κόμμα DEB, είμαστε ενάντιοι και καταγγέλλουμε κάθε είδος τρομοκρατίας και βίας. Μας λυπεί βαθιά το ότι αθώοι στρατιώτες και αστυνομικοί που κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα, γίνονται μάρτυρες σε προδοτικές ενέδρες που στήνουν οι δίχως ανθρωπιά προδότες.

» Είναι απόλυτη η πίστη μας πως το Μεγάλο Τουρκικό Έθνος που κατά μήκος της ιστορίας του, ξεπέρασε με υπομονή και σταθερότητα παρόμοιες επιθέσεις, θα ξεπεράσει και αυτές τις προδοτικές και αχάριστες επιθέσεις».

Λογικό είναι μετά από αυτό, το Προξενείο Κομοτηνής να του αυξήσει την επιχορήγηση. Τόσο σάλιο θα πάει χαμένο;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου