Google+ To Φανάρι : Πρώτη υπόθεση δικαστηρίου εναντίον της 5G στην Βρετανία και κέρδισαν οι πολίτες!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Πρώτη υπόθεση δικαστηρίου εναντίον της 5G στην Βρετανία και κέρδισαν οι πολίτες!

Μετά από ένα δημοτικό συμβούλιο που επιχείρησε μια εκστρατεία αποσιώπησης, ένας δικαστής του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε ότι ο λαός έχει το δικαίωμα να γνωρίζει για τις βλαβερές συνέπειες της τεχνολογίας της 5G που αναπτύσσεται γύρω τους....

Ο Mark Steele, ένας αγωνιστής [εναντίον 5G], υπογραμμίζει τους κινδύνους από ένα μυστικό 5G rollout από το Συμβούλιο Gateshead όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την αυξημένη ασθένεια και τον καρκίνο στην πληγείσα περιοχή.
Υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για την ολοκλήρωση των νέων έξυπνων συστοιχιών 5G στην κορυφή των νέων λυχνιών LED που εκπέμπουν συχνότητες ακτινοβολίας κλάσης 1 και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κίνδυνος για το κοινό.
Το Συμβούλιο του Gateshead προσπάθησε να αντικρούσει σαφή αποδεικτικά στοιχεία και δημιούργησε ψευδείς ισχυρισμούς για θέσεις κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και έντυπα που αναφέρουν ότι ο Mark Steele διαδίδει ψευδοεπιστήμες και ότι οι συστοιχίες δεν είναι επικίνδυνες ή 5G: «Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει επιστημονική βάση ή αξιόπιστα αποδεικτικά στοιχεία για οποιαδήποτε από αυτές τις ιστορίες τρόμου ότι τα φώτα του δρόμου προκαλούν καρκίνο ή άλλες ασθένειες».
Στο Δικαστήριο, κανένας από τους αξιωματούχους του Συμβουλίου δεν μπορούσε να εξηγήσει τι είναι η 5G, και ο ηγετικός κυβερνητικός εμπειρογνώμων τους αρνήθηκε να παραστεί στην ακρόαση του Δικαστηρίου. Συμπερασματικά, τάχθηκε υπέρ του ακτιβιστή, δηλώνοντας:

«Το κοινό έχει δικαίωμα να το γνωρίζει».




Η εγκατάσταση της 5G στο Gateshead που θα ξεκινούσε στη ζούλα είναι πλέον επίσημα ζήτημα δημόσιου ενδιαφέροντος και θα θεωρηθεί ως ορόσημο για άλλους ανθρώπους να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την απόφαση του Δικαστηρίου ώστε να αμφισβητήσουν τα συμβούλια τους.
Το Surrey, το Westminster και το Luton έχουν όλες αυτές τις τοξικές μικροκυματικές συστοιχίες EMF εγκατεστημένες στα νέα τους LED φώτα του δρόμου. Ακόμη και αν αυτές οι συστοιχίες είναι σήμερα 2G, 3G ή 4G, μπορούν να ενεργοποιηθούν με 5G εγκαθιστώντας έναν «φακό» που «εστιάζει» στη συχνότητα.

Ο δικαστής κήρυξε τον Mark Steele ως αξιόπιστο εμπειρογνώμονα και μηχανικό για τις τεχνολογίες EMF και GSM, γεγονός που αποδεικνύει ότι το Συμβούλιο του Gateshead είναι υπεύθυνο για διαφθορά, παραπλάνηση κοινού, κάνοντας τους ανθρώπους να αρρωστήσουν και προσπαθώντας να δυσφημήσουν τον Mark Steele και όλους τους άλλους, που αγωνίζονται για 5G rollouts στην Βρετανία.
Εν κατακλείδι, η δίκη κερδήθηκε βάσει του νόμιμου δικαιώματος «Το δικαίωμα να Γνωρίζω» κάτι που το Κίνημα Επιβιώνουμε ότι πρέπει να καθιερωθεί και στην Ελλάδα.
Μάθετε τι είναι:
«Το δικαίωμα να γνωρίζω» είναι δικαίωμα που άπτεται του δικαίου του περιβάλλοντος, στα πλαίσια του χώρου εργασίας και κοινοτήτων.   «Το δικαίωμα να γνωρίζω» ξεκίνησε ως κίνημα που έγινε δημοφιλές από την Rachel Carson με το βιβλίο της Silent Spring. Είναι ένα περιβαλλοντικό επιστημονικό βιβλίο που εκδόθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 1962, για να τεκμηριώσει τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον της … Συνεχίστε να διαβάζετε το Διεκδικούμε «Το δικαίωμα να γνωρίζω»!.

Πηγή

3 σχόλια :