Google+ To Φανάρι : ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ «ΛΥΚΩΝ»: Προωθούν υπογείως τον διαμελισμό της Ελλάδας – ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να προβληθούν από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ «ΛΥΚΩΝ»: Προωθούν υπογείως τον διαμελισμό της Ελλάδας – ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να προβληθούν από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη

Αυτά ετοιμάζουν τουρκόψυχοι και φιλοσκοπιανοί μαζί με Αλβανούς... Η Συμφωνία των Πρεσπών έδωσε «σήμα» σε όλα τα «αρπακτικά
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Το μειονοτικό κόμμα τουρκοφρόνων, με έδρα την Κομοτηνή κατεβαίνει στις ευρωεκλογές του Μαΐου, όπως μας ενημερώνει ο τηλεοπτικός σταθμός «STAR».
Ταυτόχρονα, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, οι Τούρκοι βγάζουν σημαίες της Τουρκίας στην Θράκη, ενώ δήθεν εθνικά «Μακεδόνες» και Αλβανοί προωθούν συνεργασία των τριών, προκειμένου να διαλύσουν την Ελλάδα εκ των έσω...

Πρόκειται καταρχάς για το γνωστό, στους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ, κόμμα «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB)».
Τα στελέχη του αυτοπροσδιορίζονται σαν «τουρκική μειονότητα»  και πλέον, μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, ρίχνουν δίχτυα και στους φιλοσκοπιανούς που αυτοπροσδιορίζονται ως «εθνικά Μακεδόνες», αλλά και σε εγκάθετους των Αλβανιτσάμηδων στην Ελλάδα.
Ένας έκπτωτος ιερέας, ο Παπα- τσαρκνιάς, διατυμπανίζει συνεχώς πως είναι δήθεν εθνικά «Μακεδόνας», ενώ δίνει το «παρών» σε εκδήλωση του μειονοτικού κόμματος της Κομοτηνής.
Μάλιστα αναφέρει πως «μαγειρεύεται» συνεργασία μεταξύ τουρκοφρόνων και φιλοσκοπιανών.
«Συμμετείχα πριν από δύο χρόνια σε ένα συνέδριο που είχε κάνει η μεγάλη ευρωπαϊκή κίνηση για τις μειονότητες. Όπως εμείς είμαστε εθνική μακεδονική μειονότητα, έτσι κι αυτοί θέλουν να αποκαλούνται Τούρκοι. Για μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού έτσι αισθάνονται , είναι αυτοπροσδιορισμός, να τους λέμε Τούρκους….. Δε θα ήταν κακό να υπάρχει μία σύμπραξη για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Όταν η ίδια η Ελλάδα αρνείται, εγώ δεν το βρίσκω κακό», δηλώνει ο Παπα-Τσαρκνιάς.
Με άλλα λόγια οι τουρκόψυχοι της ελεύθερης Θράκης -ή αλλιώς το «μακρύ χέρι της Άγκυρας στην περιοχή- βρίσκονται σε συνεννόηση με φιλοσκοπιανούς, προκειμένου, βάζοντας «μπροστά» τα «ανθρώπινα δικαιώματα πολίτη της Ελλάδας», να πετύχουν αναγνώριση «εθνικών μειονοτήτων» σε Μακεδονία και Θράκη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Σημαντικό είναι πως από τους 11 υποψηφίους του προαναφερθέντος κόμματος, μόνο ο ένας έχει τελειώσει ελληνικό Πανεπιστήμιο. Οι άλλοι 10 έχουν σπουδάσει όλοι στην Τουρκία!
«Αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Τούρκοι» δηλώνει  ο Χουσεΐν Μπαλτατζή, γιατρός και  υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας.
«Τι πιο καλό να λες καλημέρα στα ελληνικά και στα τουρκικά την ίδια μέρα», αναφέρει υπερτονίζοντας δήθεν την πολυπολιτισμικότητα, ώστε να «μαγνητίσει» διεθνή στήριξη στα υποχθόνια σχέδια μισελληνικών κύκλων, για τα οποία σας έχει ενημερώσει το el.gr!
 ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:


Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο χωριό Ωραίο της Ξάνθης, όπου έλαβε χώρα η Τελετή χάτιμ-δηλαδή λήξη μαθημάτων Κορανίου, ανήρτησαν μέσα στο τζαμί τουρκική σημαία, ενώ η μειονότητα στην ελεύθερη Θράκη ορίζεται ως θρησκευτική και όχι ως εθνική, ενώ τα παιδιά ήταν ντυμένα στα χρώματα της τουρκικής ημισελήνου.
Παρών στην τελετή και ο υποπρόξενος της Τουρκίας Ιμπραήμ Σακλί δίπλα στον ψευδομουφτή Μέτε.
Δείτε βίντεο από την προχτεσινή τελετή στο οποίο διακρίνεται και η τουρκική σημαία που βρίσκεται στο μιχράμπ.
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου