Google+ To Φανάρι : 5G: Ποιος είναι πίσω από τον αποδεκατισμό της Ανθρωπότητας;

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

5G: Ποιος είναι πίσω από τον αποδεκατισμό της Ανθρωπότητας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!
Το 1999, ο επιστήμονας της HP Richard P. Walker έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αυτό που θα γίνει γνωστό ως το διαδίκτυο των πάντων, πλέον γνωστό ως 5G
Ο Walker και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του στη Silicon Valley τροφοδοτούνταν με στρατιωτική τεχνολογία από τον Lockheed Martin και την IBM.

Η HP ήταν ένα spin-off από την Agilent Technologies την ίδια χρονιά, ως το όχημα μέσω του οποίου θα επωφεληθεί το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Walker. Όλα τα επακόλουθα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με την 5G θα απορροφηθούν μυστηριωδώς από την Agilent, είτε στους τομείς της επιτήρησης, της κυβερνητικής, της γενετικής μηχανικής, του ανθρώπινου μικροτσίπ, είτε των «wet works»....

Η εταιρία που σπρώχνει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Walker της Agilent είναι η SERCO, μια ισχυρή βρετανική εταιρεία κοντά στις Lockheed Martin, GE και BAE.

Η εταιρία που σπρώχνει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Walker της Agilent είναι η SERCO, μια ισχυρή βρετανική εταιρεία κοντά στις Lockheed Martin, GE και BAE. Ο πρώτος και ο τελευταίος είναι οι δύο μεγαλύτεροι εργολάβοι στον τομέα της άμυνας στον κόσμο. Και οι τέσσερις είναι μέρος της Crown Agents USA Inc. Η χρυσή μετοχή στο SERCO ελέγχεται μέσω της British Nuclear Fuels (BNFL) από τη Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

Το 2000, οι Serco και Lockheed Martin ανέλαβαν τον έλεγχο του τόπου κατασκευής όπλων Aldermaster του Ηνωμένου Βασιλείου. Ελέγχουν επίσης τα δύο τρίτα του βρετανικού ιδρύματος ατομικών όπλων (AWE). Το άλλο τρίτο ανήκει στην BNFL. Κατά την τελευταία δεκαετία, η AWE άρχισε να εξάγει κλεμμένο εμπλουτισμένο ουράνιο από μονάδα του Eunice, NM μέσω της θυγατρικής της URINCO. Βοηθήθηκαν σε αυτή την προσπάθεια από την Highland Group, στα μέλη της οποίας συγκαταλέγονται οι Clintons και ο Robert Mueller.

Η SERCO ελέγχει τη μετανάστευση και διαθέτει εργαστήριο παθολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτει κέντρα κράτησης, φυλακές και νοσοκομεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός του προέρχεται από no-bid συμβόλαια με  μέλη των Ανώτερων Εκτελεστικών Υπηρεσιών (SES). Το SES αποτελείται από κυβερνητικά στελέχη τα οποία, σε αντίθεση με έναν τυπικό δημόσιο υπάλληλο, δεν μπορούν να απολυθούν μετά από ένα έτος υπηρεσίας. Ο Πρόεδρος Ομπάμα διόρισε 8.000 τέτοιους.

Τα μέλη του SES είναι στην πραγματικότητα οι Βρετανοί Crown Agents, οι οποίοι τροφοδοτούν τις κυβερνητικές συμβάσεις, τις καινοτομίες, τους πόρους και ευαίσθητες πληροφορίες στους προϊσταμένους τους.

Η SERCO λαμβάνει 15-20 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως από τις κυβερνητικές συμβάσεις των ΗΠΑ. Διαθέτει 63 πύργους ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας, διαχειρίζεται την Obama Care, διακινεί σταθμούς στάθμευσης αυτοκινήτων πόλης και πολλά άλλα, καθώς και λεωφορεία και τρένα, δάνεια εξωτερικού ιδιωτικού επενδυτή (OPIC) και ασχολείται με τις αποστολές USAID.
Αλλά το 75% των συμβάσεων της SERCO είναι με το Υπουργείο Άμυνας. Με γραφεία στα ελεγχόμενα από την Τράπεζα της Αγγλίας offshore βρώμικα τραπεζικά κέντρα τραπεζών Guernsey, Jersey και Νησιά Καϊμάν, η SERCO διαχειρίζεται την «ασφάλεια» για όλα τα τμήματα του αμερικανικού στρατού και τις υπηρεσίες πληροφοριών μας.

Η SERCO εμπλέκεται βαθιά στο Αμερικανικό Διαστημικό Πρόγραμμα μέσω της Aerospace Corporation, η οποία σχεδιάζει να αναπτύξει 24.000 νέους δορυφόρους που επιτρέπουν τη χρήση 5G μέσω του SpaceX του Elon Musk και της Amazon OneWeb τον επόμενο χρόνο

Η SERCO εμπλέκεται βαθιά στο Αμερικανικό Διαστημικό Πρόγραμμα μέσω της Aerospace Corporation, η οποία σχεδιάζει να αναπτύξει 24.000 νέους δορυφόρους που επιτρέπουν τη χρήση 5G μέσω του SpaceX του Elon Musk και της Amazon OneWeb τον επόμενο χρόνο. Η SERCO διατηρεί επίσης συμβόλαια με το Ίδρυμα Millennium του Bill Gates που περιλαμβάνει την στείρωση Αφρικανών και Ινδών μέσω εμβολιασμών.

Η SERCO ιδρύθηκε το 1929, και ξεπήδησε από την RCA, έναν άλλο αντιπρόσωπο τo Στέμμα (Crown). Η RCA είναι πιο γνωστή για τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, αλλά η κύρια δραστηριότητά της ήταν ο στρατιωτικός εξοπλισμός ραντάρ και ηχητικού εξοπλισμού. Είναι αυτή η ίδια τεχνολογία που αναπτύσσεται τώρα ως 5G.

Στο βιβλίο Big Oil & Their Bankers, η RCA αναφέρεται ως ο βασικός παίκτης στη δολοφονία του Προέδρου John F. Kennedy.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, η RCA ανέπτυξε το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης βαλλιστικών πυραύλων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 τους απονεμήθηκε η σύμβαση για τη στήριξη της νέας Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος και άρχισαν να επιβλέπουν τα φώτα του δρόμου του Λονδίνου. Το 1987, με μεγάλο μέρος του RCA που απορροφήθηκε στη GE, αυτό που παρέμεινε έγινε SERCO.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, η SERCO πήγε τις «υπηρεσίες» της σε διεθνές επίπεδο, εστιάζοντας στις χώρες της Συμμαχίας των Πέντε Οφθαλμών (Five Eyes Alliance), του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και των ΗΠΑ. Οι μεσαίες τρεις χώρες αποτελούν μέρος της Κοινοπολιτείας και επομένως ελέγχονται απευθείας από το Βρετανικό Στέμμα.

Η SERCO άρχισε επίσης να λειτουργεί στις μοναρχίες που ελέγχει στη Μέση Ανατολή,
όπου εκτελεί όλες τις επιχειρήσεις ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας. Έλαβε επίσης τον έλεγχο της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράκ. Αυτό σημαίνει ότι ελέγχει με ευκολία τα ναρκωτικά, τα όπλα, το πετρέλαιο και το λαθρεμπόριο ανθρώπων μέσα-έξω από την περιοχή.

Η SERCO παρέχει «τεχνική υποστήριξη» για τον επιταχυντή σωματιδίων του CERN και παρέχει «υποστήριξη» για τις στρατιωτικές βάσεις στις χώρες των 5 Οφθαλμών.

Η SERCO παρέχει «τεχνική υποστήριξη» για τον επιταχυντή σωματιδίων του CERN, διαχειρίζεται τις υπηρεσίες μεταφορών στο νοσοκομείο του North District στο Χονγκ Κονγκ (άλλο σημαντικό κέντρο διακίνησης ναρκωτικών) και παρέχει «υποστήριξη» για τις στρατιωτικές βάσεις στις χώρες των 5 Οφθαλμών. Διαχειρίζεται το Εθνικό Εργαστήριο Φυσικής του Ηνωμένου Βασιλείου και εκπαιδεύει στρατιώτες στις ΗΠΑ και τη Γερμανία.

Η SERCO κυριαρχεί επίσης στις συμβάσεις της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και είναι υπεύθυνη για την Περιφέρεια 9 της FEMA, η οποία περιλαμβάνει την Αλάσκα, τη Χαβάη και τη Δυτική Ακτή των Η.Π.Α., η οποία πρόσφατα γνώρισε μια σειρά από μη φυσικές καταστροφές.
Η SERCO ξεκίνησε την παροχή υποστήριξης πληροφορικής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2014,
ξεκίνησε την εκπαίδευση Αμερικανών πυροσβεστών στο Αφγανιστάν το 2016 και ξεκίνησε τη λειτουργία των Ευρωπαϊκών Μετεωρολογικών Δορυφόρων το 2017.

Η ειδικότητα του SERCO είναι ο χειρισμός ευαίσθητων δεδομένων στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένων των ποινικών μητρώων, των αρχείων άδειας οδήγησης, των αρχείων εμβολιασμού, των βάσεων δεδομένων DNA και των στρατιωτικών αρχείων και των επικοινωνιών.
Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουν πλήρως τις κυβερνήσεις των 5 Οφθαλμών και τους πολίτες τους.

Όμως, η σημαντικότερη διείσδυση του SERCO στο GCHQ ήρθε το 2015 όταν της απονεμήθηκε το συμβόλαιο ταξινόμησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στις Η.Π.Α., βασιζόμενο κυρίως στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ. Με αυτή την ιδιότητα είναι σε θέση να κατευθύνουν και να διαχειρίζονται το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Walker 5G στην επιθυμητή κατεύθυνση του Στέμματος (Crown).

Αυτή η κατεύθυνση, σύμφωνα με τα δικά τους έγγραφα, είναι η μείωση του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου κατά 70% μέχρι το 2025, με παρόμοιες μειώσεις σε όλο τον κόσμο.
Η SERCO διοικείται από δύο Βρετανούς Ιππότες, τους Sir Roy Gardner, που είναι πρόεδρος της Serco ο οποίος χειρίζεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της SERCO, «σχέσεις με την πόλη του Λονδίνου και με μείζονες ενδιαφερόμενους (Βασίλισσα Ελισάβετ Β)», και Rupert Soames που είναι ο γενικός διευθυντής και εγγονός του Winston Churchill.

Και οι δύο προήλθαν από το Crown Agent, η οποία κατασκευάζει τους έξυπνους μετρητές και το φωτισμό των LED που εγκαθίστανται ενόψη της 5G. Η Monsanto (τώρα μέρος της Bayer απογόνου του ναζιστικού IG Farben), επίσης έχει στενή σχέση με το Στέμμα (Crown), γεγονός που εξηγεί γιατί συνεχίζει να δηλητηριάζει την ανθρωπότητα με το Roundup.

Πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν τώρα τις πολλαπλές απειλές για την ανθρωπότητα, από τα χημικά έλαια έως τη φθορίωση, τα εμβόλια έως την 5G. Αυτή η συνειδητοποίηση έχει αυξηθεί σε σημείο όπου το Ίδρυμα απαγορεύει τώρα αυτές τις πληροφορίες από το δίκτυο DARPAnet. Μερικοί άλλοι έχουν εντοπίσει αυτές τις επιθέσεις ως συντονισμένη προσπάθεια αποπληθωρισμού του 90% της ανθρωπότητας.

Αλλά το επόμενο καθήκον στο πλαίσιο αυτής της εγκληματικής έρευνας είναι το πιο σημαντικό και στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε. Πρέπει να εντοπίσουμε τα χαρακτηριστικά. Για δεκαετίες η κυβερνητική ολιγαρχία των τραπεζιτών Illuminati εξέφρασε την εμμονή τους για τον υπερπληθυσμό. Ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπας Φίλιππος εξέφρασε την επιθυμία του να μετενσαρκωθεί ως παράσιτο για να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Αλλά φαίνεται ότι το Crown δεν περιμένει αυτό το ενδεχόμενο. Στο επιταχυντικό τους πρόγραμμα για τη θανάτωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων από αυτόν τον πλανήτη, η SERCO είναι ο κεντρικός μοχλός που ενέχει το Στέμμα ως δράστη αυτής της καλοσχεδιασμένης γενοκτονίας. Η 5G είναι το κλειδί για το σχέδιό τους και πρέπει να σταματήσει.

Όποιος προστατεύει ή επιτρέπει αυτούς τους εγκληματίες είναι ένας προδότης στη χώρα τους. Όλοι οι ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι πρέπει να φωνάξουν αυτό το κατηγορητήριο στην οικογένεια, τους φίλους, τους γείτονές τους και τις αρμόδιες υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Ήρθε η ώρα να εστιάσουμε όλη την ενέργειά μας στον εχθρό και να βάλουμε αυτούς τους Εωσφορικούς κοινωνιοπαθείς πίσω από τα κάγκελα, πριν είναι πολύ αργά.
Το άρθρο είναι του συγγραφέα Dean Henderson

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου