Google+ To Φανάρι : Οι «καλοθελητές» της Νέας Τάξης εν δράσει: Ισοπέδωση όλων των κρατών, όλων των εθνών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Οι «καλοθελητές» της Νέας Τάξης εν δράσει: Ισοπέδωση όλων των κρατών, όλων των εθνών (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αίτημά τους απλό: Απόλυτη ομογενοποίηση των πάντων και κατάργηση και έννοιας του έθνους-κράτους.

Του Άρη Δημόπουλου

Το μπαράζ των χθεσινών διαδηλώσεων από αριστερές (αντιφασιστικές) ομάδες στις ΗΠΑ έδειξαν για πολλοστή φορά την ιδεολογία που είναι πολύ κοντά στα σχέδια της Νέας Τάξης για την ισοπέδωση όλων των κοινωνιών....


Με όχημα τους διάφορους…καλοθελητές ιδεολόγους της αριστεράς, η Νέα Τάξη Πραγμάτων σχεδιάζει την τελική της αντεπίθεση στις ΗΠΑ του δεξιού Ντόναλντ Τραμπ.

Το σύνθημά τους είναι το εξής απλό που ακούστηκε ουκ ολίγες φορές χθες σε αρκετές πόλεις των ΗΠΑ:

«Όχι στα σύνορα, όχι στο τείχος, όχι στις ΗΠΑ!»


Το σύνθημα αυτό, με τις διάφορες παραλλαγές του, κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες και χρησιμοποιείται από την πληθώρα των αριστερών ομάδων που κατεβαίνουν όλο και πιο συχνά στους δρόμους των ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των χθεσινών διαδηλώσεων στην πρωτεύουσα της χώρας την Ουάσινγκτον, όπου ο όχλος των αριστερών ακτιβιστών , εμφανίστηκε με κόκκινες σημαίες, μαύρες κουκούλες και κράνη στα κεφάλια τους.

Απαντώντας στις αντιδιαδηλώσεις των εθνικιστών στην Ουάσινγκτον και άλλες αμερικανικές πόλεις, οι «antifa» έπαιξαν καλά τον ρόλο τους ως…τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, περνώντας τα εξής μηνύματα:

-Όχι σε οποιαδήποτε μορφής δεξιά διακυβέρνηση (όχι στον Τραμπ)

-Όχι στα σύνορα και όχι στα τείχη (ανοικτά σύνορα για όλους)

-Όχι στις ΗΠΑ (όχι σε οποιαδήποτε έννοια έθνους και κράτους – ομογενοποίηση όλων των ανθρώπων)

Πρόκειται για μερικά από τα απαραίτητα εργαλεία-προϋποθέσεις για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη εγκαθίδρυση του παγκόσμιου απρόσωπου κράτους με την ΜΙΑ «αόρατη αρχή».

Για την ώρα αυτές οι αριστερές ομάδες αποτελούν τις «ομάδες κρούσεις» που επιστρατεύονται ειδικά για να διώξουν την Εθνική Δεξιά του Τραμπ.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου