Google+ To Φανάρι : Συνελήφθη στην Κομοτηνή για κατοχή ναρκωτικών ο γιος του Μουφτή Ξάνθης!

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Συνελήφθη στην Κομοτηνή για κατοχή ναρκωτικών ο γιος του Μουφτή Ξάνθης!

Στο σπίτι του Φαϊζάλ Σινίκογλου βρέθηκαν 1 φυτό κάνναβης και 21 ναρκωτικά δισκία – Γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές του απόψεις

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή (5/5) στην Κομοτηνή ο Φαϊζάλ Σινίκολου, γιος του Μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου....


*1 φυτό κάνναβης ύψους 15 εκατοστών και 21 ναρκωτικά δισκία βρέθηκαν μετά από έρευνα στο σπίτι τους την Παρασκευή 5-5-2017
*Γνωστός για τις ανθελληνικές αναρτήσεις του στο fbο γιος του μουφτή Ξάνθης, τύγχανε μέχρι σήμερα μιας ιδιότυπης ασυλίας!;

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Με ναρκωτικά και μάλιστα με δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 15 εκατοστών  συνελήφθη και πάλι ο γιος του Μουφτή Ξάνθης κ. Σινίκογλου στο κοινό τους σπίτι στη Κομοτηνή, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.
Αναλυτικά για την σύλληψη του γιο του Σινίκογλου η αστυνομία έδωσε το παρακάτω αστυνομικό δελτίο:
Κομοτηνή: 45χρονος καλλιεργούσε φυτό κάνναβης στο σπίτι του
Συνελήφθη την Παρασκευή 5-5-2017 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1 φυτό κάνναβης ύψους 15 εκατοστών και 21 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.
-Σημειώνεται ότι εκτός από το γιο του, στην Αστυνομία Ροδόπης μετέβη αμέσως και ο Μουφτής Ξάνθης κ.Σινίκογλου που διαμένει στο ίδιο σπίτι μαζί του, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος μετά την σύλληψή του, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μας έστειλε με το κινητό του ιδιώτης που βρίσκονταν στην αστυνομία για προσωπικούς ιδιωτικούς του λόγους.

Ο ΓΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Μολονότι ο Μουφτής Ξάνθης κ.Σινίκογλου είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και μάλιστα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στην Τουρκία και στην Ξάνθη, θα περνούσαμε την είδηση για την σύλληψη του γιου του για ναρκωτικά ως…απλή είδηση, αν ο συγκεκριμένος «κύριος» αν και γιος ενός θρησκευτικού λειτουργού που ΤΙΜΗΣΕ με το παραπάνω η Ελληνική πολιτεία, δεν ήταν τόσο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ώστε με αναρτήσεις στο face bookακόμη και σήμερα να ΒΡΙΖΕΙ τη χώρα μας τόσο αδίστακτα προάγοντας τον διχασμό και το μίσος. Για λόγους δημοσίου συμφέροντος, διότι πρέπει επιτέλους ένα τέλος με τους κυρίους αυτούς που απολαμβάνουν όλων των τιμών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ιδού και τα ντοκουμέντα που δημοσιεύουμε με τις ανθελληνικές αναρτήσεις του γιου το Μουφτή Ξάνθης:
1.Εκτός λοιπόν των προκλητικών φωτογραφιών με τα όπλα ανά χείρας που δημοσιεύει κατά καιρούς, αναπαράγει διαρκώς στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τουρκικές εθνικιστικές απόψεις οι οποίες δεν συνάδουν με το ήθος που θα έπρεπε να διακατέχει μέλη της οικογένειας ενός θρησκευτικού λειτουργού συνδεδεμένου άμεσα με το ελληνικό Κράτος.
2.Ο Φαϊζάλ Σινίκογλου κοινοποιεί ανάρτηση στην οποία εμφανίζεται η Αγιά Σοφιά και στην οποία αναγράφεται «Είμαστε εγγόνια των προγόνων που πέρασαν τα καράβια από την στεριά, πέρασαν την έρημο του Σινά σε 13 μέρες, ανακάλυψαν για πρώτη φορά τα μικρόβια, ήταν αυτοί που πρώτοι πέταξαν και παρουσίασαν τον πύραυλο».
3.Απόψεις οι οποίες καλλιεργούν τον φανατισμό, την μισαλλοδοξία και φανερώνουν ίσως τις αληθινές προθέσεις του περιβάλλοντος του Μουφτή Ξάνθης. Προθέσεις οι οποίες στρέφονται σαφώς εναντίον της Ελλάδας αν λάβουμε υπόψη ειδικά την ανάρτηση που αναπαρήγαγε ο Φεϊζάλ Σινίκογλου και στην οποία γίνεται λόγος για «ανάγκη επέκτασης της Τουρκίας στην Δυτική Θράκη και στα Βαλκάνια».
4.Εκτός της διάδοσης της «ανάγκης» αυτής ο γιος του Μουφτή Ξάνθης σε μια άλλη ανάρτηση του στην οποία απεικονίζεται στο φόντο η τουρκεμένη πια Αγιά Σοφιά φαίνεται πως συμφωνεί με το περιεχόμενο της φωτογραφίας μέσω της οποίας δηλώνει «εγγονός του Μωάμεθ του Πορθητή».

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ-Λευτέρης Γλερίδης (20/1/2017)
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του Φαϊζάλ Σινίκογλου εντόπισαν μεταξύ άλλων 1 φυτό κάνναβης ύψους 15 εκατοστών και 21 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μαχητής» της Ξάνθης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης μετέβη αμέσως και ο Μουφτής κ. Σινίκογλου που διαμένει στο ίδιο σπίτι  προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο γιος του μετά την σύλληψή του.
Πηγή εδω κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου