Google+ To Φανάρι : Ιταλίδα «προοδευτική και αντιρατσίστρια» δημοσιογράφος, πήγε για διαμαρτυρία και βγήκε λιντσαρισμένη από «πρόσφυγες» (video)

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ιταλίδα «προοδευτική και αντιρατσίστρια» δημοσιογράφος, πήγε για διαμαρτυρία και βγήκε λιντσαρισμένη από «πρόσφυγες» (video)

Ακόμη τρέχει....
Διαβάστε τι έπαθε μια Ιταλίδα δημοσιογράφος η οποία ως προοδευτική και αντιρατσίστρια όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση των” προσφύγων ” σε ένα Hotspot στην Ιταλία…

Η Φραντζέσκα λοιπόν πήγε σαν ανταποκρίτρια μιας τηλεοπτικής εκπομπής σε ένα ιταλικό κανάλι για να κάνει” ρεπορτάζ ” για την άθλια κατάσταση, όπως την χαρακτήρισε, των “προσφύγων” στην χώρα της.
Την ώρα λοιπόν που μιλούσε και περιέγραφε ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή, ορισμένοι” κυνηγημένοι πρόσφυγες ” όρμησαν επάνω της να την λιντσάρουν… Το τι επακολούθησε δεν λέγεται καθώς το ρεπορτάζ ήταν ζωντανό και το έβλεπαν χιλιάδες θεατές. Η κοπέλα άρχισε να τρέχει και να ουρλιάζει, ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής με αγωνία την φώναζε ενώ καλούσε την αστυνομία να επέμβει.
Καθώς έκανε ρεπορτάζ γύρω στις 11:30 το βράδυ , κάποιοι “πρόσφυγες” είπαν να την «εμπλουτίσουν πολιτισμικά» επιχειρώντας να τη ληστέψουν και να τη βιάσουν . Αυτή άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει πανικόβλητη. Τους έλεγε «μα τι κάνετε είστε τρελοί; Φύγετε από κοντά μου!!!! ». Ο παρουσιαστής της εκπομπής Matrix, Nicola Porro, την παρότρυνε να απομακρυνθεί τάχιστα για να αποφύγει τα χειρότερα .
Από το 2015 που άνοιξαν τα σύνορα, η Ιταλία έχει δεχτεί πάνω από 1.500.000 “πρόσφυγες” από την Αφρική. Περισσότερους δηλαδή από τους κατοίκους του Μιλάνου μέσα σε μόλις δύο έτη…
Έδειξαν την” ανθρώπινη ” πλευρά τους οι” πρόσφυγες ” και αμέσως να κατηγορηθούν. Η Ιταλίδα πήρε μια γεύση από τη “φιλοξενία” τους, σύντομα και στη χώρα μας…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου