Google+ To Φανάρι : Απόλυτο χάος και τέλος στο σουηδικό πολυπολιτισμικό μοντέλο: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με την αστυνομία να χρησιμοποιεί πραγματικά πυρά εναντίον των μουσουλμάνων μεταναστών! (βίντεο)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Απόλυτο χάος και τέλος στο σουηδικό πολυπολιτισμικό μοντέλο: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με την αστυνομία να χρησιμοποιεί πραγματικά πυρά εναντίον των μουσουλμάνων μεταναστών! (βίντεο)


«Ταινία προσεχώς» για την υπόλοιπη Ευρώπη αποτελεί η κατάσταση που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των σουηδικών αρχών, λόγω της ανεξέλεγκτης δράσης οργανωμένων ομάδων μουσουλμάνων μεταναστών,που προβαίνουν σε ιδιαίτερα αξιόποινες πράξεις , σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο....

Η πρωτεύουσα της Σουηδίας έχει βυθιστεί στο χάος εδώ και ημέρες καθώς η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει πραγματικά πυρά κατά την  διάρκεια διαδηλώσεων  σε μια περιοχή η οποία χαρακτηρίζεται ως υψηλού κινδύνου.

Οι τρομακτικές σκηνές έλαβαν χώρα μετά την αντίδραση του πρωθυπουργού  της χώρας, Στέφαν Λεβέν, εναντίον του Ν.Τραμπ για την αναφορά του ότι η χώρα είναι σε κρίση λόγω της φιλελεύθερης πολιτικής της για τους χιλιάδες μουσουλμάνους  πρόσφυγες .


«Κοιτάξτε τι συνέβη χθες τη νύχτα στη Σουηδία», είπε. «Στη Σουηδία! Ποιός μπορεί να το πιστέψει, στη Σουηδία! Δέχθηκαν μεγάλο αριθμό μεταναστών. Έχουν προβλήματα που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Στην Στοκχόλμη η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση όπλων, όταν πλήθος λεηλατούσε το προάστιο Rinkeby. Πρόκειται για οργανωμένο  όχλο μουσουλμάνων κακοποιών οι οποίοι επιτίθενται με μανία στους αστυνομικούς .
Η μεγάλη διαδήλωση  ξέσπασε όταν η αστυνομία προσπάθησε να συλλάβει έναν καταζητούμενο μετανάστη στο μετρό.
Η εκπρόσωπος  της αστυνομίας της Στοκχόλμης, δήλωσε: «Υπήρξε πετροπόλεμος ενώ ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων επιτέθηκε και πέταξε πέτρες προς  το κοινό που αισθάνθηκε  ευάλωτο και απειλούμενο.»

Εκτός από την επίθεση στην σουηδική αστυνομία, οι εξαγριωμένοι μετανάστες έκαψαν 10 αυτοκίνητα στο προάστιο  Rinkeby, αλλά το εξοργιστικό είναι ότι δεν  συνελήφθησαν ύποπτοι μετά τις συγκρούσεις .
Η  φιλειρηνική και ήσυχη Σουηδία είναι ένα απτό παράδειγμα τι ακριβώς αναμένει την Ευρώπη το επόμενο διάστημα από μια μεγάλη μερίδα ακραίων μουσουλμάνων μεταναστών  , οι οποίοι προσπαθούν να μετατρέψουν την  Ευρώπη  σε Συρία.
Εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες πετούν πέτρες, καίνε αυτοκίνητα και σπάνε παράθυρα, προκαλώντας χάος σε μια χώρα οργανωμένη όσο καμία άλλη στην Ευρώπη. Οι ίδιοι έχουν ξεκινήσει και επιτίθενται και στο μετρό , κλείνοντας τους Σουηδούς πολίτες στα σπίτια τους.
Στη Σουηδία, οι επικριτές των πολιτικών της πολυπολιτισμικότητας αυξήθηκαν δραματικά και οι ίδιοι επιτίθενται στους νόμους για τη μετανάστευση, καθώς και στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για ανικανότητα.
Ζουν στην περιοχή τους, και αισθάνονται ότι η περιοχή είναι δική τους. Και όταν φτάνει η αστυνομία, αισθάνονται ότι είναι απρόσκλητη στην «χώρα» τους.
Απόλυτο χάος και τέλος στο σουηδικό πολυπολιτισμικό μοντέλο: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Στοκχόλμη με την αστυνομία να χρησιμοποιεί πραγματικά πυρά εναντίον των μουσουλμάνων μεταναστών! Βίντεο - Εικόνα1
Αυτή είναι πάνω κάτω η «φιλοσοφία» των χιλιάδων μεταναστών που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη τα τελευταία  δύο χρόνια, προκαλώντας την έξαρση του εθνικισμού, της βίας και των ταραχών.
Στην Στοκχόλμη δεν καίγονται μόνο σπίτια και αυτοκίνητα  όπου ζουν μετανάστες κυρίως μουσουλμάνοι. Κυρίως «καίγεται»  το  σουηδικό μοντέλο της κοινωνίας που είχε ¨χτιστεί»  τόσα χρόνια.
Ενός δηλαδή οικονομικού και κοινωνικού συστήματος που υμνήθηκε ως πρωτοποριακό τις τελευταίες δεκαετίες και το οποίο τα τελευταία χρόνια εμφανίζει σημάδια  σήψης. Πολλοί  πολίτες ξεκίνησαν όμως ήδη σε πολλές χώρες να αντιδρούν.
Το ίδιο λαμβάνει χώρα σε όλη την Ευρώπη από υγιώς  σκεπτόμενους Ευρωπαίους , οι οποίοι απεχθάνονται τα «άκρα» , αλλά θέλουν πίσω την πατρίδα τους όπως ζούσαν κάποτε σε αυτή.
Βίντεο











Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου