Google+ To Φανάρι : Κατονομάστε σε ποιόν Πράκτορα των Τούρκων αναφέρεστε κύριοι ! ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ…. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Κατονομάστε σε ποιόν Πράκτορα των Τούρκων αναφέρεστε κύριοι ! ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ…. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….

Έρχεται ...καταιγίδα!!!

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά
Κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ έξυπνους,αγνοώντας ότι μπορεί και να υπάρχουν εξυπνότεροι….
Παρακολουθώ ένα επικίνδυνο παιχνίδι τα τελευταία εικοσιτετράωρα….
Το παιχνίδι άρχισε αμέσως μετά την δημοσίευση των PANAMA PAPERS (Διαβάστε εδώ http://theodorovias.blogspot.gr/2017/02/blog-post_736.html ) από τον πρώην μυστικό πράκτορα της ΕΥΠ,  ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ….

Σε αυτή την ζωή ξέρετε, υπάρχουν τα αξιοπρεπή λαμόγια της υψηλής κοινωνίας,αυτοί που κλέβουν διακριτικά και είναι υπεράνω υποψίας….είχα την άτυχη τύχη να γνωρίσω αρκετούς από δαύτους!!!
Υπάρχουν όμως και οι μεγαλοαπατεώνες που κάνουν τούς πλούσιους αγοράζοντας σπίτια ή ζώντας χλιδάτα από παράνομες δραστηριότητες ξεπλένοντας μαύρο χρήμα χωρίς κανείς να γνωρίζει την προέλευση αυτών των χρημάτων….
Αυτά όλα είναι κακουργηματικές πράξεις….
Οι συνεργάτες και τα τσιράκια των παπατζήδων ήταν και είναι τα λαμόγια που προσπαθούν με παράνομους τρόπους να αποκτήσουν χρήμα και εξουσία,ΥΠΟΥΛΑ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ,ΥΠΟΓΕΙΑ,ΑΝΗΘΙΚΑ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ….
Και κάποια στιγμή κάποιοι αποφασίζουν να τα βγάλουν στην φόρα,γιατί εξ αιτίας αυτών η Ελλάδα καταρρέει….
Και τί γίνεται τότε??
Αρχίζει το ανελέητο κυνηγητό αυτών που τολμούν να αποκαλύψουν….
Επειδή λοιπόν το παιχνίδι των εντυπώσεων δεν φθουράει πιά,αρχίζουν την λάσπη στον ανεμιστήρα….
Και Επειδή η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή κι  εγώ θέλω να γνωρίζω τί παίζει ακριβώς με τον πρώην πράκτορα Μανώλη Χατζησάββα, αλλά και με όλους αυτούς που εξαπολύουν και δημοσιεύουν ότι ο Χατζησάββας (χωρίς να τον κατονομάζουν) είναι πράκτορας των Τούρκων,αντί να κάνουν πρώτο θέμα τις αποδείξεις του…. γι αυτό το όλον  θέμα θα το καταθέσω στην δικαιοσύνη την ΕΝΤΙΜΗ…και ΥΠΑΡΧΕΙ…
Ας ξεδιαλύνουν ως οφείλουν την ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ γιατί έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πληροφορήσουν την κοινωνία για τόσο σοβαρά θέματα και καταγγελίες με αποδείξεις και ονόματα….θα ασχοληθούν ή οχι??
Προσωπικά έχω ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το κάνω γιατί ΦΙΛΟΞΕΝΩ με πολύ χαρά θα έλεγα σχεδόν καθημερινά, έγγραφα με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ SUPER ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ στο theodorovias.blogspot.gr,
ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ όσο ελάχιστους και τον Θεωρώ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ….Αν είναι λάθος μου επιβάλλεται να γνωρίζω,όπως επιβάλλεται να γνωρίζω γιατί τώρα τόσος ΠΑΝΙΚΟΣ από κάποιους που δημοσιεύουν χωρίς να τον κατονομάζουν….ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ???
Ας το ξεδιαλύνουμε λοιπόν, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ….
(ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ SITES,( http://theodorovias.blogspot.gr/2017/02/blog-post_455.html)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΨΕΥΤΙΚΟ Ή ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ)
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου