Google+ To Φανάρι : Κατάρες Λεβέντη μετά τις επικρίσεις ότι έβαλε στις λίστες όλο του το σόι

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κατάρες Λεβέντη μετά τις επικρίσεις ότι έβαλε στις λίστες όλο του το σόι

Με κατάρες επιχείρησε ο Βασίλης Λεβέντης να απαντήσει εκ νέου στο ότι έβαλε όλο του το σόι στα ψηφοδέλτια της Ενωσης Κεντρώων. Στην προσπάθειά του, μάλιστα, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπε ότι «θα τους κάψει ο... Θεός», λέγοντας ότι δέχεται επίθεση από τα συστημικά κόμματα!....

«Αυτοί που μας κατηγορούν δεν ξέρουν το ποιόν μας. Δεν κοιτούν τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου που έχουν γεμίσει τη Βουλή. Αυτοί μιλούν για μένα; Εάν κατηγορηθώ ότι έβαλα στη Βουλή μια νέα κοπέλα 30 ετών επειδή δεν έβαλα γέρους, τι να σας πω...» είπε ο Βασίλης Λεβέντης και δεσμεύτηκε στους ψηφοφόρους του ότι, παρά το γεγονός ότι γέμισε τα ψηφοδέλτια με Λεβέντηδες, μόνο ένας από αυτούς θα υπάρχει στη Βουλή (εννοώντας τον εαυτό του), στην περίπτωση που η Ενωση Κεντρώων περάσει το 3% στις εκλογές της Κυριακής. Εξαιρεί, πάντως, τη σύζυγό του, Αναστασία Μεντεσίδου, που βρίσκεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Καβάλας και δεν έχει το επώνυμο Λεβέντη.

«Εχω και αδελφό που είναι καθηγητής στη Νομική και θα μπορούσα να τον βάλω πρώτο στο Επικρατείας. Αλλά δεν το έκανα. Κανείς από τους συγγενείς μου δεν βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση εκτός από την ανιψιά μου που ηγείται του ψηφοδελτίου των Δωδεκανήσων. Οι υποψήφιοι της Ρόδου απαίτησαν να μπει πρώτη και, αν βγει, θα παραιτηθεί σε ένα εξάμηνο υπέρ του δευτέρου» πρόσθεσε ο Βασίλης Λεβέντης, για να υποστηρίξει, κατά τα άλλα, ότι «μάχεται την οικογενειοκρατία 30 χρόνια».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου