Google+ To Φανάρι : Ανοχύρωτη η Ελλάδα. Εκατοντάδες λαθρομετανάστες πέρασαν στα νησιά

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ανοχύρωτη η Ελλάδα. Εκατοντάδες λαθρομετανάστες πέρασαν στα νησιά

Ενώ η κοινή γνώμη είναι στραμμένη στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εταίρους, εκατοντάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες περνάνε καθημερινά στα νησιά μας ερχόμενοι...
... κατά κύματα από την Τουρκία, δίχως κανείς να δείχνει ικανός να τους σταματήσει. Εκτός από πρόσφυγες πολέμου από τη Συρία, έρχονται και εκατοντάδες λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και χώρες της Αφρικής.

Η ιδεοληπτική Τασία Χριστοδουλοπούλου, που ψεύδεται κατά συρροή μιλώντας στον ελληνικό λαό για πρόσφυγες ενώ εδώ έχουμε να κάνουμε και με λαθρομετανάστες, δείχνει να αδιαφορεί προκλητικά τόσο για την εθνική ασφάλεια, όσο και για την κοινωνική ειρήνη στα νησιά. Νησιά που καταρρέουν οικονομικά από τα capital controls που διαλύουν τον τουρισμό και από την κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση των Τούρκων δουλεμπόρων.

Τα αρμόδια υπουργεία της κυβέρνησης δείχνουν εντελώς ανίδεα να διαχειριστούν την κατάσταση, με τις ελληνικές Αρχές να εξαντλούνται σε επιχειρήσεις διάσωσης και την Τουρκία να τρίβει τα χέρια της με τα προβλήματα που μας δημιουργεί επειδή εμείς το επιτρέπουμε.

Όλα αυτά σε μια χώρα που δεν ξέρει ακόμα εάν από Δευτέρα θα έχει πτωχεύσει… Όλα αυτά σε μια χώρα που τελεί σε οικονομική και ανθρωπιστική κρίση! Όλα αυτά σε μια χώρα που ο λαός της φεύγει μετανάστης. Όλα αυτά στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ελλάδα «μπάτε σκύλοι αλέστε»…

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου