Google+ To Φανάρι : Χωρίς πτυχίο ο Καζάκης του Freepen και του ΕΠΑΜ…! Και έβγαινε σε όλα τα κανάλια, παρίστανε τον οικονομολόγο και έκανε και κόμμα…! Κολομβία η χώρα.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς πτυχίο ο Καζάκης του Freepen και του ΕΠΑΜ…! Και έβγαινε σε όλα τα κανάλια, παρίστανε τον οικονομολόγο και έκανε και κόμμα…! Κολομβία η χώρα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
 Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
Μεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο Καζάκης που είχε κάνει ο Τράγκας “σημαία” όπως και άλλοι “πεφωτισμένοι” σε άλλα ΜΜΕ, εμφανιζόταν και δήλωνε οικονομολόγος, ειρωνευόταν άλλους ότι δεν ήταν “Καθηγητές” ενώ δεν είχε πτυχίο!...
Το θέμα το έφερε στην επικαιρότητα, αφού προκλήθηκε σε μια εκπομπή, ο γνωστός δικηγόρος κ.Καπερνάρος (βλέπετε εδώ). Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Κάποια στιγμή όμως όλοι μαθαίνουμε την αλήθεια και ποιοί κρύβονται πίσω της.
Λέει λοιπόν, ο κ.Καπερνάρος
… Επίσης δεν θα χαρακτηρίσω το ύφος σου, δεν θα αξιολογήσω τα γραφόμενά σου-εάν μου άρεσαν ή όχι- και δεν θα κρίνω τις «αναλύσεις» σου γιατί δεν είμαι οικονομολόγος ή ουρολόγος ή αργολόγος. Με τις αναρτήσεις αυτές όμως, μου έδωσαν και μία σελίδα από το «Wikipedia» που αναφέρει τα βιογραφικά σου στοιχεία. Μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Σπουδές: Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ» 
«Επάγγελμα:Οικονομολόγος» 
«πολιτικό κόμμα:ΕΠΑΜ».
Επειδή λοιπόν αναφέρεις στο βιογραφικό σου αυτά τα στοιχεία ως αληθινά (αν δεν ήταν πιστεύω ότι θα είχες την λεβεντιά να τα έχεις διαψεύσει).
Σε ρωτώ ευθέως:

1)Είσαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ όπως δηλώνεις ή χρωστάς 18 μαθήματα και έχεις να πατήσεις στη σχολή από το 1992;
2)Έχεις πάρει πτυχίο της ΑΣΟΕΕ; Πότε; Με ποιο βαθμό και επί ποίου Πρυτάνεως;
3)Είσαι εγγεγραμμένος ως οικονομολόγος στο οικονομικό επιμελητήριο και από πότε;
4)Δουλεύεις σήμερα; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ασφαλιστικό ταμείο;

Περιμένω απάντηση στα παραπάνω. Περιμένω την απάντησή σου κ.Καζάκη για έναν κυρίως λόγο. Για να τη μάθει ο οπαδός του κόμματος σου, δηλαδή εσύ. Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι.
Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή τους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου.

                                                                                    Βασίλειος Καπερνάρος-Δικηγόρος
Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. “Fake characters”, “Fake Ideas”, “Fake posts”.
Τώρα τελευταία η κυβέρνηση και κυρίως ένα site - παρωδία ενημέρωσης, που στηρίζει τους ΑΝΕΛ (υπάρχουν και ένα-δύο “μασονοπατριωτικά” που προσφέρουν τις άγιες “πατριωτικές” τους πλάτες στις μεγάλες δήθεν επιτυχίες του Καμμένου, που ξεπουλάει όπλα αβέρτα) έχουν μια τάση να ανακοινώνουν σκάνδαλα, σαν η ΕΥΠ και ο κοριός της να δουλεύει μόνο για τον Καμμένο και τους φίλους του στο site.
“Βλέπω” μια ομάδα να ψάχνει συνέχεια βιογραφικά, να βγάζει ανώνυμους κοπρίτες να μιλούν για ΑΠΕ και λιγνίτη (χωρίς να ξέρουν απο ενεργειακές μπαταρίες και solar cells), να μιλούν για οικονομικά θέματα με χαρτοπόλεμο και ραβασάκια, να βρίσκουν φωτογραφίες πολιτικών της αντιπολίτευσης με απατεώνες και εμπόρους όπλων που είχαν τραβηχτεί πρίν απο πολλά χρόνια, φωτογραφίες άλλων να εναγκαλίζονται δήθεν απατεώνες απο απόσταση δύο μέτρων κοκ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ…

Αυτά τα φαινόμενα δείχνουν σίγουρη εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών Ελληνικών και ξένων.  Ποιός προστατεύει την ανωνυμία στα ιστολόγια στην Ελλάδα; Ο Μητσοτάκης;
Αυτή τη φορά όχι. Τη προστατεύει η κυβέρνηση. Δεν πάμε καλά έτσι όμως. Θα δούμε και άλλους Λεμπιδάκηδες να χάνονται για μήνες ή χρόνια σε κανένα κουβά. 

Τον Μητσοτάκη τον επικρίνω πολιτικά, του ρίχνω “ξύλο” ακόμη και με χιούμορ, δεν τον ξεφτυλίζω όμως όπως το κάνει το συγκεκριμένο γυφτοsite πουστηρίζει τον Καμμένο. Δεν πάει άλλο αυτό. Ανώνυμα και με διαδόσεις χωρίς αποφάσεις δικαστηρίων και αποδείξεις, επιτρέπεται ο κάθε τσόγλανος να συκοφαντεί κάποιον; Αυτό τελείωσε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί, αυτός ο πολιτικός εκβιασμός του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σε κάθε πολιτικό αντίπαλο ή αντιφρονούντα. Κάθε μέρα ένα σκάνδαλο ανακοινώνεται αλλά με εκδίκαση σε δέκα χρόνια και με αναστολή στις ποινές, μόνο εκβιασμό για το τώρα σημαίνει.Τίποτα άλλο.
Έχω σχηματίσει την εντύπωση, ότι οι συκοφαντίες στο διαδίκτυο ξεκινάνε απo συγκεκριμένη ομάδα αμόρφωτων και κομπλεξικών, πληρωμένων κοντυλοφόρων και μασονοτσολιάδων, που στήνουν ακόμη και μηχανές με τους κατάλληλους κλακαδόρους, η οποία χτυπάει όποιον δεν πάει με το κύμα. Είναι πολλά τα λεφτά για τα κοιτάσματα και ο Αλέξης τα υπογράφει όλα.
Ξέρω ποιά sites παίζουν το παιγνίδι και υποψιάζομαι ποιοί κινούν τα νήματα αλλά και ποιές κάνουν τις παρθένες… Τα χειρότερα έρχονται για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου