Google+ To Φανάρι : Ν. Μιχαλολιάκος: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ν. Μιχαλολιάκος: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

 Αισιόδοξες χαρακτηριζονται οι δηλώσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
Δεδομένη θεωρεί την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, που επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τις πολιτικές διώξεις και τη φυλάκιση των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου.
Με δήλωσή του, που δημοσιεύεται στο site του κόμματος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος επισημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα, «όσο κι εάν δεν το θέλουν», και υποστήριξε ότι θα μπορούσε να είναι ακόμη και δεύτερο, «εάν δεν είχαν φροντίσει οι Καίσαρες του καπιταλιστικού και μαρξιστικού κατεστημένου να κλείσουν στη φυλακή την ηγεσία της και να προχωρήσουν σε έναν πρωτοφανή πολιτικό διωγμό ενάντια στο Κίνημα των Εθνικιστών, τη Χρυσή Αυγή των Ελλήνων»...



Ο γενικός γραμματέας του κόμματος πρόσθεσε: «Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις ιδέες τους με συνέπεια».
Την ίδια στιγμή στελέχη του κόμματος θεωρούν ότι οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται και δείχνουν την τρίτη θέση να «παίζεται» μεταξύ δύο ή τριών κομμάτων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θεωρούν ότι έχει «κλειδώσει» υπέρ της Χρυσής Αυγής. Εκτιμούν μάλιστα ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος στις επικείμενες εκλογές θα «χτυπήσει» ακόμη και διψήφιο ποσοστό, με ευδιάκριτη διαφορά από το επόμενο κόμμα.


Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας στη Θεσσαλονίκη
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο η κοπή της βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη. Στην εκδήλωση, που έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης, η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ενώ έγινε και η ενημέρωση των εκλογικών αντιπροσώπων εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμιος Ματθαιόπουλος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, επίσης τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Νίκος Χρυσομάλλης και Μιχάλης Τσακίρης, το μέλος της Κ.Ε. Φώτης Γραικός, καθώς και το μέλος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων Αλέξανδρος Τριανταφυλλούδης, ο οποίος πραγματοποίησε μια σύντομη ενημέρωση των εκλογικών αντιπροσώπων και τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελούν την ημέρα των εκλογών, για να μην πάει καμία ψήφος χαμένη.


Στις παρεμβάσεις τους οι ομιλητές τόνισαν ότι, παρά τις διώξεις, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν έκανε βήμα πίσω, αλλά περνά πλέον στην εθνική αντεπίθεση, δίνοντας το «παρών» σε όλη την Ελλάδα με δυναμικές εκδηλώσεις. Επίσης, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το εκλογικό αποτέλεσμα, δηλώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι η έκπληξη των επερχόμενων εκλογών.

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου