Google+ To Φανάρι : Συναγερμός: Σε κίνδυνο τα «μπάνια του λαού»: Δείτε την αιτία- (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Συναγερμός: Σε κίνδυνο τα «μπάνια του λαού»: Δείτε την αιτία- (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοκαίρι και οι περισσότεροι αναζητούν παραδοσιακά λίγη δροσιά στις παραλίες...
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου
Τα μπάνια σε θάλασσες και δημόσιες πισίνες ωστόσο ίσως κινδυνεύουν και δυστυχώς η αιτία δεν είναι η μόλυνση του νερού ή κάτι παρεμφερές, αλλά η ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
Ήδη πολλές θάλασσες αλλά και πισίνες στην Ευρώπη δεν είναι πλέον «ασφαλή καταφύγια» για εκείνους που επιζητούν λίγη χαλάρωση και ανακούφιση από τη ζέστη του καλοκαιριού, καθώς νεαροί μετανάστες, τις περισσότερες φορές οργανωμένοι σε ομάδες, προκαλούν προβλήματα....
Τα περιστατικά συμπεριλαμβανομένων σεξουαλικών επιθέσεων λαμβάνουν χώρα με αυξανόμενη συχνότητα σε δημόσιες πισίνες αλλά και θάλασσες σε όλη τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν δεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες.
Στη Γερμανία, περίπου 70 αστυνομικοί κλήθηκαν να «συνεφέρουν» ένα πλήθος 400 νέων ανδρών βορειοαφρικανικής καταγωγής, που απειλούσαν μια τετραμελή οικογένεια σε δημόσια πισίνα. Η εγκατάσταση τελικά έκλεισε ενώ πριν κλείσει εκκενώθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια ενός μόνο Σαββατοκύριακου, για παρόμοιους λόγους.
Στο Δρέβεϊλ της Γαλλίας, τρεις έφηβοι μετανάστες 20 ετών, συνελήφθησαν για σεξουαλική επίθεση σε νεαρά κορίτσια, αναφέρει το Le Parisien.
Στο Τσατέλερολτ της Γαλλίας, 600 άτομα απομακρύνθηκαν από δημόσια πισίνα, μετά από μαζική μάχη μεταξύ αντιπάλων συμμοριών.
Στη Γάνδη του Βελγίου, μια ομάδα περίπου 14 μεταναστών επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 13χρονο κορίτσι σε μια δημόσια πισίνα, ενώ στο Τερνεύζεν, της Ολλανδίας, τρείς Ολλανδέζες δέχτηκαν επίσης σεξουαλική επίθεση σε μια πισίνα. Στο Κόρτρικ της Ολλανδίας, οικογένειες φάνηκε να παρενοχλούνται από όχλους νεαρών μεταναστών από τη βόρεια Αφρική.
Ένας από τους οικογενειάρχες άνδρες αναφέρει: «Κοιτάξαμε γύρω μας και είδαμε ότι περίπου το 90% του κόσμου ήταν νεαροί βορειοαφρικανικής καταγωγής. Τα αραβικά και τα γαλλικά ήταν η κύρια γλώσσα που άκουγες».
Οι« νεαροί»ήταν πολύ αγενείς, βίαιοι και δεν είχαν κανένα σεβασμό για τους άλλους επισκέπτες.
Ο Γερμανικός τύπος αναφέρει επίσης μερικά πρόσφατα περιστατικά:
«Σε μια πισίνα στο Έσσεν την περασμένη Δευτέρα, μια ομάδα νεαρών ανδρών επιτέθηκε σε δύο ναυαγοσώστες και ένα νεαρό κορίτσι, οπότε η πόλη διπλασίασε τον αριθμό των φρουρών ασφαλείας στην πισίνα».

Στην ίδια πόλη, σε διαφορετική πισίνα, ακολούθησε και ακόμη ένα περιστατικό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, επειδή είχε γεμίσει, αποφασίστηκε να κλείσει προσωρινά η είσοδος. Αλλά, σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 200 άτομα προσπάθησαν να εισέλθουν στην πισίνα με βίαιο τρόπο, προσβάλλοντας το προσωπικό ασφαλείας».
Η Γερμανική SCEPTR αναφέρεται σε μερικά ακόμη περιστατικά:
«Πριν από μια εβδομάδα ήρθε στο φως, ένα ακόμη σοκαριστικό γεγονός από δημόσια πισίνα. Μαροκινοί πήγαν σε μια πισίνα στα ολλανδικά σύνορα για να επιτεθούν σε κορίτσια».

Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα, παρόμοιες μαρτυρίες ακολούθησαν. Μέσα σε μια εβδομάδα νεαροί αφγανοί μετανάστες προκάλεσαν προβλήματα στις πισίνες στη Γάνδη, στο Μπέρεβεν, στο Κόρτρικζ και στο Χοςφέϊντ».
Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι μια σειρά μέτρων για την ασφάλεια. Έτσι σε ορισμένες δημόσιες πισίνες του Βελγίου, οι επίδοξοι λουόμενοι θα περνούν από διαδικασία ταυτοποίησης αλλά και εγγραφής πριν από την είσοδό τους σε αυτές. Επίσης οι ναυαγοσώστες θα φέρουν κάμερες σώματος.
«Η ατμόσφαιρα στις πισίνες γίνεται ολοένα και πιο επιθετική», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Χάρτσαϊμ, πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Γερμανών Συμμετεχόντων στην Pool, στο Rheinische Post και πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια τρομακτική εξέλιξη, δεν πρέπει να δείξουμε καμία ανοχή».
Το πρόβλημα όμως δεν εντοπίζεται μόνο στις πισίνες. Λουόμενοι σε πολλές παραλίες ανά την Ευρώπηέχουν δεχθεί επίσης επιθέσεις από νεαρούς μετανάστες. Δεν είναι μάλιστα λίγα τα περιστατικά στα οποία μουσουλμάνοι ζητούν παραλίες-χαλάλ, ειδικά δηλαδή διαμορφωμένες παραλίες για τους ίδιους, στις οποίες δεν θα επιτρέπετε να πατάει κανείς μη-μουσουλμάνος.
Στη χώρα μας έχουν σημειωθεί παρόμοιες επιθέσεις, ευτυχώς όμως όχι σε μεγάλο αριθμό. Το σίγουρο είναι πως κανείς δεν νιώθει ασφαλής να πάει μόνος του ή με τους φίλους του σε κάποιο έρημο μέρος πλέον. Αντίθετα οι περισσότεροι επιζητούν να βρίσκονται σε μέρη με πολυκοσμία για να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια.
Τα δεδομένα επομένως δείχνουν πως ακόμη και το μπάνιο στη θάλασσα ή σε μια δημόσια πισίνα, ίσως περιοριστεί από πολλούς τα επόμενα χρόνια, λόγω του κινδύνου να δεχτεί επίθεση από τους…επενδυτές!
Αυτά είναι δυστυχώς τα αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας, που που πολλοί θεωρούν «πλούτο» για τη χώρα μας αλλά και για την Ευρώπη.
Το παρακάτω βίντεο αν και περιέχει σε κάποια σημεία του σκληρή γλώσσα, δίνει μια ιδέα για την διαστροφική νοοτροπία που υπάρχει στην πλειοψηφία αυτών των «μεταναστών» :

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου