Google+ To Φανάρι : Διεθνής έρευνα: Πιο αποδεκτός σε Τουρκία και Αλβανία ο Α.Τσίπρας από ό,τι στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Διεθνής έρευνα: Πιο αποδεκτός σε Τουρκία και Αλβανία ο Α.Τσίπρας από ό,τι στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Ικανοποιημένοι όλοι, εκτός των Ελλήνων, με τους χειρισμούς του πρωθυπουργού στα εθνικά θέματα...
Ευρήματα έρευνας αναφορικά µε την δηµοτικότητα των ηγετών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατ. Μεσογείου αλλά και των Μεγάλων Δυνάμεων, επιβεβαιώνει τα αυτονόητα σε σχέση με την Ελλάδα.
Καταρχάς να πούμε πως πρώτος σε δηµοφιλία, στην ευρύτερη περιοχή, εμφανίζεται στα Βαλκάνια, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν.
Ακολουθούν Μέρκελ και Μακρόν.
Τι συμβαίνει όμως με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα;....

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Έθνος», τον δείχνουν 5ο σε δημοτικότητα στη ΝΑ Μεσόγειο και δεύτερος -μετά τον Βλ. Πούτιν- στα Βαλκάνια.
Ωστόσο, η αποδοχή του πρωθυπουργού  είναι μεγαλύτερη σε Αλβανία, Τουρκία και Σκόπια από ότι στην Ελλάδα.
Άρα λοιπόν ο πρωθυπουργός:
  1. Ανταμείβεται για τις υπηρεσίες του σε σχέση με την Συμφωνία των Πρεσπών και όχι μόνο, καθώς τα «νούμερα» τον δείχνουν ανεβασμένο, ειδικά σε χώρες που αντιμάχονται τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
  2. Σε Ελλάδα και Κύπρο δεν υπάρχει, σύμφωνα πάντα με τα νούμερα που δόθηκαν στην δημοσιότητα, αντίστοιχη αποδοχή, επειδή οι πολίτες ίσως θεωρούν πως η εξωτερική αλλά και εσωτερική πολιτική της κυβέρνησης δεν γίνεται προς το συμφέρον του ελληνικού λαού.
Πάντως η έρευνα δείχνει πως ο Α.Τσίπρας, σε περίπτωση που δεν συνεχίσει να συμμετέχει ως πολιτικός στα ελληνικά δρώμενα, έχει «μέλλον» σε μία περιφερειακή ή διεθνή θέση στα Βαλκάνια και όχι μόνο, αφού, δεδομένων των αποτελεσμάτων της έρευνας, υπάρχει άκρα ικανοποίηση για τους χειρισμούς τους στα κρίσιμα ζητήματα, από τα όποια κέντρα αποφάσεων.
Η µεγάλη έρευνα της Κάπα Research έχει συγκριτικό χαρακτήρα και διενεργήθηκε σε εύρος 9.241 πολιτών από 12 χώρες της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. Συγκεκριµένα, πολίτες Ελλάδας, Κύπρου, Τουρκίας, Σερβίας, Ρουµανίας, Βουλγαρίας, Βόρειας Μακεδονίας, Κοσόβου, Ισραήλ, Λιβάνου, Αιγύπτου και Αλβανίας. Το χρονικό διάστηµα της έρευνας µε τη διαδικασία των τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνεντεύξεων είναι από τις 5 Μαρτίου έως και τις 19 Απριλίου. 
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ 
 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου