Google+ To Φανάρι : Η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής ξεκινά «σπρώχνοντας» την Πράσινη Ατζέντα

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής ξεκινά «σπρώχνοντας» την Πράσινη Ατζέντα

Μια ακόμα Σύνοδος που αποφασίζει για μας, χωρίς… εμάς!

Η Δημοκρατική Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, είναι μια από τους συμμετέχοντες στην ετήσια Σύνοδο Κορυφή για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, που ήδη ξεκίνησε στο Ντουμπάι, με σκοπό να προωθήσει την ημερήσια διάταξη των Ηνωμένων Εθνών για το 2030 στους παγκόσμιους ηγέτες...

Στη Σύνοδο, η Οκάσιο-Κορτέζ θα ωθήσει το «πράσινο νέο συμβόλαιο» που θα αλλάξει ριζικά την αμερικανική κοινωνία, και όχι μόνο, σε ένα τεχνοκρατικό σύστημα ελέγχου από την κορυφή προς τα κάτω.
Στους συμμετέχοντες, μεταξύ άλλων, βρίσκονται ο πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν, ο οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, και η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Christine Lagarde. »
Ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Περιβάλλοντος των Αραβικών Εμιράτων δήλωσε ότι η σύνοδος του 2019 θα επικεντρωθεί σε «ριζικές λύσεις» για την «Κλιματική Αλλαγή».
Το 2018 η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής ώθησε την ιδέα ότι η ανθρωπότητα θα πρέπει να συγχωνευθεί με μηχανές για να επιβιώσει.
Οι ηγέτες του κόσμου έχουν μπει στο στόχαστρο από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης για το ότι παίρνουν μέρος σε μυστικές συναντήσεις όπως η ομάδα Bilderberg για δεκαετίες.
Η Όπρα συναντήθηκε με τους Τζορτζ Σόρος Ροκφέλερ και Μπιλ Γκέιτς και άλλους το 2009. Η συνάντηση κρατήθηκε μυστική, ώστε να αποφευχθεί η απεικόνιση από τα μέσα ενημέρωσης ως «εναλλακτική παγκόσμια διακυβέρνηση». Οι The Sunday Times ανέφεραν: «Λαμβάνοντας το σύνθημα από τον Gates, συμφώνησαν ότι το «χαλινάρι» στον υπερπληθυσμό αποτελεί προτεραιότητα».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου