Google+ To Φανάρι : Τελικά το ίδρυμα Σόρος πλήρωσε όλη την προπαγάνδα για την κατάπτυστη συμφωνία

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Τελικά το ίδρυμα Σόρος πλήρωσε όλη την προπαγάνδα για την κατάπτυστη συμφωνία

Στη δεύτερη σελίδα της έκθεσης του γνωστού ευαγούς Ιδρύματος του κυρίου Σόρος, Open Society για τη Συμφωνία, βλέπουμε ότι ένας από τους τρεις συγγραφείς της είναι ο Έλληνας κ. Ιωάννης Αρμακόλας....

 Ποιός είναι όμως ο κ. Αρμακόλας;
 Όπως διαβάζουμε είναι επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και επικεφαλής του Προγράμματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης του αμαρτωλού ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής)... Το τελευταίο διάστημα, ο κ.Αρμακόλας είχε πιάσει στασίδι παντού, κυρίως στα κρατικά ΜΜΕ (ΕΡΤ, ΑΠΕ) αλλά και αλλού (Αθήνα 9.84..) προσπαθώντας να μας πει ότι η Συμφωνια των Πρεσπων είναι ωφέλιμη για την Ελλάδα. 

Ioannis Armakolas
University of Macedonia
 UOM · Department of Balkan, 
Slavic and Oriental Studies


Σε όλες τις συνεντεύξεις αποσιωπήθηκε, όχι τυχαία προφανώς ότι ο κ.Αρμακόλας εκτός των άλλων, είναι συνεργάτης του Σόρος. 

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από άρθρο του ΜΙΑ δηλ. του σκοπιανού πρακτορείου ειδήσεων (το άρθρο εδώ) όπου είναι πολύ αγαπητός και προβεβλημένος και πρωταγωνιστεί σε πολλές άλλες αναρτήσεις των σκοπιανων μέσων ενημερώσεως. Όπως παρακάτω:



 Να αναφέρουμε τέλος, ότι υπήρξε ομιλητής στην εκδήλωση του Ποταμιού για τη Συμφωνία με τίτλο: «Εδώ μιλούν οι τολμηροί». Τελικά, όπως αποδεικνύεται, δεν ήταν και τόσο τολμηροί αυτοί που μίλησαν. Τουλάχιστον όχι όλοι. Κι όχι μόνο στην εκδήλωση του Ποταμιού. Σύμφωνα με όσα βλέπουμε, μάλλον προπαγανδιστές τους λες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου