Google+ To Φανάρι : Σε κατάσταση κινδύνου βρίσκεται η Ελληνική Ιστορία!-«Χαρίζει» Κύριλλο και Μεθόδιο σε Σκόπια και Βουλγαρία η εθνομηδενιστική κυβέρνηση!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Σε κατάσταση κινδύνου βρίσκεται η Ελληνική Ιστορία!-«Χαρίζει» Κύριλλο και Μεθόδιο σε Σκόπια και Βουλγαρία η εθνομηδενιστική κυβέρνηση!

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα μας στην mknews.eu η Ελληνική Ιστορία κινδυνεύει, από την μια κάνουν λόγο για αρχαία Μακεδονία και θεωρούν ότι είναι κάτι ξεχωριστό από την Μακεδονία μας και από την άλλη Βούλγαροι και Σκοπιανοί προσπαθούν να κλέψουν από κοινού την ελληνική ιστορία του Βυζαντίου....

Λίγοι ασχολήθηκαν με την είδηση ότι χθες η διεπιστημονική επιτροπή εμπειρογνωμόνων μεταξύ της Βουλγαρίας και Σκοπίων αποφάσισε να προτείνει στις κυβερνήσεις των δύο χωρών να γιορτάζονται κοινά οι αδελφοί Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος.

Η ανακοίνωση έγινε χθες, μετά τις διήμερες συνομιλίες στη Σόφια από τους συμπροέδρους της Βουλγαρικής και της Σκοπιανής Επιτροπής, Ανγκέλ Ντιμιτρόφ και Ντράγκι Γκεοργκίεφ.

Και οι δύο πλευρές έχουν προετοιμάσει τις παρατηρήσεις τους σχετικά με τα σχολικά βιβλία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αυτό θα αποτελέσει το αντικείμενο των επόμενων συνεδριάσεων της επιτροπής.

Είναι προφανές ότι οι Σκοπιανοί με την βοήθεια της Βουλγαρίας δημιουργούν κοινό μέτωπο κατά της Ελληνικής Ιστορίας συντελώντας ένα έγκλημα κατά της ιστορικής αλήθειας.

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο  ότι προ ημερών ζήτησαν ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος να μην αναφέρεται έτσι στα σχολικά βιβλία.

Τι κάνει για αυτό η εθνομηδενιστική κυβέρνηση, γιατί αδιαφορούν μπροστά στην διαστρέβλωση της αλήθειας;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου