Google+ To Φανάρι : «Τα χημικά στις τροφές κάνουν τους ανθρώπους ομοφυλόφιλους» λέει ομάδα βέγκαν και... δέχεται επίθεση!

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

«Τα χημικά στις τροφές κάνουν τους ανθρώπους ομοφυλόφιλους» λέει ομάδα βέγκαν και... δέχεται επίθεση!


Μια ομάδα βέγκαν κατηγορείται για «ομοφοβικές απόψεις» και υποκίνηση μίσους εναντίον της LGBT + κοινότητας επειδή ισχυρήστηκε στα κοινωνικά μέσα ότι τα χημικά στις τροφές μας κάνουν τους ανθρώπους γκέι και transgender

Η ομάδα Vegan Organic της Pembrokeshire είπε σε μια ανάρτηση στο Facebook, η οποία έκτοκτε έχει διαγραφεί, ότι δεν υπάρχει «κάτι φυσικό ή υγιές στο να θέλει κανείς να είναι το αντίθετο από αυτό που γεννήθηκε».




«Η προώθηση των gay και του trans είναι η προώθηση των διαταραχών σεξουαλικής ανάπτυξης, που προκαλούνται από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα μέσα ενημέρωσης και την εκπαιδευτική χειραγώγηση», ανέφερε το ποστ που είχε αρχικά εντόπισε η Independent.

Και συνέχιζε: «Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας και του φύλου στα παιδιά προσπαθεί να προωθήσει την άποψη ότι οι τρανσέξουαλ και η ομοφυλοφιλία είναι φυσικές και υγιείς επιλογές τρόπου ζωής, κάτι που δεν είναι αλήθεια».

Η σελίδα του Facebook από τότε έχει πλημμυρίσει από έξαλλους χρήστες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που την επικρίνουν για «άγνοια» του θέματος.

Ένας σχολιαστής γράφει: «Μείνετε σε αυτό που γνωρίζετε και καταλαβαίνετε, κι αυτό είναι το βέγκαν φαγητό. Αφήστε την επιστήμη και τη βιολογία στους ειδικούς και σταματήστε με την γελοία ανοησία LGBT».

Ένας άλλος χρήστης ισχυριζόμενος ότι είναι ένα vegan queer χαρακτήρισε την ομάδα της «κραυγαλέας υποκρισίας» καθώς «στόχευσε το gay και το trans», αμφισβητώντας ταυτόχρονα «άλλες μορφές καταπίεσης».

Η Pembrokeshire Vegan Organic υπερασπίστηκε τον εαυτό της, λέγοντας ότι δεν υπήρχε τίποτα «μισητό στο ποστ» και απαντώντας σε ένα από τα κρίσιμα σχόλια, απάντησε: «Θα πρέπει να ντρέπεστε να προσπαθείτε να αρνηθείτε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα συνθετικά χημικά παρόλο που δεν γνωρίζετε τίποτα για το θέμα».

Σε λίγο και θα έχουμε και κοινότητα που θα διεκδικεί τα δικαιώματα της Monsanto και του επικίνδυνου ζιζανιοκτόνου της Roundup!

Που να έγραφαν ότι τα και τα μεταλλαγμένα είναι ύποπτα για πρόκληση στειρότητας, θα δεχόντουσαν επίθεση απ’ όλους αυτούς που υποστηρίζουν την μείωση πληθυσμού!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου