Google+ To Φανάρι : Κράτος-βρυκόλακας!

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Κράτος-βρυκόλακας!


Για όσο διάστημα οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν ότι ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Κυριάκος, ο Καμμένος, ο Μιχαλολιάκος, ο Κουτσούμπας, ο Παυλόπουλος και ο Τσίπρας  είναι μια κοινή αδιαίρετη συμμορία που ελέγχεται από τους τοκογλύφους δεν θα καταλάβουν ποτέ τι τους συνέβη. ....
Δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατί δεν υπάρχει μέλλον. Θα παίζουν οι τοκογλύφοι με τα «είδωλα» και θα τους παραπλανούν. Για κάποιους θα φταίει ο Σημίτης και ο Παπανδρέου και για κάποιους άλλους ο Καραμανλής, ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Ξανά μανά τα ίδια πράγματα. 

Θα μας «ξαναδιχάσουν» με συνωμοσίες και θα σβήσουν για πάντα τα ίχνη τους.....

Ολόκληρη η πατρίδα μας ξεπουλιέται στην ψύχρα...την ξεπουλά η σημερινή κυβέρνηση της αριστεράς με ηδονή!! με μια αντιπολίτευση που σφυρίζει αδιάφορα!! 

Αφήστε τις συνωμοσίες. Aυτές προέρχονται από τα κομματικά συμφέροντα. Αφήστε τους ήρωες, τα κομάντο, τους σωτήρες. Δεν πείθουν. Του μνημονιακού συστήματος είναι.  Κατόπιν εορτής και τσάμπα είναι όλα. Τα ζήσαμε στα Ίμια, στις φωτιές του2007,  και σε άλλες περιπτώσεις.  Πόνος και οργή για τα χαμένα όνειρα υπάρχει.

 Ζούμε μια μεγάλη απάτη σε όλους τους τομείς!! πουθενά και τίποτα δεν λειτουργεί όπως πρέπει , η ζωή δεν έχει κυριολεκτικά κανένα νόημα...πληρώνεις φόρους και εισπράτεις κοροιδία...ανεργία, ανασφάλεια, ανυποληψία, δυστυχία. Ενα σωστό κολαστήριο. 

Ένας εφιάλτης που σου κόβει την ανάσα, σου παγώνει το αίμα. Ένας πραγματικός κατήφορος. Ένα σκοτάδι που κυοφορεί περιθανάτιο φως. 

 Η Ελλάδα είναι ένα  λούμπεν κράτος βρυκόλακας! Με γελοία βολεμένα υποκείμενα που παριστάνουν τους αμνούς!

 Επιτέλους ας δούμε την αλήθεια...

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για dracula  oldman tumblr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου