Google+ To Φανάρι : Αποκάλυψη: Οι Αμερικάνοι δήλωσαν ότι στο Σκοπιανό θα γίνει αυτό που θέλει η Ελλάδα – Για πιο λόγο συνεχίζουμε τις συζητήσεις;

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Αποκάλυψη: Οι Αμερικάνοι δήλωσαν ότι στο Σκοπιανό θα γίνει αυτό που θέλει η Ελλάδα – Για πιο λόγο συνεχίζουμε τις συζητήσεις;

Του Γιώργου Φαρμάκη
Η εκπρόσωπος τύπου του Αμερικανικού Πενταγώνου έβγαλε την ανακοίνωση που ακολουθεί.
Ο υπουργός Μάτις και η υπουργός Σεκερίνσκα συζήτησαν το θέμα του ονόματος που εκκρεμεί με την Ελλάδα, το οποίο έχει εμποδίσει την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τις προσπάθειες επίλυσης αυτού του προβλήματος και στηρίζουν την απόφαση που έλαβε το ΝΑΤΟ το 2008 στο Βουκουρέστι....

Σχόλιο: Οι Αμερικάνοι μας λένε στην ουσία, ότι αν η Ελλάδα δεν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία, δεν πρόκειται να μπούνε στο ΝΑΤΟ (τα Σκόπια).
Όλα τα παραπάνω μας δημιουργούνε κάποιες λογικές απορίες
Από την στιγμή που δεν μας πιέζει κανένας για λύση, γιατί συζητάμε ακόμα;
Οι Αμερικάνοι δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι αν η Ελλάδα δεν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία, δεν πρόκειται να «δουν» ένταξη στο ΝΑΤΟ οι Σκοπιανοί, επομένως για πιο λόγο συζητάμε ακόμα το ονοματολογικό;
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο μόνος που βιάζεται για λύση του Σκοπιανού είναι η Ελλάδα.
Αυτό είναι εντελώς παράλογο αν σκεφτεί κανείς ότι η λύση θα φέρει το ξεπούλημα της Ιστορίας μας. Το γεγονός αυτό, είναι το λιγότερο απαράδεκτο και μας δείχνει κάτι σημαντικό:
Η χώρα μας κινδυνεύει από τις επιλογές που κάνει η κυβέρνηση. Οι Αμερικάνοι λοιπόν, μας λένε ξεκάθαρα ότι αν εμείς δεν πούμε το ΝΑΙ, οι Σκοπιανοί δεν πρόκειται να δουν από κοντά το ΝΑΤΟ.
Για πιο λόγο λοιπόν ξεκινήσαμε μια συζήτηση την οποία επιθυμεί μόνο ο Ζάεφ και ο υπάλληλος της Νέας Τάξης Νίμιτς;
Ρητορικό το ερώτημα, η Ελλάδα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό Εθνικό πρόβλημα το οποίο μπορεί να λυθεί, μόνο με την εντολή του λαού.
Οι συζητήσεις για το ονοματολογικό έχουν φθείρει την Ελληνική κυβέρνηση, αφού οι πολίτες της έχουν γυρίσει την πλάτη (ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα). Βλέπουμε λοιπόν ότι τα πράγματα είναι απλά. Η κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει άμεσα τις συζητήσεις για το Σκοπιανό, διότι αν τις συνεχίσει στις επόμενες εκλογές, δεν θα βρίσκει ούτε την ψήφο της.
Βέβαια για να λένε την αλήθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ πριν καν γίνει κυβέρνηση υποστήριζε το εξής:
Οι Σκοπιανοί έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού «οπότε ας λέγονται και Μακεδόνες αν θέλουν».






Οι πολίτες αυτό το γνώριζαν αλλά επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ!
Τα παραπάνω βίντεο μας δείχνουν κάτι πολύ σημαντικό:
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κορόιδεψε τους πολίτες σε αυτή την περίπτωση, αφού πριν καν γίνει κυβέρνηση είχε τις θέσεις που έχει τώρα στα Εθνικά θέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ στο μόνο πράγμα που δεν είναι έντιμος είναι στα Οικονομικά θέματα, αφού από το σκίσιμο των Μνημονίων πήγε στο….Ψηφίζουμε όλα τα Μνημόνια.
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Ελληνικός λαός φέρει κύρια ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν και αυτό δεν πρέπει να το παραβλέψουμε!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου