Google+ To Φανάρι : Μποϋκοτάζ στην Τουρκία !!!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Μποϋκοτάζ στην Τουρκία !!!

TO ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ


Μην αγοράζετε τουρκικά προϊόντα ή υπηρεσίες. ΟΧΙ ταξίδια στο κράτος των δολοφόνων, την Τουρκία. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !

Έκκληση από φορείς στην Ευρώπη: Μετέχουμε και εμείς στο μποϊκοτάζ !
Εμείς έχουμε ακόμη έναν πολύ σοβαρό λόγο: Τα παιδιά μας που είναι παράνομα φυλακισμένα στην Αδριανούπολη!
Συνεχίζει και διευρύνεται στην Ευρώπη, το μποϊκοτάζ κατά των τουρκικών προϊόντων και του τουρκικού τουρισμού...

Οι φορείς που μετέχουν στο Μποϊκοτάζ στην έκκληση τους αναφέρουν: ¨Μην πάτε διακοπές, επισκέψεις και ταξίδια στην Τουρκία. Μην αγοράζετε και μην μεταπουλάτε τουρκικά προϊόντα. Κάντε μποϊκοτάζ στο τουρκικό κράτος και στα τουρκικά προϊόντα. Επεκτείνετε και διευρύνετε το μποϊκοτάζ¨.

Δημοκρατικές δυνάμεις που πιστεύουν πως η οικονομία είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς δρόμους για την αποτροπή της πολιτικής της γενοκτονίας σε βάρος του κουρδικού λαού, συνεχίζουν το μποϊκοτάζ κατά του τουρκικού τουρισμού και των τουρκικών προϊόντων.
Στην Ευρώπη πολλά κόμματα, σύλλογοι και οργανώσεις πολιτών , εδώ και κάποιο διάστημα καλούν για ένταξη σε αυτό το μποϊκοτάζ.

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εργατών από την Τουρκία (ΑΤΙΚ), η Νέα Γυναίκα, η Νεολαία Νέας Δημοκρατίας (YDG) στην κοινή τους ανακοίνωση σχετικά με το μποϊκοτάζ, αναφέρουν πως  μια από τις πιο αποτελεσματικές οδούς για την παρεμπόδιση της αδικίας και της ανομίας του φασιστικού καθεστώτος ΑΚΡ-ΜΗΡ είναι η μείωση τη δύναμης της οικονομίας. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: ¨Γνωρίζουμε πως οι πιο σημαντικοί πόροι που κρατάν όρθια την οικονομία ενός κράτους είναι ο τουρισμός και το εμπόριο. Για αυτό εμείς ως ΑΤΙΚ , Νέα Γυναίκα, και YDG, κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο μας, σε όλους τους προοδευτικούς επαναστάτες και δημοκράτες, να διαμαρτυρηθούν κατά του τουρκικού τουριμού, να μην πάνε στην Τουρκία και να μην αγοράζουν τουρκικά ρούχα και τρόφιμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η παραμικρή στήριξη στην τουρκική οικονομία, ενδυναμώνει τον Ερντογάν και την συμμορία του και διασφαλίζει την συνέχιση των αντιδημοκρατικών μέτρων και των φασιστικών επιθέσεων τους. Στήριξη της τουρκικής οικονομίας θα σημαίνει στήριξη του φασίστα Ερντογάν και των καθεστωτικών πολιτικών του ΑΚΡ. Η μέρα είναι μέρα για ματαίωση των επιθέσεων που γίνονται κατά΄του κουρδικού έθνους εντός και εκτός της Τουρκίας, για κοινό αγών των λαών και για ενδυνάμωση του του κοινού κατά του φασισμού αγώνα¨.
………………………
Ποιο είναι το μήνυμα και η έκκληση σας απέναντι σε αυτούς που σκέφτονται να πάνε Τουρκία και σε αυτούς που χρησιμοποιούν ή πουλάνε τουρκικά προϊόντα;
Ευθύνη για το τουρκικό κρατικό σύστημα το οποίο σε Τουρκία και στον περίγυρο της, σκοτώνει, τραυματίζει, φυλακίζει και εκδιώκει από τις δουλειές, δεν έχουν μόνο οι διοικούντες αυτό το σύστημα, αλλά και αυτοί οι οποίοι στηρίζουν αυτό το σύστημα. Διότι αυτό το τυρρανικό σύστημα, με τους φόρους από τα προϊόντα που αγοράζονται και με το συνάλλαγμα που αφήνουμε,αγοράζει σφαίρες και σκοτώνει ανθρώπους, αγοράζει αεροπλάνα και βομβαρδίζει κτίρια, καταστρέφει και καίει σπίτια και πόλεις, εκδιώκει άδικα ανθρώπους από τις δουλειές τους και φυλακίζει οποιονδήποτε υπερασπίζεται το δίκαιο.
Πηγή





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου