Google+ To Φανάρι : Ο Bill Gates δεσμεύει 12 εκατομμύρια δολάρια για έρευνα ενός παγκόσμιου εμβολίου κατά της γρίπης

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ο Bill Gates δεσμεύει 12 εκατομμύρια δολάρια για έρευνα ενός παγκόσμιου εμβολίου κατά της γρίπης

Μετά από τη φετινή καταστροφική εποχή της γρίπης στις ΗΠΑ, ο αγώνας για ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να προστατεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τους ιούς της γρίπης είναι ακόμη πιο επείγον, αναφέρει το STAT News....

Μια ασθένεια όπως η πανδημία της γρίπης του 1918 θα μπορούσε να σκοτώσει 30 εκατομμύρια ανθρώπους εντός έξι μηνών, δήλωσε ο Gates, προσθέτοντας ότι η επόμενη νόσος μπορεί να μην είναι ούτε γρίπη, αλλά κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ.
Αυτό θα μπορούσε να συμβεί εύκολα μέσα στην επόμενη δεκαετία. Και όπως είπε ο Bill Gates στους ακροατές την Παρασκευή σε μια συζήτηση σχετικά με τις επιδημίες που φιλοξένησαν η Ιατρική Εταιρεία της Μασαχουσέτης και η New England Journal of Medicine, δεν είμαστε έτοιμοι!

Δεν είμαστε έτοιμοι;

Ποιος το είπε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε έναν παγκόσμιο υποχρεωτικό εμβολιασμό για μια πανδημία που ίσως ξεσπάσει φυσικά, ίσως εργαστηριακά, ίσως κατά λάθος, ίσως και επίτηδες -όπως λέει ο “φιλάνθρωπος”- και που ακόμα δεν γνωρίζουμε; Είμαστε και παραείμαστε!
Πρώτα απ’ όλα, όλο το σενάριο θυμίζει το UTOPIA. Από το 2014 είχαμε κάνει αφιέρωμα στο εξαιρετικό τηλεοπτικό βρετανικό θρίλερ συνωμοσίας που έκανε το ντεμπούτο του στο Channel 4 στις 15 Ιανουαρίου 2013.
Το σήριαλ έγινε τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, αλλά και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τις πολύ άγριες σκηνές του, λες και ήταν το πρώτο και μοναδικό τέτοιο.
Το… φανταστικό σενάριο, βασίζεται σε μια συνωμοσία της παγκόσμιας ελίτ, η οποία είναι αποφασισμένη να μειώσει δραματικά τον παγκόσμιο πληθυσμό σε βάθος χρόνου. Η ιδέα της είναι αναίμακτη και “ειρηνική”:
  • Σπορά ψευδούς είδησης για πανδημία. Η ελίτ δεν ρισκάρει να σπείρει μια πραγματική πανδημία, αλλά κατασκευάζει μια ψεύτικη κατάσταση
  • Απαιτείται άμεσος εμβολιασμός των παγκόσμιων πληθυσμών, κάτι που επιβάλλεται και από το σύνταγμα των χωρών του κόσμου. Δεν μπαίνει θέμα επιλογής
  • Το εμβόλιο που ετοιμάζεται για την υποτιθέμενη πανδημία δεν σκοπεύει να επιφέρει καμία βλάβη ή θάνατο στους πληθυσμούς. Μοναδική “παρενέργεια”, είναι η στειρότητα όσων το κάνουν
  • Θα εξαιρεθεί από την πρόκληση στειρότητας μόνο ενός είδους γονίδιο βάσει φυλετικής διάκρισης – κι εκεί παίζει και το φινάλε, ποια φυλή θα είναι αυτή;
Δεδομένου ότι γνωρίζουμε τόσο τον κυνισμό, όσο και την αποφασιστικότητα της παγκόσμιας ελίτ να κατεβάσει τον παγκόσμιο πληθυσμό σε νούμερα που θα μπορεί να ελέγχει χωρίς να της προκαλούν ένα μόνιμο άγχος, δεδομένου ότι ο Bill Gates -και όχι μόνο- έχει δηλώσει δημόσια ότι τάσσεται υπέρ της μείωσης πληθυσμού για “τη διάσωση του πλανήτη”, το σενάριο του UTOPIA μόνο ως “θεωρία συνωμοσίας” δεν μπορεί κανείς να το δει.
Ένα μνημείο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, μας θυμίζει κάθε μέρα ότι ο επιθυμητός αριθμός κατοίκων στη γη, σύμφωνα με τη μασονική στοά που το έστησε, είναι μόλις 500.000 άνθρωποι. Το φρέσκο του αεροδρομίου στο Ντένβερ δείχνει κάτι ανάλογο. Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Φίλιππος, έχει δηλώσει ότι όταν πεθάνει θέλει να επιστρέψει ως θανατηφόρος ιός για να ξεπαστρέψει καμπόσους για “να ανασάνει ο πλανήτης” από τον υπερπληθυσμό.
Μας το λένε κατάμουτρα και δεν ντρέπονται. Δεν θα ρισκάρουν να γεμίσουν τον πλανήτη με μολυσμένα πτώματα που δεν θα ξέρουν τι να τα πρωτοκάνουν. Ο φόβος είναι πιο “κολλητικός”: «Τίποτα δεν εξαπλώνεται πιο εύκολα από τον φόβο», ήταν το σλόγκαν μιας άλλης ανάλογης ταινίας με πρωταγωνιστή το τσιράκι της ελίτ, Ματ Ντέιμον!

Το 2014 που τέλειωσε ο 2ος κύκλος του UTOPIA και το κανάλι απαγόρευσε τη συνέχεια του, στη Λέσχη Bilderberg συμμετείχαν για πρώτη φορά και άτομα που συνδέονταν μεταξύ τους με μια λέξη: Έμπολα.
Και το όλο παιγνίδι βασίζεται στην παλιά καλή και πετυχημένη συνταγή της Κοινωνικής Μηχανικής: Πρόβλημα – Αντίδραση – Λύση.
Το γελοίον της υπόθεσης είναι ότι ο Gates θέλει να ετοιμάσει ένα παγκόσμιο εμβολιασμό χωρίς ακόμα να έχει καταλήξει ποια θα είναι “η πανδημία”. Μην είναι η γρίπη; Μην είναι η ευλογιά; Έχει προφανώς καταλήξει στο ποια θα είναι η “παρενέργεια” του. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζει. Σε έναν πλανήτη γεμάτο γέρους που σιγά σιγά θα του αδειάζουν τη γωνιά…
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου