Google+ To Φανάρι : Ηχηρό μήνυμα στον Ο.Η.Ε.: «Οι μετανάστες απειλούν την ομοιογένεια της χριστιανικής κοινωνίας»

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ηχηρό μήνυμα στον Ο.Η.Ε.: «Οι μετανάστες απειλούν την ομοιογένεια της χριστιανικής κοινωνίας»

Η Ουγγαρία υπερασπίστηκε στα Ηνωμένα Έθνη,
την προστατευτική της πολιτική απέναντι στις ανεξέλεγκτες ροές «μεταναστών», δηλώνοντας την αποφασιστικότητά της να διατηρήσει μια ομοιογενή χριστιανική κοινωνία...

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων των ΗΕ, που αποτελείται από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, ξεκίνησε διήμερη εξέταση στο ιστορικό της Ουγγαρίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο τόνισε στην Επιτροπή: «πρώτα και κύρια, είναι ακλόνητη πεποίθηση της κυβέρνησης ότι ο ουγγρικός λαός έχει το δικαίωμα να ζει μια ζωή σε ασφάλεια, χωρίς το φόβο τρομοκρατικών θηριωδιών».

«Το 2015, η Ουγγαρία είχε «θλιβερή εμπειρία», όταν περίπου 400.000 μετανάστες διέσχισαν τη χώρα στην πορεία τους προς τη δυτική Ευρώπη, αγνοώντας όλους τους κανόνες», πρόσθεσε και  υπογράμμισε:

«Η ουγγρική κυβέρνηση δεν έχει δεχθεί παράνομους μετανάστες και δεν θα τους δεχτεί στο μέλλον. Εμείς οι Ούγγροι ζούμε τα τελευταία 1.000 χρόνια σε μια χριστιανική κοινωνία, σε μια ενοποιημένη, ομοιογενή κοινωνία, κάτι που θεωρούμε ανεκτίμητο και συνεχίζουμε να επιμένουμε σε αυτό».
Έτσι απαντούν οι περήφανες χώρες στους διεθνιστές του Ο.Η.Ε. με τα δύο μέτρα και σταθμά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου