Google+ To Φανάρι : Ζήτησαν παραίτηση από τον Ζουράρι όταν προσέβαλε τις ομάδες και όχι όταν ταπείνωσε τους μαθητές!

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Ζήτησαν παραίτηση από τον Ζουράρι όταν προσέβαλε τις ομάδες και όχι όταν ταπείνωσε τους μαθητές!

«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μάς ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν»...
Τάδε έφη Ζουράρις πριν ένα χρόνο και δεν άνοιξε μύτη. Ο πρώην ....-πλέον και αν γίνει δεκτή η παραίτηση του- υφυπουργός παιδείας Κώστας Ζουράρις είχε πλήρη κάλυψη και συμπαράσταση από τους πολιτικούς του συνεργάτες και συγκυβερνώντες.

Ο κος Ζουράρις χειρίζεται άριστα την Ελληνική γλώσσα σε... βαθμό κακουργήματος, ακολουθώντας την παροιμία, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα σπάει!

Μόλις πριν λίγες μέρες προσέβαλε σύσσωμο τον μαθητόκοσμο, τους γονείς τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους λέγοντας ότι τα παιδιά κάνουν όπως έκανε και ο ίδιος στα νιάτα του: όταν πάνε εκδρομή, πάνε σε μπουρδέλα - κι άλλα πολλά ανάξια επανάληψης.

Και πάλι δεν άνοιξε μύτη. Και πάλι είχε την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών του.

Μόλις όμως έβρισε δυο ποδοσφαιρικές ομάδες με τα άπταιστα Ζουραρικά του, αμέσως κλήθηκε να υποβάλει την παραίτηση του.

Θα αναρωτιόμουν αν είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε, αλλά νομίζω ότι η απάντηση είναι σίγουρη. Το ερώτημα, λοιπόν, που θέτω, είναι... πόσο πια στραβά αρμενίζουμε και μέχρι πότε στραβά ακόμα θα αρμενίζουμε!

Θα μου πείτε, τόσο στραβά που το πάμε, θα μας σώσει τελικά ο νόμος της Φύσης: Στις 360ᵒ στραβαρμένισμα τελικά και αναπόφευκτα θα ξαναβρούμε την αρχική πορεία μας.

Εμπρός, λοιπόν, βίρα τις άγκυρες!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου