Google+ To Φανάρι : Στο Νταβός της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης η "λύση" στο Σκοπιανό - Συνάντηση Τσίπρα και Ζάεφ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Στο Νταβός της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης η "λύση" στο Σκοπιανό - Συνάντηση Τσίπρα και Ζάεφ

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι θαμώνας της Λέσχης Bilderberg, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται τακτικός θαμώνας του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ που, εκ των πραγμάτων, αποδεικνύεται το απόλυτο όργανο που αποφασίζει για τις τύχες του πλανήτη. Εκεί θα "λυθεί" και το Σκοπιανό!...
​Στο Νταβός της Ελβετίας θα μεταβούν σύμφωνα με πληροφορίες και οι Νίκος Κοτζιάς και Νικολά Ντιμιτρόφ. Εκεί θα π[αραβρίσκονται, βεβαίως βεβαίως και οι Άγκελα Μέρκελ, Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ αναμένεται να καταφθάσει και ο Ντόναλντ Τραμπ.

​Μετά τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των δυο χωρών Νίκου Κοτζιά και Νικολά Ντιμιτρόφ στη Θεσσαλονίκη και την αναμενόμενη κατάθεση πρότασης για το όνομα από τον Μάθιου Νίμιτς στις 17 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη, το πεδίο των τελικών συζητήσεων για τη λύση δείχνει να μεταφέρεται στο Νταβός, όπου θα μεταβεί ο Έλληνας πρωθυπουργός στις 23 με 26 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα κυβερνητικά πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στις 24 Ιανουαρίου.

Στο ελβετικό θέρετρο θα βρίσκεται και η Κριστίν Λαγκάρντ, πλην όμως δεν έχει προγραμματιστεί μέχρι στιγμής συνάντηση μαζί της. Αντιθέτως φέρεται να έχει οριστικοποιηθεί συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο της Ρωσίας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου