Google+ To Φανάρι : ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ...! Θρίλερ με την δολοφονία του Σέρβου πολιτικού Όλιβερ Ιβάνοβιτς στο Κόσσοβο

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ...! Θρίλερ με την δολοφονία του Σέρβου πολιτικού Όλιβερ Ιβάνοβιτς στο Κόσσοβο

"Φωτιά" στο Κόσοβο βάζει η μαφιόζικη δολοφονία του Σέρβου πολιτικού Όλιβερ Ιβάνοβιτς - Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ έξω από την έδρα του κόμματός του...


Δέχθηκε τουλάχιστον εξι σφαίρες - Οι δράστες τον πυροβόλησαν μέσα από ένα αυτοκίνητο που βρίσκονταν εν κινήσει - Χρησιμοποίησαν πιστόλι ZASTAVA M70A των εννέα χιλιοστών - 10.000 ευρώ για κάθε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στους δράστες προσφέρει η αστυνομία του Κοσόβου - Σε Σέρβο και Αλβανό εισαγγελέα ανατέθηκε η υπόθεση

Δύο εισαγγελείς ανέλαβαν την υπόθεση της δολοφονίας του Σέρβου πολιτικού Όλιβερ Ιβάνοβιτς. Όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της Μιτρόβιτσα, Σίκρι Σίλα ανέθεσε την υπόθεση σε δύο εισαγγελείς διαφορετικών εθνοτήτων: Έναν Σέρβο και έναν Αλβανό. Κι αυτό ούτως ώστε να διασφαλιστεί η αμεροληψία κατά την διαδικασία των ερευνών.

Ο σοσιαλδημοκράτης μετριοπαθής πολιτικός Όλιβερ Ιβάνοβιτς δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης, 16.01.2018, στην πόλη Μιτρόβιτσα, στο βόρειο Κόσοβο. Όλα έγιναν ενώ έφθανε στην έδρα του κόμματός του που βρίσκεται σε ιδιωτική κατοικία της πόλης.

Δείτε εικόνες που μετέδωσαν τα διεθνή μέσα εημέρωσης από το σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης



 Ο Σίκρι Σίλα ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ύποπτοι. Τα μόνα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές είναι οι κάλυκες που βρέθηκαν στο τόπο του εγκλήματος. Αλλά και ένα καμένο αυτοκίνητο ένα χιλιόμετρο έξω από την πόλη Μιτρόβιτσα. Εικάζεται ότι το αυτοκίνητο αυτό χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι του Ιβάνοβιτς.

Ο γενικός εισαγγελέας ανέφερε επίσης ότι ο Όλιβερ Ιβάνοβιτς πυροβολήθηκε πισώπλατα. Και μάλιστα έξι φορές! Οι δράστες πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν πιστόλι ZASTAVA M70A των εννέα χιλιοστών.

Η Μιτρόβιτσα είναι μια πόλη 85.000 κατοίκων όπου η ατμόσφαιρα ανάμεσα στη σερβική (13.000 κάτοικοι στο βόρειο τμήμα της) και την αλβανική κοινότητα (72.000 κάτοικοι στον νότο) παραμένει τεταμένη, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά το τέλος του πολέμου του 1998-99. Στη σερβική πλευρά, η πολιτική ζωή διακρίνεται επίσης από μια ατμόσφαιρα βίας.

«Σύμφωνα με όσα μου είπαν, πέθανε επί τόπου, η προσπάθεια ανάνηψης στο νοσοκομείο της Μιτρόβιτσα απέτυχε», δήλωσε ο Νεμπόισα Βλάτζιτς, σύμφωνα με τον οποίο ο πελάτης του δέχθηκε αρκετές σφαίρες.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου