Google+ To Φανάρι : DEB-ΠΕΚΕΜ-TOYΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

DEB-ΠΕΚΕΜ-TOYΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Οικογενειακές σχέσεις σε τουρκόψυχους φορείς
DEB-ΠΕΚΕΜ-Τουρκικό προξενείο
Ποιες είναι η πρόεδρος του τομέα γυναικών του DEB Ντουιγκού Μουσταφά και η Συντονίστρια Δημοσίων Σχέσεων του DEB Τζιντέμ Ασάφογλου ;...

Γνωρίζουμε πως DEB και ΠΕΚΕΜ λειτουργούν σαν ...να είναι παραρτήματα του τουρκικού προξενείου. Ας δούμε όμως και τις μεταξύ τους οικογενειακές σχέσεις που υπάρχουν
1)      Η Ντουιγκού Μουσταφά –επικεφαλής του τομέα γυναικών του DEB, είναι αδερφή του Ερσίν Μουσταφά-σωφέρ του πρόξενου. Ο αδερφός της δηλαδή ο Ερσίν Μουσταφά πληρώνεται από το προξενείο. Η ίδια ως επικεφαλής του τομέα γυναικών του DEB γυρνά τα χωριά με στόχο να οργανώσει στον τουρκισμό τις μουσουλμάνες γυναίκες.
2)  Ο σύζυγος της Ντουιγκού Μουσταφά είναι ο Ετσεβίτ Εμίν. Ο Ετσεβίτ Εμίν παλιότερα ήταν πρόεδρος στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης , ενώ τα τελευταία χρόνια δουλεύει επίσημα και πληρώνεται από την ΠΕΚΕΜ.
3)  Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του DEB Τζιντέμ Ασάφογλου, είναι σύζυγος του Οζτζάν Μεχμέτ ο οποίος επίσης εργάζεται και πληρώνεται από την ΠΕΚΕΜ. Ο Οζτζάν Μεχμέτ είναι δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ιάσμου με την λίστα του δημάρχου Ισμέτ Καντί.
DEB-ΠΕΚΕΜ-Τουρκικό προξενείο…..
Στενές σχέσεις…

 Τζιντέμ Ασάφογκου και Ντουιγκου Μουσταφά ε εξόρμηση τους για χάρη του τουρκισμού

 Ο Οζτζάν Μεχμέτ με τον πρόεδρο του DEB Τσαβούς

 Ο ιδιος με τον Νετζάτ Αχμέτ – πρόεδρο της GTGB .


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου