Google+ To Φανάρι : Πυρετός ανάπτυξης...

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Πυρετός ανάπτυξης...

To πραγματικό όνομα του διπλωμάτη σιωνιστή Richard Holbrooke ( απεβίωσε) ήταν το “Samuel Moos"

Την περίοδο 1993-96 μεσουρανούσε στον Λευκό Οίκο του Κλίντον, μια νυφίτσα με μίσος προς κάθε τι ορθόδοξο ο σιωνιστής David Scheffer. Δεξί χέρι της Madeleine “Korbel” Albright που ελέγχει τηλεπικοινωνίες, real estate στο Κόσοβο και όχι μόνο.... Το Κόσοβο, η Σερβία, το Μαυροβούνιο ανήκουν σε ξένες εταιρείες. Σκόντα, Nonprofit Ltd, China Railway International Group με νέους σταθμούς τραίνων στα Βαλκάνια. Μόναχο-Βελιγράδι, Σπλιτ-Βουδαπέστη με νέα τραίνα. Η Κίνα έχει μπει και στην Σερβία με σκοπό να εκσυγχρονίσει τον σιδηροδρομικό σταθμό με την εταιρεία Zhuzhou Locomotives με την αμερικάνικη Septa να επιβλέπει την όλη διαδικασία.

Το πραγματικό όνομα του Τίτο του κομμουνιστή ηγέτη της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας ήταν το Joseph Bronz, εβραϊκό φυσικά. Ο παππούς του ήταν Ραβίνος. Εξαιτίας του ταλαιπωρούμαστε με τα Σκόπια.
 

Την Υεμένη την βομβαρδίζουν σιωνιστές, αμερικανοί μαζί με την Σαουδική Αραβία των Σαούντ. Συγκεκριμένα: Στην Γαλλία ξεκίνησε το διπλωματικό γαϊτανάκι. Πρόσφατα αποστολή των Σαουδαράβων επισκέφθηκε τον σπουδαίο ραβίνο Μοσέ Σεμπάγκ της Μεγάλης Συναγωγής στο Παρίσι και συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα. Πριν την συνάντηση της Δευτέρας ο Prince Mohammed bin Salman, έδωσε συνέντευξη στον σιωνιστή δημοσιογράφο και χρονογράφο Thomas Friedman της σιωνιστικής New York Times ( εκεί που έδινε συνεντεύξεις η Χρυσή Αυγή) ο οποίος και τον επαίνεσε για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην Σαουδική Αραβία. Τον αποκάλεσε έναν σωστό μεταρρυθμιστή. Ένα πρότυπο. Έναν μοντέρνο Winston Churchill που πολεμά τους ναζί του Ιράν! Απίστευτος παραλογισμός. Όπως βλέπεται το χάος τόσο εντός στην Σαουδική Αραβία και εντός της Υεμένης δεν είναι τυχαίο. Έχει βάθος. Ο πόλεμος στην Υεμένη, ουσιαστικά συγκρούονται σουνίτες και σιίτες. Ο βασιλικός οίκος των σουνιτών Σαούντ δεν θέλει να δει τα στενά του Αντεν να ελέγχονται από χώρα που δεν είναι δικός του δορυφόρος και μάλιστα από το Ιράν. 

Ακόμη και όταν βρεθεί πλοίο και πλήρωμα να προσεγγίσει λιμάνι της Υεμένης με βοήθεια για τους Αμάχους, (καμιά σχέση με πολεμικό υλικό) τα πολεμικά πλοία της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και σε κάποιες φορές και του ΝΑΤΟ (θαυμάστε τους...!!!!) τα οποία περιπολούν στην Ερυθρά θάλασσα τα εμποδίζουν και στην καλύτερη περίπτωση τα σταματούν για πολλές μέρες ώστε να αποθαρύνονται οι Liner Operators να τα ναυλώνουν...!!

Ο Καμμένος πιέστηκε αρκετά να στείλει όπλα στους Σαουδάραβες. Από ποιους; Δεν θέλει σκέψη. Σε αυτά τα μυστικά ανταλλάγματα που γίνονται οι Συριζανελ παραμένουν στην εξουσία. Όλοι τους είναι μαριονέτες του αμερικανοεβραικού παράγοντα και δεν σκάνε καθόλου. Θα γίνει πολύ γνωστός ο πόλεμος αυτός όταν κληθεί η Ευρώπη να φιλοξενήσει τα εκατομμύρια των "προσφύγων" που θα δημιουργήσει. Τότε θα πιάσει δουλειά το εργαστήρι των ΜΚΟ του σιωνιστή Σόρος. 

Να σας πω ότι στην Υεμένη έχει χτυπήσει και η πανούκλα!


Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου