Google+ To Φανάρι : Προειδοποίηση προς τη NASA και τον κόσμο: ‘Η Γη έχει μετατοπιστεί’

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Προειδοποίηση προς τη NASA και τον κόσμο: ‘Η Γη έχει μετατοπιστεί’

Οι αρχηγοί των εσκιμωων της Αλασκας εστειλαν μια εκπληκτική προειδοποίηση στη NASA και τον υπόλοιπο κόσμο σχετικά με την παγκόσμια αλλαγή του κλίματος.

Οι Inuit έχουν πει ότι η αλλαγή στο κλίμα δεν έχει προκύψει λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη αλλά λόγω της αλλαγής στην τροχια της γης....
Οι μεγαλυτεροι εσκιμωοι πιστεύουν ότι η γη μπορεί να έχει μια κλίση .Οι πρεσβύτεροι λένε ότι η Γη έχει μετατοπιστεί ή ταλαντευτεί και αυτό έχει προκαλέσει στον ουρανό να αλλάξει.

Οι Ινουίτ είναι άνθρωποι που ζουν τοπικά στις περιοχές της Αρκτικής γύρω από τον Καναδά, τις ΗΠΑ και τη Γροιλανδία και είναι γνωστό ότι έχουν εξαιρετικές δεξιότητες για τις προβλέψεις του καιρού που τις εχουν παρει σαν γνωση από τους προγόνους τους.

Οι γέροντες των Inuit ειπαν προς το παρόν προειδοποιώντας τη NASA ότι οι παγκόσμιες αλλαγές στον καιρό μαζί με τους σεισμούς που έχουν χτυπήσει τις περιοχές δεν έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και οτι ο κόσμος έχει οδηγήθει να πιστέψει σε ενα λαθος.

Έχουν πει ότι ο ήλιος έχει αρχίσει να δυναμωνιε απο διαφορετική θέση απ ‘ό, τι έηταν στο παρελθον. Πιστεύουν επίσης ότι έχουν περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας για να κάνουν το κυνήγι τους και ισχυρίζονται ότι ο ήλιος είναι τώρα ψηλότερος στον ουρανό και θερμαίνεται πιο γρήγορα από ό, τι παλιότερα.



Οι Inuit λένε ότι έχουν περισσότερο φως της ημέρας και οτι ήλιος έχει αλλαξει θέση

Άλλοι ομαδα Inuit που ζουν στο βορρά έχουν επίσης πει το ίδιο πράγμα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης και ισχυρίζονται ότι ο ουρανός έχει αλλάξει.

Σε ένα βίντεο ο Inuit λεει ότι τους αρέσει να βγαίνουν στον πάγο νωρίς το πρωί, έτσι ώστε να μπορούν να είναι στη θέση τους όταν το φως της ημέρας αρχισει να φτάνει έτσι ώστε να μπορούν να πιάσουν τις φώκιες. Συνέχισε λεγονας ότι θα είχε μόνο μια ώρα φωτός για να κάνει το κυνήγι του. Είπε ότι τώρα αυτό έχει αλλάξει και έχει δύο ώρες φωτός ημέρας στις οποίες μπορει να κάνει το κυνηγι του.



Ο Ludy Pydluk από την Resolute Bay δήλωσε ότι η αλλαγή του χρόνου είναι πολύ αισθητή και ότι το φως της ημέρας είναι υψηλότερο στον ορίζοντα από ό, τι πριν. Είπε ότι δεν γνωρίζει τα πάντα, αλλά γνωρίζει ότι έχουν υπάρξει αλλαγές στην ατμόσφαιρα. Ο Pydluk συνέχισε να λέει ότι έζησε ολόκληρη τη ζωή του εκεί και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει παρακολουθήσει τον ήλιο πολλές φορές και η ανατολή του ηλίου δεν έχει αλλάξει πολύ, αλλά το ηλιοβασίλεμα έχει αλλαξει και τώρα φτάνει πολύ πιο μακριά από εκεί που συνέβαινε στο παρελθον. Ο Pydluk είπε ότι σκέφτηκε ότι ίσως η Γη είχε παρει κλιση στον άξονά της.

Ο Inookie Adamie μίλησε επίσης για τις αλλαγές και είπε ότι ήθελε να μιλήσει για αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, μαζί με τις αλλαγές στο περιβάλλον. Ο Ηλία Νότκλακ πιστεύει επίσης ότι η Γη μπορεί να έχει παρει κλίση, αλλά είπε ότι δεν ξέρει ακριβώς τι συνέβη.

Είπε ότι το μόνο που γνώριζε ήταν ότι ο ήλιος έμενε πολύ κοντά στην υψηλότερη κορυφή του βουνού αλλά τώρα μετά τις αλλαγές ο ήλιος μολις περνάει εκείνη την υψηλότερη κορυφή. Οι αστερισμοί έχουν αλλάξει θέση. Εχει επίσης ειπωθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι ο ήλιος είναι τώρα υψηλότερα στον ουρανό από ό, τι πριν και ότι οι ακτίνες του ήλιου χτυπούν τώρα πιο άμεσα. Ο Jaipitty Palluq είπε ότι αυτό κάνει τη Γη πιο ζεστή από ό, τι πριν.

Επεσήμανε ότι ο αριθμός των μονοπατιων πανω στον παγο είχε μειωθεί και οι Inuit τα χρησιμοποιούν σαν δείκτες για τα ταξίδια τους. Είναι γενικά κατασκευασμένα από τον βόρειο άνεμο, αλλά αυτό έχει αλλάξει πάρα πολύ είπε.

Είπε ότι είχε μάθει πώς να παρατηρεί το έδαφος αν τα αστέρια δεν ήταν παρόντα στον ουρανό και οτι χρησιμοποιούσαν αυτα τα μονοπατια για να ταξιδέψουν. Είπε επίσης ότι τα αστέρια ήταν διαφορετικά και διαπίστωσε ότι όταν τα χρησιμοποιούσαν τη νύχτα για να ταξιδέψουν ανακαλυψαν ότι δεν βρίσκονταν πλέον στις θέσεις που βρίσκονταν στο παρελθόν. Έτσι, οι Inuits πιστεύουν ακράδαντα ότι ο κόσμος έχει αλλάξει σε σχέση με τη γη , τον ουρανό και το περιβάλλον και δεν πιστεύουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι η αιτια αλλά οτι η Γη εχει παρει κλίση. Οι άγριες αυτες ανωμαλίες εντοπίστηκαν στις 15 Οκτωβρίου 2017..

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου