Google+ To Φανάρι : Ο λαγός της νέας τάξης μίλησε: Γ.Μπουτάρης: Πέρα από κάθε λογική οι μαθητικές παρελάσεις!

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ο λαγός της νέας τάξης μίλησε: Γ.Μπουτάρης: Πέρα από κάθε λογική οι μαθητικές παρελάσεις!

 Κάθετα αντίθετος στις μαθητικές παρελάσεις δηλώνει, για άλλη μία φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης,
 ο οποίος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 FM», εξήγησε τους λόγους της αντίθεσής του, εκφράζοντας προφανώς τις αντεθνικές και ανθελληνικές θέσεις της νεοταξικής  ελίτ...


Όπως ξεκαθάρισε, δεν πρόκειται να παραστεί στην παρέλαση των μαθητών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που γίνεται στην πόλη στις 27 του μηνός, διαχωρίζοντάς την πάντως από τις υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση της πόλης, και την επέτειο του «Όχι».

«Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος στην μαθητική παρέλαση, η οποία γίνεται στις 27 του μηνός. Δεν πηγαίνω. Μία φορά πήγα για να δω τον εγγονό μου. Και πήγα να τον δω πώς περπατάει, δεν πήγα να τιμήσω την μαθητική παρέλαση» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης και υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι οι μαθητικές παρελάσεις είναι πέρα από κάθε λογική πια. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν γίνονται μαθητικές παρελάσεις, με εμβατήρια στρατιωτικού χαρακτήρα. Δεν θα πάω φέτος».


 «Φυσικά, όλοι οι γονείς και παππούδες πάνε για να δουν τα παιδιά, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός, ότι μία τέτοια παρέλαση καλλιεργεί στρατιωτικό πνεύμα και το καλλιεργεί άσχημα. Δείτε πώς περπατούν σαν «ρεμπέτ ασκέρ» όλοι» σχολίασε περιφρονητικά ο νεοταξίτης δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Δεν είπε κουβέντα όμως για καλλιέργεια εθνικής συνείδησης, εθνικής παιδείας και ομοψυχίας που εμπεδώνονται στα παιδιά μας μέσα από την διαδικασία των παρελάσεων..

Επίσης δεν μας είπε γιατί είναι φανατικά υπέρ των χυδαίων και φαύλων παρελάσεων των gay pride στις οποίες πηγαίνει ανελλιπώς καθώς τις διοργανώνει ο ίδιος και οιόμοιοι του...
Με στοιχεία από το el.gr
 Δημοσθένης Το Φανάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου