Google+ To Φανάρι : Νέες αυξήσεις και τροποποιήσεις των τιμολογίων τους ανακοινώνουν Wind, Cosmote και Vodafon

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Νέες αυξήσεις και τροποποιήσεις των τιμολογίων τους ανακοινώνουν Wind, Cosmote και Vodafon

Έχει γίνει πλέον σύστημα , κάθε 3-4 μήνες αυξήσεις και το χειρότερο από όλα είναι ότι πρώτον πολύς κόσμος δεν το παίρνει είδηση αμέσως για να διακόψει αζημίως και δεύτερον ότι δεν έχουν αντιληφθεί τα μανατζεράκια των εταιρειών κινητής ότι όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά...

Cosmote : Αυξήσεις χρεώσεων κινητής για πελάτες συμβολαίου

Από 31/8/2017: 
Α) Η χρέωση για αποστολή SMS προς εθνικά δίκτυα αυξάνεται από 0,15€/SMS σε 0,17€/SMS, για τα προγράμματα συμβολαίου για ιδιώτες των σειρών COSMOTE Mobile, COSMOTE Mobile Family, COSMOTE Mobile 1500, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ (εξαιρούνται τα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet ΠΑΛ), COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΛ, COSMOTE Mobile Plus, COSMOTE Mobile Προς Όλους, COSMOTE 20 έως Platinum καθώς και στα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile Μηδενικό Πάγιο, COSMOTE 60, 120,150, 180, COSMOTE 60 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, 120 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, 180 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ και 240 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ. Υπενθυμίζεται ότι οι συνδρομητές που έχουν αυξημένες ανάγκες για αποστολή SMS μπορούν να επιλέξουν το πολύ οικονομικό πρόσθετο μηνιαίο «Πακέτο SMS 500», που παρέχει 500 SMS με μόνο 3,90€/μήνα. Το πακέτο ενεργοποιείται με αποστολή μηνύματος στο 1256 με το λεκτικό 500S καθώς και από το My COSMOTE App.
Β) Η χρέωση για πλοήγηση στο Internet μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης, αυξάνεται από 0,0504€/MB σε 0,07€/ΜΒ, στα προγράμματα συμβολαίου για ιδιώτες των σειρών COSMOTE Mobile, COSMOTE Mobile Family, COSMOTE Mobile 1500, COSMOTE Mobile Plus, καθώς και στα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile Internet 500ΜΒ-40GB, What’s Up Student Mobile Internet 5GB, What’s Up Student Mobile Internet 4GB-10GB-20GB, COSMOTE Mobile Internet EXTRA SIM & Family EXTRA SIM, COSMOTE Mobile Internet 1GBΠ, COSMOTE Mobile Internet 1GB ΠΑΛ-10GB ΠΑΛ, COSMOTE Mobile Internet Any Way 2GB ΠΑΛ-5GB ΠΑΛ. Υπενθυμίζεται ότι οι συνδρομητές μπορούν εναλλακτικά της χρέωσης ανά ΜΒ να ενεργοποιήσουν δωρεάν την υπηρεσία COSMOTE MyInternet στο http://myinternet.cosmote.gr, για να έχουν τον πλήρη έλεγχο των ΜΒ που καταναλώνουν, και την ασφάλεια ότι κάθε φορά που καταναλώνουν το 100% των ΜΒ τους, η πρόσβαση στο διαδίκτυο θα διακόπτεται. Στην περίπτωση αυτή εμφανίζεται άμεσα η σελίδα του COSMOTE My Internet, για να επιλέξουν οι ίδιοι με ποιο από τα πολύ οικονομικά πακέτα mobile ιnternet θέλουν να συνεχίσουν την πλοήγησή στο internet.
Γ) Το τέλος αποσύνδεσης που εφαρμόζεται στη μετατροπή σύνδεσης συμβολαίου σε καρτοκινητή καθώς και στις περιπτώσεις οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της COSMOTE μετά από αίτημα του συνδρομητή (εξαιρούνται οι περιπτώσεις φορητότητας αριθμού), αυξάνεται από 10€ σε 15€.
Δ) Το πρόγραμμα συμβολαίου για ιδιώτες COSMOTE Mobile Μηδενικό πάγιο, μετονομάζεται σε COSMOTE Mobile Basic και εφαρμόζεται μηνιαίο πάγιο ύψους 2,50€ σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές του συγκεκριμένου προγράμματος.
Ε) Για όλους τους συνδρομητές προγραμμάτων συμβολαίου (φωνής) για ιδιώτες και ΚαρτοΣυμβολαίου που λαμβάνουν την 30/06/2017 μηνιαία έκπτωση αντί επιδότησης συσκευής λόγω νέας σύνδεσης ή ανανέωσης, η μηνιαία έκπτωση θα μεταβληθεί από 31/08/2017 έως τη λήξη του συμβολαίου τους, ως εξής: για έκπτωση έως και 3€ δεν επέρχεται καμία αλλαγή, για έκπτωση μεγαλύτερη από 3€ έως και 5€ μειώνεται κατά 0,59€, και για έκπτωση μεγαλύτερη των 5€ μειώνεται κατά 1,19€. Σημειώνεται ότι ως αποτέλεσμα της ανωτέρω αλλαγής, όλες οι υπόλοιπες ποσοστιαίες μηνιαίες εκπτώσεις που τυχόν έχει ο συνδρομητής και εφαρμόζονται επί του παγίου που προκύπτει μετά την εφαρμογή της ανωτέρω έκπτωσης αντί επιδότησης, θα αυξηθούν ως ποσά εκπτώσεων.
Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των παραπάνω προγραμμάτων Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Mobile Internet παραμένουν ως έχουν.
Τέλος, ανακοινώνεται ότι από 25/09/2017, η χρέωση της υπηρεσίας COSMOTE Internet Day Pass για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου COSMOTE για ιδιώτες και επαγγελματίες που δεν έχουν πρόγραμμα με ενσωματωμένα ΜΒ και δεν έχουν ενεργοποιήσει ένα πρόσθετο πακέτο δεδομένων, καθώς και για όλους τους συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου, COSMOTE Business Mobile Cost Control και καρτοκινητής COSMOTE, αυξάνεται από 1,01€ σε 1,30€ ενώ ο παρεχόμενος όγκος δεδομένων αυξάνεται από τα 20ΜΒ στα 100ΜΒ. Tα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας παραμένουν ως έχουν.
Παράλληλα ανακοινώνεται ότι από 24/7/2017, η χρέωση για κλήσεις προς τον προσωπικό τηλεφωνητή εντός Ελλάδος (123 και 6971000123) αυξάνεται από 0,35€/κλήση σε 0,40€/κλήση σε όλα τα Οικονομικά προγράμματα Συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου της COSMOTE για ιδιώτες συνδρομητές όπως και στα προγράμματα καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP και COSMOΚΑΡΤΑ.
Οι συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου, COSMOTE Business Mobile Cost Control και Mobile Internet, των προγραμμάτων που αναφέρονται στην παρούσα ανακοίνωση, έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν υπόλοιπα επιδότησης συσκευών ή τερματικού εξοπλισμού), εντός 1 μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας.
Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το www.cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό COSMOTE) ή την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818 (χωρίς χρέωση από εταιρικό κινητό COSMOTE). Η χρέωση για κλήσεις προς τον αριθμό 13888 από άλλα δίκτυα είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος.
Σε όλα τα ανωτέρω ποσά συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Cosmote : Αυξήσεις χρεώσεων και τροποποιήσεις παροχών καρτοκινητής


Ανακοινώνεται ότι από 01/09/2017 επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας της COSMOTE:
Α) Για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP και COSMOKAPTA η χρέωση για κλήσεις ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,01083 €/δευτ σε 0,0124 €/δευτ. Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης και το βήμα χρέωσης παραμένει το 1 λεπτό. Για τους συνδρομητές FROG η χρέωση για κλήσεις ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,0099€/δευτ σε 0,0124 €/δευτ.
B) Για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP και COSMOKAPTA, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,19 €/μήνυμα σε 0,25 €/μήνυμα. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής FROG, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,10 €/μήνυμα σε 0,14 €/μήνυμα.
Γ) Για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP και COSMOKAPTA, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς διεθνή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,24 €/μήνυμα σε 0,30 €/μήνυμα.
Επίσης, από την ίδια ημερομηνία επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές στα πακέτα που διατίθενται αποκλειστικά στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP που είναι εγγεγραμμένοι στην Φοιτητική Προσφορά του προγράμματος:
A) Η χρέωση του πακέτου «1.000’ προς όλα τα δίκτυα + 200ΜΒ για ένα μήνα, μόνο με 5,04€» με ενσωματωμένη χρήση 1.000’ λεπτών ομιλίας/βιντεοκλησεων προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα και 200ΜΒ Internet, αυξάνεται από 5,04€ σε 6€. Παράλληλα, τα 200ΜΒ ενσωματωμένου όγκου δεδομένων αυξάνονται σε 400ΜΒ. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν.
B) Η χρέωση του πακέτου «1.200’ και 100SMS προς όλα τα δίκτυα + 600ΜΒ για ένα μήνα, μόνο με 7,06€» με ενσωματωμένη χρήση 1.200’ λεπτών ομιλίας/βιντεοκλησεων και 100 γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα και 600ΜΒ Internet, αυξάνεταιαπό 7,06€ σε 8€. Παράλληλα, τα 600ΜΒ ενσωματωμένου όγκου δεδομένων αυξάνονται σε 1024ΜΒ. Η προσφορά που ισχύει έως 31/08/2017 και με την οποία παρέχονται με το πακέτο 1.200 SMS αντί των 100 SMS, επεκτείνεται έως 30/09/2017. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν.
Η από 9/6/2017 ανακοίνωση κατά το μέρος που αφορά το ανωτέρω φοιτητικό πακέτο WHAT’S UP καταργείται.
Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 31/08/2017, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.
Παράλληλα ανακοινώνεται ότι από 24/7/2017, η χρέωση για κλήσεις προς τον προσωπικό τηλεφωνητή εντός Ελλάδος (123 και 6971000123) αυξάνεται από 0,35€/κλήση σε 0,40€/κλήση σε όλα τα Οικονομικά προγράμματα Συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου της COSMOTE για ιδιώτες συνδρομητές όπως και στα προγράμματα καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP και COSMOΚΑΡΤΑ.
Οι συνδρομητές WHAT’S UP και COSMOKAΡΤΑ έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν αζημίως τη σύνδεσή τους εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας.
Ανακοινώνεται η εμπορική διάθεση από 01/09/2017 του νέου πακέτου «CALL THEM ALL 300-i» για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP. Τα βασικά χαρακτηριστικά και η χρέωση του πακέτου συνοψίζονται στον ακόλουθο πίνακα:
– 300 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλησεων προς κινητά WHAT’S UP
– 300 γραπτά μηνύματα (SMS) προς κινητά WHAT’S UP
– 100 MB Internet
– Χρέωση: 6€
– Διάρκεια ισχύος: 30 ημέρες

  • Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 4 φορές ανά ημερολογιακό μήνα.
  • Ο ελάχιστος χρόνος διάρκειας ανά κλήση είναι 3 λεπτά και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο. Σε περίπτωση κλήσης με διάρκεια μικρότερη των 3 λεπτών, ο χρόνος που αφαιρείται από το σύνολο του χρόνου ομιλίας του πακέτου είναι 3 λεπτά.
  • Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).
  • Μετά τη λήξη της διάρκειας ισχύος του πακέτου ή την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης του, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο, ισχύουν οι χρεώσεις του εκάστοτε δημοσιευμένου τιμοκατάλογου WHAT’S UP.
  • Η ενσωματωμένη χρήση του πακέτου καταναλώνεται πρώτα και στη συνέχεια ο χρόνος ομιλίας ή τα γραπτά μηνύματα ή ο όγκος δεδομένων (ΜΒ) που αντιστοιχεί στο χρηματικό υπόλοιπο του λογαριασμού του συνδρομητή.
  • Ο χρόνος ομιλίας που δεν καταναλώνεται εντός της εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν τη λήξη της ισχύος του ενεργοποιηθεί νέο πακέτο CALL THEM ALL 300-i
  • Ο όγκος δεδομένων που δεν καταναλώνεται εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν τη λήξη της ισχύος του πακέτου ενεργοποιηθεί νέο πακέτο CALL THEM ALL 300-i ή CALL THEM ALL 600i ή CALL THEM ALL PLUSi ή «200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα & 100ΜΒ» ή «Mobile Internet 200» ή «Mobile Internet 60» ή «SMS ΤΗΕΜ ALL 600 PLUS 250ΜΒ» ή «SMS ΤΗΕΜ ALL 600 PLUS 120ΜΒ» οπότε ο συνολικός όγκος δεδομένων των πακέτων μπορεί να καταναλωθεί μέχρι τη λήξη του πακέτου με τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης.
  • Η ενσωματωμένη χρήση μηνυμάτων που δεν καταναλώνεται εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου δεν μεταφέρεται σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα.
  • Σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) του πακέτου καταναλωθεί νωρίτερα από την διάρκεια ισχύος του και ο συνδρομητής δεν είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία «COSMOTE My Internet», η χρέωση για κατανάλωση δεδομένων μέχρι και τη συμπλήρωση της ημερομηνίας λήξης του πακέτου είναι 1,0332€/MB.
  • Ο όγκος δεδομένων (MB) του πακέτου μπορεί να καταναλωθεί κατά την περιαγωγή εντός χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης.
  • Εάν ο συνδρομητής έχει διαθέσιμο χρόνο ομιλίας προς WHAT’S UP από το πακέτο CALL THEM ALL 300-i και ταυτόχρονα έχει διαθέσιμο χρόνο ομιλίας από άλλα πακέτα προς WHAT’S UP, τότε καταναλώνεται πρώτα το πακέτο με την πλησιέστερη ημερομηνία λήξης.
  • Εάν ο συνδρομητής έχει διαθέσιμα γραπτά μηνύματα (SMS) από το πακέτο CALL THEM ALL 300-i και ταυτόχρονα έχει διαθέσιμα μηνύματα προς WHAT’S UP από άλλα πακέτα, τότε καταναλώνεται πρώτα το πακέτο με την πλησιέστερη ημερομηνία λήξης.
  • Το πακέτο ενεργοποιείται με δωρεάν κλήση στο 1330 ενώ οι συνδρομητές θα μπορούν να ενημερωθούν για το διαθέσιμο υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, γραπτών μηνυμάτων και Ίντερνετ, στέλνοντας το δωρεάν μήνυμα «Υ» στο 1330.
Παράλληλα, από την ίδια ημερομηνία σταματά η εμπορική διάθεση του πακέτου «CALL THEM ALL 300 PLUS 300SMS». Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τo παραπάνω πακέτο έως και την 31/08/2017, θα μπορούν να κάνουν χρήση των διαθέσιμων λεπτών ομιλίας και SMS του πακέτου μέχρι τη κατανάλωση ή τη λήξη τους, όποιο εκ των δύο συμβεί πρώτο.
* Να υπενθυμισουμε και προηγούμενες αυξήσεις / αλλαγές από Cosmote . Αλλαγές για πελάτες καρτοκινητής με ημερομηνία ανάρτησης στην σελιδα μας 12/06/2017 , Αυξήσεις χρεώσεων κλήσεων προγραμμάτων σταθερής τηλεφωνίας με ημερομηνία ανάρτησης στην σελιδα μας 16/03/2017 , Τιμολογιακές αλλαγές σε προγράμματα Συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου με ημερομηνία ανάρτησης στην σελιδα μας 01/03/2017 , τροποποίηση/κατάργηση προγραμμάτων – COSMOTE Mobile Καρτοσυμβόλαιο με ημερομηνία ανάρτησης στην σελιδα μας 09/02/2017

Wind : Αυξήσεις για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, WIND card και Q card η χρέωση της υπηρεσίας Daily ticket αυξάνεται από 1,01€ σε 1,2€, προσφέροντας 50ΜΒ από 20ΜΒ.Τα λοιπά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας παραμένουν ως έχουν.

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017, για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητήςWIND F2G, WIND card και Q card τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις κλήσεων προς όλους τους Εθνικούς προορισμούς από 0,0108€/ δευτερόλεπτο σε 0,0124€/ δευτερόλεπτο. Διευκρινίζεται ότι για τους συνδρομητές του Q special international pack τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις κλήσεων προς όλους τους Εθνικούς προορισμούς από 0,0098€/ δευτερόλεπτο σε 0,0124€/ δευτερόλεπτο. Εξαιρούνται οι κλήσεις προς όλους τους μη γεωγραφικούς προορισμούς. Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης και το βήμα χρέωσης παραμένουν αμετάβλητα.
Επιπρόσθετα, από 14 Σεπτεμβρίου 2017, για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα από 0,19€/ SMS σε 0,25€/SMS και προς Διεθνείς προορισμούς από 0,24€/ SMS σε 0,30€/ SMS. Για τους συνδρομητές της Wind Card, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα αυξάνεται και διαμορφώνεται από 0,24€/ SMS σε 0,25€/ SMS και προς Διεθνείς προορισμούς από 0,24€/ SMS σε 0,30€/ SMS. Τέλος, από 14 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Q αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα και Διεθνείς προορισμούς από 0,14€/ SMS σε 0,19€/ SMS.
Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, WIND card και Q card μεταβάλλεται το χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, αν ο συνδρομητής δεν έχει κάνει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου, ενεργοποιείται αυτόματα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων, από 12 σε 4 μήνες.
Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιούνται τροποποιήσεις σε πακέτα προπληρωμένης χρήσης. Συγκεκριμένα αυξάνεται η χρέωση του WIND F2G πακέτου προπληρωμένης χρήσης με την εμπορική ονομασία Blender από 8,07€ σε 8,5€, προσφέροντας την ίδια χρήση. Ταυτόχρονα αυξάνεται η χρέωση του προπληρωμένου πακέτου Q Economy talk από 3,5€ σε 4€, χωρίς να μεταβάλλεται η προσφερόμενη χρήση του. Τέλος αυξάνεται η χρέωση από 3€ σε 4€ των προπληρωμένων πακέτων Q card που προσφέρουν 800 λεπτά ομιλίας ή 800 SMS προς όλους τους αριθμούς Wind/ Q με ταυτόχρονη αύξηση της ενσωματωμένης χρήσης σε 1000 λεπτά ομιλίας ή 1000 SMS προς όλους τους αριθμούς Wind/ Q.
Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 αυξάνεται η χρέωση του προσωπικού τηλεφωνητή εντός Ελλάδος από 0,35€/ κλήση σε 0,40€/ κλήση.
Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν συναινεί με τις ανωτέρω τροποποιήσεις – αυξήσεις, έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς, εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη λήψη του σχετικού ενημερωτικού σύντομου γραπτού μηνύματος (SMS) και την παρούσα. Με την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον ο συνδρομητής δεν προβεί σε καταγγελία ή κατάργηση του πακέτου, θα εφαρμόζονται οι νέες χρεώσεις.
Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο www.wind.gr.
H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.
Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1260 ή 1222 αντίστοιχα (0,24€/ κλήση).

Πηγή : Wind

Νέα μέθοδος υπολογισμού εκπτώσεων και πιθανή αύξηση μηνιαίων χρεώσεων

H Wind Hellas ανακοινώνει ότι από 1 Σεπτεμβρίου τροποποιείται η μέθοδος υπολογισμού και απόδοσης των εκπτώσεων για όλες τις εταιρικές συνδέσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της Wind Hellas.
Συγκεκριμένα, σε κάθε περίπτωση ενεργοποίησης νέου συμβολαίου ή γραμμής, αναβάθμισης συμβολαίου ή γραμμής, αλλαγής προγράμματος, ενεργοποίησης νέας έκπτωσης  αλλά και σε όλες γενικά τις περιπτώσεις όλων των εταιρικών συνδέσεων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της Wind Hellas και ανεξαρτήτως της διενέργειας ή όχι των ανωτέρω ενεργειών, θα πραγματοποιηθεί αυτόματη τροποποίηση της μεθόδου υπολογισμού όλων των εκπτώσεων που παρέχονται στο συνδρομητή για όλες τις συνδέσεις που έχουν ενεργοποιηθεί στο Α.Φ.Μ. του. Στις περιπτώσεις αυτές, εφόσον σε μία σύνδεση ή σε συνδυασμό συνδέσεων (σταθερής ή/και κινητής τηλεφωνίας) εφαρμόζονται περισσότερες από μία εκπτώσεις (συμπεριλαμβανομένης της επιδότησης συσκευής), η όποια έκπτωση λαμβάνει ο συνδρομητής θα υπολογίζεται όχι επί του αρχικού παγίου αλλά επί του μειωμένου κάθε φορά παγίου, λόγω προγενέστερων εκπτώσεων. Έτσι, εφόσον ο Συνδρομητής δικαιούται περισσότερες από μία εκπτώσεις, κάθε μεταγενέστερη έκπτωση θα υπολογίζεται επί του μειωμένου ποσού παγίου που θα προκύπτει μετά την εφαρμογή των προγενέστερων αυτής εκπτώσεων. Σε περίπτωση που οι συνδρομητές επηρεάζονται από τα ανωτέρω, σκοπεύοντας να προβούν σε κάποια από τις παραπάνω ενέργειες, έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής ή έκπτωσης παγίων) εντός ενός μηνός από την κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην σύμβαση, στο ρυθμιστικό πλαίσιο της ΕΕΤΤ και στην κείμενη νομοθεσία.
Πηγή Wind

Η εταιρία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει τις παρακάτω αλλαγές στα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα Καρτοκινητής και Καρτοπρογράμματος:

Από 21/08/2017 για όλους τους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές Vodafone CU, Καρτοκινητού Vodafone, Vodafone International, Καρτοκινητού Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητής, Καρτοκινητής Carrefour και Taza Mobile που δεν έχουν ενεργοποιήσει κάποιο πρόγραμμα Mobile Internet, η χρέωση της υπηρεσίας Internet Όλη Μέρα (που ενεργοποιείται κατά την πρώτη πλοήγηση σε σελίδα Internet), αυξάνεται από 1,01€ σε 1,2€ και αντί για 15 MB θα προσφέρει 50MB. Για κάθε επιπλέον 50ΜΒ θα καταναλώνονται εντός της ημέρας και έως τις 4 π.μ., η τιμή αυξάνεται από 1,01€ σε 1,2€.

Η αντίστοιχη μεταβολή θα ισχύσει και για τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές Καρτοπρογράμματος από 11/09/2017.

Από 21/08/2017 για όλους τους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, Vodafone CU, Vodafone International, Καρτοκινητού Ολυμπιακός, και Tazamobile, η χρέωση για κλήσεις και βιντεοκλήσεις προς εθνικά σταθερά και κινητά μετά την παρέλευση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας αυξάνεται από 0,0108 € / δευτερόλεπτο σε 0,0124 € / δευτερόλεπτο. Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης και το βήμα χρέωσης παραμένουν το ένα (1) λεπτό.

Από 21/08/2017, για όλους τους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, Vodafone CU, Vodafone International, Καρτοκινητού Ολυμπιακός, και Tazamobile, η χρέωση για αποστολή SMS μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης παροχής, αυξάνεται από 0,19€ /SMS σε 0,25€ /SMS.

Από 21/08/2017, για όλους τους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές Vodafone CU, Καρτοκινητού Vodafone, Vodafone International, και Καρτοκινητού Ολυμπιακός, το πακέτο SMS 60 που παρέχει 60 SMS προς όλα τα Εθνικά δίκτυα για 1 μήνα με χρέωση 3,02€, θα μετονομαστεί σε SMS 100 και θα παρέχει 100 SMS προς όλα τα Εθνικά δίκτυα για 1 μήνα με χρέωση 4€.

Από 05/09/2017 για τους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, Vodafone CU, Vodafone International, Καρτοκινητού Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητής, Καρτοκινητής Carrefour και Taza Mobile, το χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, αν ο συνδρομητής δεν έχει κάνει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου, ενεργοποιείται αυτόματα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων, μειώνεται από 12 σε 4 μήνες. Η παραπάνω μεταβολή ισχύει και για τους συνδρομητές που έχουν κάνει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου έως και τις 05/09/2017. Οι συνδρομητές που έχουν κάνει ανανέωση πριν τις 5/5/2017 (δηλαδή σε χρόνο μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών από τις 05/09/2017), την 05/09/2017 θα γίνει φραγή των εισερχόμενων και εξερχομένων κλήσεων. Η διάρκεια μετά το πέρας της οποίας, αν δεν πραγματοποιηθεί μία νέα ανανέωση χρόνου ομιλίας γίνεται αποσύνδεση του τηλεφωνικού αριθμού του συνδρομητή από το δίκτυο παραμένει 12 μήνες.

Από 11/09/2017 για όλους τους συνδρομητές των πακέτων Καρτοκινητής και Καρτο-προγράμματος μεταβάλλεται η χρέωση της υπηρεσίας «Επέκταση υπολοίπου» από €0,60 σε €0,75 για επέκταση χρόνου ομιλίας αξίας €4 και από €0,91 σε €1,00 για επέκταση χρόνου ομιλίας αξίας €6.

Από 07/09/2017 μεταβάλλονται τα παρακάτω εμπορικά διαθέσιμα πακέτα για τους συνδρομητές Vodafone CU που είναι εγγεγραμμένοι στην Φοιτητική Προσφορά και την προσφορά CU Special, ως εξής :

Το πακέτο Student Xclusive 5 που προσφέρει 1.000’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 200ΜΒ Internet για 30 μέρες με χρέωση 5,04€, μετονομάζεται σε Student Xclusive 6 και θα παρέχει πλέον 1.000’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 400ΜΒ για 30 μέρες με χρέωση 6€.
Το πακέτο Student Xclusive 7 που προσφέρει 1.200’ λεπτά ομιλίας, 100 μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 600ΜΒ Internet για 30 μέρες με χρέωση 7,06€, μετονομάζεται σε Student Xclusive 8 και θα παρέχει πλέον 1.200’ λεπτά ομιλίας, 100 μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 1024ΜΒ για 30 μέρες με χρέωση 8€. Διευκρινίζεται ότι η προσφορά με την οποία παρέχονται 1.200 SMS ισχύει έως 30/09/2017.
Το πακέτο CU Special 5 που προσφέρει 500’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 200ΜΒ Internet για 30 μέρες με χρέωση 5€, μετονομάζεται σε CU Special 6 και θα παρέχει πλέον 500’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 400ΜΒ για 30 μέρες με χρέωση 6€.
Το πακέτο CU Special 7 που προσφέρει 600’ λεπτά ομιλίας και 100 μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 600ΜΒ Internet για 30 μέρες με χρέωση 7€, μετονομάζεται σε CU Special 8 και θα παρέχει πλέον 600’ λεπτά ομιλίας και 100 μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και 1024ΜΒ για 30 μέρες με χρέωση 8€.

Για όλα τα παραπάνω πακέτα η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένει τα 3 λεπτά και μετά ισχύει χρέωση ανά λεπτό.

Επισημαίνεται ότι οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 06/09/2017, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα πακέτα αυτά με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% .

Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων, έχουν το δικαίωμα να διακόψουν αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) τη σύνδεσή τους εντός ενός μηνός από την παρούσα ενημέρωση. 

Πηγή : Vodafone

Δημοσθένης tofanari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου