Google+ To Φανάρι : Η απόλυτη ισοπέδωση - Στόχος και η πατροπαράδοτη οικογένεια

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Η απόλυτη ισοπέδωση - Στόχος και η πατροπαράδοτη οικογένεια

Τεκνοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια ζητά η Κουμουνδούρου! 
Μετά τη σημαία και την προσευχή στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει και η πατροπαράδοτη οικογένεια 
Μετωπική επίθεση στις παραδοσιακές αρχές και τις αξίες και στον ιστό της ελληνικής κοινωνίας φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ. ...
Το σχέδιο που χτυπά στον πυρήνα της συγκρότησης του έθνους υλοποιείται σταδιακά αλλά αποφασιστικά. Μετά την απόφαση της κυβέρνησης μέσω Προεδρικού Διατάγματος να αποδίδεται η ελληνική σημαία μέσω κλήρωσης και όχι στους αριστεύοντες μαθητές, έρχεται να «χτυπήσει» η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ επαναφέροντας το θέμα του πολιτικού γάμου των ομοφυλοφίλων και του δικαιώματος της τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η πρόσφατη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει σαφές ότι επιλέγει νέο μέτωπο σύγκρουσης με την κοινωνία, την οικογένεια και την Εκκλησία. 
«Είναι πλέον ώριμο να προχωρήσουμε και σε τομές όπως ο πολιτικός γάμος των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία» αναφέρει η Πολιτική Απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στις 28 και τις 29 Ιουλίου (αλλά δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ), με θέμα τη διεθνή οικονομική και πολιτική συγκυρία, τους άξονες του πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη περίοδο και τη στρατηγική πολιτική μακράς πνοής του κόμματος. Η απόφαση του κορυφαίου κομματικού οργάνου αναφέρει επίσης: «Είναι αναγκαίο μεταξύ άλλων να επανεξετάσουμε το θέμα σχέσεων κράτους και Εκκλησίας»...
Η συνέχεια
Μετά την κυβερνητική απόφαση για τα δημοτικά σχολεία, όπου θα δίδεται η σημαία μόνο στους τυχερούς της κλήρωσης και όχι στους άριστους μαθητές, ακολούθησαν η κατάργηση της έπαρσης της σημαίας αλλά και η προσπάθεια για κατάργηση της προσευχής στα σχολεία, η οποία όμως αποτράπηκε μετά τις παρατηρήσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και την παρέμβαση του ίδιου του Προκόπη Παυλόπουλου. Τώρα έρχεται το τρίτο χτύπημα, με το οποίο ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ θέτει στην κυβερνητική ατζέντα τον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων (μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια!
Παράλληλα, η Κουμουνδούρου συνεχίζει να φλερτάρει με... επικίνδυνα μονοπάτια, αφού στην ίδια ενότητα της απόφασης με τίτλο «Ελευθερίες - Δικαιώματα - Δημοκρατία» δηλώνει την πρόθεση του κόμματος να αλλάξει ο τρομονόμος «στην κατεύθυνση τόσο της ενίσχυσης της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών όσο και των εγγυήσεων ασφαλείας», ενώ τάσσεται και στο πλευρό της Ηριάννας (σ.σ.: καταδικασμένη για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς) μαζί με πλήθος διανοουμένων, ανθρώπων του πολιτισμού και του αθλητισμού. Βέβαια, στο κείμενο υπάρχει και το στοιχείο της αυτοκριτικής, αφού επισημαίνεται πως «γι’ αυτή του τη στάση ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορήθηκε από τους πολιτικούς του αντιπάλους για δήθεν παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, με κατηγορίες για ανοχή στην ανομία και την τρομοκρατία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου