Google+ To Φανάρι : Το σχεδίασαν, το πέτυχαν και τώρα το προωθούν παντού - Δείτε όλοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Το σχεδίασαν, το πέτυχαν και τώρα το προωθούν παντού - Δείτε όλοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Άρη Δημόπουλου
Στοκ άνθρωποι. Η καλύτερη πρώτη λεία της παγκόσμιας κυβέρνησης, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της νέας εποχής που ξημερώνει για όλη την ανθρωπότητα. Δεν είναι ένας αστικός μύθος, ούτε σενάρια κινδυνολογίας. Υπάρχουν και αποτελούν τον νέο γκρίζο λαό....

Οι πρώτοι από αυτούς έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στην...πολιτισμένη Δύση και η χώρα μας δεν αποτελεί εξαίρεση. 

Με μοχλό πίεσης τον νόμο της Σαρίας ή αλλιώς νοοτροπία του Γιαχβέ - Αλλάχ, οι στοκ άνθρωποι, εκείνοι που έχασαν τα πάντα από τις πρακτικές της Νέας Τάξης, τώρα αποτελούν τον Δούρειο Ίππο για την καταστροφή των λεγόμενων ανεπτυγμένων κρατών.

Τα στοιχεία ιδιαίτερα για τις νέες ηλικίες είναι κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτικά, ωστόσο αποτελούν την νέα πραγματικότητα σε έναν κόσμο που αλλάζει.
Το φαινόμενο των παιδικών γάμων ή ακόμη και της αγοραπωλησίας γυναικών (φαινόμενο όχι και τόσο σπάνιο για τα ισλαμικά κράτη) παρουσιάζει ραγδαία αύξηση στις χώρες της Μέσης Ανατολής και ιδιαίτερα σε εκείνες που έχουν πληγεί από πολέμους τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με στατιστικές του υπουργείου Δικαιοσύνης της Συρίας, το ποσοστό των παιδικών γάμων αυξήθηκε από 7% σε 14% τα τελευταία έξι χρόνια. Στα στρατόπεδα προσφύγων, ο αριθμός είναι ακόμη μεγαλύτερος: το 35% των γάμων στα στρατόπεδα προσφύγων της Ιορδανίας περιλαμβάνει άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, ενώ στο Λίβανο το ποσοστό αγγίζει το 32%. Στις μισές από τις περιπτώσεις, η μέση ηλικία του γάμου για τις γυναίκες είναι τώρα δέκα χρόνια νεότερη από ό, τι πριν από τον πόλεμο.
Σύμφωνα με το δίκαιο της Συρίας, η ελάχιστη ηλικία για το γάμο είναι 18 για τους άνδρες και 17 για τις γυναίκες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, ένας δικαστής μπορεί να δώσει άδεια για ένα 15χρονο αγόρι ή ένα 13χρονο κορίτσι για να παντρευτεί.
Το τοπίο είναι θολό για περιοχές όπως είναι το Βόρειο Ιράκ ή οι εμπόλεμες περιοχές της Βόρειας Συρίας, καθώς σε πολλές περιπτώσεις γυναίκες και παιδιά γίνονται πραγματικοί σκλάβοι στις ορέξεις των ακραίων ισλαμιστών. Σε εκείνες τις περιοχές τα ποσοστά εμπορίας ανθρώπων είναι σαφώς πιο υψηλά.


Αυτή είναι η πραγματικότητα τον στοκ ανθρώπων στις λεγόμενες "χώρες του τρίτου κόσμου".

Ωστόσο ανάλογες εικόνες έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε και στην Ευρώπη.

Σας καλούμε να θυμηθείτε τις πρόσφατες υποθέσεις με το "κράτος εν κράτει" μέσα στα ίδια τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη χώρα μας, όπου ουκ ολίγες ήταν οι καταγγελίες για εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, ακόμη και γυναικών.

Μαντέψτε τη συνέχεια...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου