Google+ To Φανάρι : ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ:ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ…

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ:ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ…

Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ – ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΥΜΑ…
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ….

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ», ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ
Σε μια συνέντευξη του στο «Magyar IDOK», ο Orban προειδοποίησε ότι η ίδια η επιβίωση της Ευρώπης κρέμεται σε μια κλωστή. «Σήμερα ζούμε σε μια εποχή που η διεθνής πολιτική είναι ένα πεδίο μάχης», είπε αρχικά. Κ
Και συνέχισε «Η ανεξαρτησία και η ελευθερία των ευρωπαϊκών εθνών βρίσκεται σε κίνδυνο, και στο κέντρο της μάχης είναι η μετανάστευση. Η μεγαλύτερη συζήτηση στην Ευρώπη σήμερα είναι για τη μετανάστευση, αυτό είναι που ξεχωρίζει. Το μέλλον μας, η μοίρα της Ευρώπης βυθίζεται».
Το ερώτημα είναι αν ο χαρακτήρας των ευρωπαϊκών εθνών θα καθορίζεται από το ίδιο πνεύμα, τον πολιτισμό, την κουλτούρα και τη νοοτροπία όπως και σε μας από τους γονείς και τους παππούδες, ή από κάτι εντελώς διαφορετικό»
Ο Όρμπαν επιτίθεται κατά του παγκόσμιου τοκογλύφου απατεώνα, Τζορτζ Σόρος: «Αυτοί που αυτοαποκαλούνται φιλελεύθεροι και αριστεροί – που υποστηρίζονται με το χρήμα, την εξουσία και τα δίκτυα των διεθνών δυνάμεων, με τον George Soros στο προσκήνιο – ισχυρίζονται ότι η ανάληψη δράσης κατά της μετανάστευσης είναι λανθασμένη και ανήθικη. Σε αντίθεση με αυτό, θέλουμε να διατηρήσουμε τα θεμέλια της Ευρώπης. Δεν θέλουμε παράλληλες κοινωνίες, δεν θέλουμε ανταλλαγές πληθυσμών, και δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον χριστιανικό πολιτισμό με ένα διαφορετικό είδος».
kyklwpas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου