Google+ To Φανάρι : Πορείες, απειλές, διαμαρτυρίες, φόροι, extra φόροι, αξιολογήσεις. Τι στο καλό παίζει;......Τουλάχιστον διάβασε το κείμενο.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Πορείες, απειλές, διαμαρτυρίες, φόροι, extra φόροι, αξιολογήσεις. Τι στο καλό παίζει;......Τουλάχιστον διάβασε το κείμενο.

Το γνωστό συνονθύλευμα ως ευαίσθητοι δημοκράτες "διαμαρτυρόμενοι" είναι στους δρόμους : μουσουλμάνοι, τριτοκοσμικοί, λαθρομετανάστες και αλληλέγγυοι τους, χασικλήδες ,  δισεκατομμυριούχοι τραγουδιστές- ηθοποιοί, διακινητές ναρκωτικών (ο έλεγχος συνόρων από τον Τρaμπ δυσκολεύει το εμπόριο ναρκωτικών), τραβεστί (και αυτοί ενοχλούνται...), αναρχικοί, άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, κατά βάση ο υπόνομος της κοινωνίας..... Πότε όλοι αυτοί οι τόσο ...ευαίσθητοι διαδήλωσαν για τα δικαιώματα των γυναικών (που τις έχουν σαν σκουπίδια) και ομοφυλόφιλων (που τους καταδικάζουν σε θάνατο) στις ισλαμικές χώρες ; ποτέ, μα ποτέ! Ε, φυσικό είναι. Αφού πληρώνονται από οργανώσεις του σιωνιστή Soros για να "διαμαρτύρονται" αποκλειστικά κατά του Τράμπ, σαν να είναι αυτός η αιτία όλων των στραβών στον κόσμο. 
Τους αφήνουμε να διαμαρτύρονται όσο θέλουν, στο κάτω-κάτω πληρώνονται για αυτή την δουλειά. Είναι μεροκάματο κι αυτό. Όσο για τον Βρετανικό λαό, και τις σημερινές πορείες ,πρόσφατα ψήφισε την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση συντασσόμενος με τις θέσεις του Τράμπ κατά της παγκοσμιοποίησης-πολτού των εθνών λόγω αθρόας μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης. Άρα η πλειοψηφία μίλησε και είπε βροντερά ναι σε όσα λέει και ο Τράμπ.  
Χάρη στον  απρόβλεπτο Τραμπ είδαμε ΟΛΗ την σαβούρα του πλανήτη. Είδαμε τους πραγματικούς εμπόρους ναρκωτικών να κατέχουν προεδρικά αξιώματα. Είδαμε την ανησυχία του Βατικανού με τους δυο πάπες, μην τυχόν και σταματήσει η έλευση των μουσουλμάνων στην Δύση.  Μέχρι και το δήθεν επαναστατικό Ιράν των μουλάδων ξεμπροστιάστηκε. Το μαυροφορεμένο  ακραίο Ιράν της αθλιότητας που ελέγχεται από το Ισραήλ, να προσπαθεί η μάλλον να σφίγγεται να μας  παραδώσει μαθήματα δημοκρατίας....

Το θέμα με τους μουσουλμάνους, τα ανοιχτά σύνορα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πορείες πάει πολύ μακριά....είναι βαθύτερο. Έχει σχέση με τα συμφέροντα των σιωνιστών. Είναι φυσικό να είναι σε αναμμένα κάρβουνα ο Σόρος και να έχει σημάνει συναγερμό. Είναι "λογικό" αυτές τις μέρες να ρίχνουν οι σιωνιστές δηλητήριο στον Τραμπ με τον εβραίο γαμπρό. 

Ζούμε ιστορικές και ανεπανάληπτες στιγμές.

Ξεκινάμε......


Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η λεηλασία, οι εβραϊκές "ακρίδες" άρχισαν να μετακινούνται. Από τη στιγμή που πλέον δεν απέμεινε τίποτε παραπάνω ν' αρπάξουν από τις ΗΠΑ, τις εγκαταλείπουν. Από πού το καταλαβαίνουμε αυτό; Από την εμφάνιση και την ισχυροποίηση του ευρώ στην παγκόσμια αγορά. Κανένα ευρώ δεν θα μπορούσε να υπάρξει στην παγκόσμια αγορά χωρίς τη θέληση των Εβραίων. Κανένα ευρώ δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Εβραίων των ΗΠΑ.
Οι άνθρωποι, οι οποίοι ελέγχουν μέσω FED το δολάριο, είναι οι ίδιοι που μέσω της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας ελέγχουν και το ευρώ. Ο Γκρίνσπαν, ο Μπενράκε, Τρισέ και ο Άκερμαν δεν είναι μόνον ομοϊδεάτες, συνάδελφοι και ομοτράπεζοι. Είναι "ομογάλακτοι" και "όμαιμοι" Εβραίοι.
Αυτό αποκαλύπτει τις προθέσεις τους. Υπάρχει η "μετακίνηση" των Εβραίων από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη. Μέσω του ευρώ προσπαθούν να "μετακινήσουν" το δικό τους πλέον πρώην αμερικανικό κεφάλαιο στην Ευρώπη. Οι Εβραίοι με τον έλεγχο του ευρώ προσπαθούν να καταφέρουν δύο διαφορετικά πράγματα, τα οποία βασίζονται πάνω σε μια πολύ βασική ανάγκη τους. Η ανάγκη τους είναι να μετακινηθούν από τις ΗΠΑ. Δεν τους συμφέρει να παραμείνουν στις ΗΠΑ, γιατί τους κοστίζει παραπάνω να ελέγχουν από εκεί την παγκόσμια οικονομία και επιπλέον στις ΗΠΑ αισθάνονται πλέον ανασφαλείς. Θα έφευγαν από εκεί ακόμα κι αν δεν είχαν αυξημένο κόστος να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία.

Ο πρώτος λόγος, δηλαδή, είναι θέμα οικονομικής "γεωμετρίας". Η Ευρώπη είναι η πιο πλούσια αγορά στον Κόσμο και βρίσκεται πλέον στο κέντρο του, εφόσον τα δύο άκρα της Ανατολής και της Δύσης καλύπτονται από την Κίνα και τις ΗΠΑ αντίστοιχα. Δεν συμφέρει πλέον τους Εβραίους να "απομονωθούν" σε κάποιο από αυτά τα άκρα. Ο δεύτερος λόγος είναι πιο σημαντικός. Οι Εβραίοι έκλεψαν στην κυριολεξία το κεφάλαιο των Αμερικανών και αναγκαστικά σκέφτονται ως κλέφτες. Τον κλέφτη, όσο πονηρός και ισχυρός κι αν είναι, δεν τον συμφέρει να παραμένει μαζί με τα κλοπιμαία του στον χώρο του εγκλήματος και άρα μαζί με το θύμα του. Φοβάται ότι σε κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα του τα ζητήσει πίσω. Γι' αυτό ακριβώς θέλουν το ευρώ. Για να "κλειδώσουν" τα κλοπιμαία στο όνομά τους.
 
Αν δηλαδή δεν υπάρχει η άμυνα του ευρώ και οι Αμερικανοί αποφασίσουν να συγκρουστούν με τους Εβραίους, μπορούν ν' αρχίσουν το "τύπωμα" δολαρίων και να εξαγοράζουν και πάλι με "χαρτιά" το κεφάλαιο που έχασαν. Για όσο διάστημα το εθνικό τους νόμισμα είναι πανίσχυρο και μοναδικό στη διεθνή αγορά, μπορούν να το κάνουν. Αυτό απειλεί τους Εβραίους. Σ' αυτό τους εξυπηρετεί η μετακίνησή τους στο ευρώ. Αν οι Εβραίοι προλάβουν να "θωρακίσουν" το κλεμμένο κεφάλαιό τους με το ευρώ, οι Αμερικανοί χάνουν τη δυνατότητα να το διεκδικήσουν. Γιατί; Γιατί έχουν τεράστιο χρέος και αυτό εξασθενεί το νόμισμά τους

Kaταλάβατε τι πραγματικά παίζει πίσω από τις διαμαρτυρίες των ευαίσθητων;;  

Γιατί  άραγε ο Τραμπ δεν θέλει το ευρώ;; Μήπως δεν αγαπά την Ευρώπη η συμβαίνει κάτι άλλο;;
Εγκαταλείποντας όμως τις ΗΠΑ, θα πρέπει να λύσουν και ένα άλλο πρόβλημα. Η Μεσόγειος τρομάζει τους Εβραίους. Τους γνωρίζει η Μεσόγειος και αυτό τους τρομάζει. Δεν μπορούν να επιστρέψουν σ' αυτήν, παριστάνοντας τους οικονομικούς "φωστήρες" —όπως έκαναν στις ΗΠΑ— ή τους άσπιλους "μάρτυρες" —όπως έκαναν στη Βόρεια Ευρώπη— ή τους αγνούς "επαναστάτες" —όπως έκαναν στη Ρωσία—. Εκεί ξεγέλασαν τους λαούς, γιατί απλά εκείνοι δεν τους γνώριζαν. Η Μεσόγειος όμως είναι μια διαφορετική περίπτωση. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Αίγυπτος του Φαραώ, ο οποίος, μετά από έναν πολύ γρήγορο και εποικοδομητικό "περίπατο" στην έρημο, τους "χάρισε" τον Μωϋσή. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ελλάδα του Αντιόχου, ο οποίος, μετά από μια εξόχως δημιουργική περίοδο ανταλλαγής πολιτισμικών προϊόντων, τους "χάρισε" άπειρες Χανουκά.
Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ρώμη του Τραϊανού, ο οποίος —πολλούς αιώνες πριν από το Χόλυγουντ— "χάρισε" σε άπειρους Εβραίους τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστικό τους ρόλο —δυστυχώς γι' αυτούς όχι αυτόν των λιονταριών— στο μεγάλο "θέατρο" του Κολοσσαίου. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ισπανία της Ισαβέλλας, η οποία τους "χάρισε" την πρώτη μεγάλη οργανωμένη και δωρεάν "κρουαζιέρα" στην ιστορία τους. Στη Μεσόγειο τέλος βρίσκονται οι Φιλισταίοι ή Παλαιστίνιοι, οι οποίοι, κάθε φορά που τους βλέπουν, θέλουν να τους "χαρίσουν" θαυμάσια αυτοσχέδια πυροτεχνήματα. Όλοι όσοι προσπάθησαν πραγματικά να τους εξαλείψουν ως λαό και όχι απλά να συμμετέχουν στα προβοκατόρικα και κερδοφόρα "παιχνίδια" τους, βρίσκονται γύρω από τη Μεσόγειο.
 
Αυτό είναι το πρόβλημά τους και η ασφαλής μετακίνησή τους στην Ευρώπη είναι το ζητούμενο όλων αυτών των φαινομενικά άσχετων κερδοσκοπικών παιχνιδιών εις βάρος του ευρώ. Εκμεταλλεύονται για τελευταία φορά το δολάριο, ώστε να μονιμοποιηθούν στην Ευρώπη. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Οι Εβραίοι, για να είναι ασφαλείς στην Ευρώπη, θα πρέπει ν' αλλάξουν τα χαρακτηριστικά των κρατών της. Φοβούνται την εθνική ομοιογένεια των κρατών της και κυρίως αυτών της Μεσογείου. Άρα επιδιώκουν την "αμερικανοποίησή" της. Επιδιώκουν την απεθνικοποίησή της. Βασικός τους στόχος είναι τα PIGS της Μεσογείου, όπως "χιουμοριστικά" λένε όταν αναφέρονται στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Τα "γουρούνια" της Μεσογείου.
Επιδιώκουν να χαρίσουν τη Μεσόγειο σ' αυτούς που δεν τους γνωρίζουν και τους οποίους ελέγχουν εις βάρος αυτών που τους γνωρίζουν και τους τρομάζουν. Θέλουν να στείλουν Έλληνες στις πεδιάδες της Βόρειας Ευρώπης και να "κατεβάσουν" Γερμανούς στην Πελοπόννησο. Να στείλουν Ισπανούς στη Μολδαβία και Τσέχους στη Καταλονία. Δανούς στην Κορσική και Ιταλούς στη Λετονία. Γιατί; Για να δημιουργήσουν τόσο περίπλοκα και πολυσύνθετα συμφέροντα στην Ευρώπη, τα οποία θα λειτουργούν σαν "κουβάρι" που δεν ξεμπλέκεται. Συμφέροντα συλλογικά και ιδιωτικά.

Θέλουν ξένους λαούς να προοδεύουν ως λαοί με κεφάλαια ξένων λαών, όπως θέλουν και ξένους ιδιώτες να προοδεύουν ως ιδιώτες σε ξένους τόπους. Γιατί; Γιατί αυτό τους συμφέρει ως ξένους και τους ίδιους. Ξένους ως λαό, εφόσον ως λαός επωφελούνται εις βάρος άλλων λαών και ξένους ως ιδιώτες, εφόσον οι Εβραίοι είναι διάσπαρτοι σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Θέλουν να δημιουργήσουν τεράστια συμπλέοντα συμφέροντα με "διαπλοκές" κρατικών συμφερόντων και εκατομμύρια μετανάστες και λαθρομετανάστες, ώστε να έχουν μια πανίσχυρη γραμμή άμυνας, η οποία δεν θα διασπάται με τίποτε και από κανέναν.
Αυτό είναι το ζητούμενο αυτής της πολιτικής. Στριμώχνουν στα όρια τα κράτη της Μεσογείου, για να τους αποσπάσουν το κεφάλαιό τους. Προσπαθούν ν' αρπάξουν το ιδιωτικό και δημόσιο κεφάλαιό τους, ώστε να το έχουν στη διάθεσή τους να το μοιράσουν κατά βούληση.


Γι' αυτόν τον λόγο παίζουν τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος των μεσογειακών κρατών και βέβαια χρηματοδοτούν με τόνους χρημάτων τις διάφορες διασπαστικές ΜΚΟ. Δεν θέλουν με τίποτε να βρεθούν ως λαός αντιμέτωποι με άλλον ομοιογενή λαό, ο οποίος θα εχθρεύεται σε κρατικό επίπεδο τις μεθοδεύσεις τους. Δεν θέλουν ως μεμονωμένοι ιδιώτες να βρεθούν στο στόχαστρο κάποιου ομοιογενούς λαού και να κινδυνεύουν με διωγμό τους. Δεν θέλουν έπ’ ουδενί να συναντηθούν με κάποιο από τα "γουρούνια" της Μεσογείου. Έχουν συναντηθεί με αυτά στο παρελθόν και δεν έχουν καλές αναμνήσεις ώστε να το ξαναδοκιμάσουν.

 
Για να το καταφέρουν αυτό, χρησιμοποιούν το πιο ισχυρό "τανκ" της Ευρώπης. Χρησιμοποιούν τους Γερμανούς. Τους Γερμανούς τους έχουν του "χεριού" τους. Τους Γερμανούς, τους οποίους από την εποχή του Χίτλερ και εντεύθεν τους ελέγχουν απόλυτα. Στην προπολεμική περίοδο με τα αμερικανικά χρήματα και στη μεταπολεμική με τη συστηματική καλλιέργεια συλλογικών ενοχών. Ενοχών, που —μέσα από μια πρωτοφανούς εντάσεως συλλογική "πλύση" εγκεφάλου— έχουν δημιουργήσει τις επιθυμητές συμπεριφορές των Γερμανών. Ενοχές, τις οποίες, προκειμένου να μονιμοποιήσουν, τις έχουν "θωρακίσει" με ένα μεγάλο πλήθος αυθαίρετων και παράλογων νόμων, οι οποίοι "αγιοποιούν" τους Εβραίους και καθιστούν παράνομο όποιον τους αμφισβητεί.

Οι Γερμανοί είναι υπάλληλοι των Εβραίων. Οι Εβραίοι μόνοι τους αποφασίζουν από τα πιο σημαντικά μέχρι και τα πιο ασήμαντα θέματα που αφορούν τη Γερμανία. Αυτοί ψάχνουν στον "σκουπιδοτενεκέ" της Γερμανίας και τοποθετούν τους ηγέτες της στους θρόνους τους. Από τότε, που το πέτυχαν με τον αγράμματο και άστεγο δεκανέα, δεν έπαψαν να έχουν επιτυχία μέχρι τη σημερινή κακοντυμένη χαφιέ της Στάζι.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_7781.html

Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης τις αγάπες  του Τσίπρα με την Μέρκελ. Τι κάνει ο Τσίπρας; Προσπαθεί και θέλει να μας διώξει όλους από την Ελλάδα. Εδώ δεν μιλάμε για φυγή επιστημόνων. Μιλάμε για αφανισμό. Πως; Με φόρους. Με απίστευτους φόρους, δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη και ανεργία.....με το γνωστό φάντασμα του ναζισμού που εκπροσωπεί με επιτυχημενο τρόπο η  χρυσή αυγήτώρα που νέοι ανήλικοι "μετανάστες" ανακαλύπτουν την Ελληνική φιλοξενία. Ήδη η μεσαία τάξη είναι παρελθόν. Ένα γερασμένο έθνος συνταξιούχων με 35% ανεργία στους νέους, με μηδέν παραγωγή. Ο Τσίπρας έχει πάρει υποσχέσεις ότι κανείς δεν πρόκειται να τον ενοχλήσει. Θα εφαρμόσει αυτά που πρέπει να εφαρμόσει. Θα αφήσει μια χώρα έρημο και θα φύγει. Μετά είναι η σειρά του κρυόκωλου φιλελέ Μητσοτάκη που "αγαπά" επενδύσεις...ξένες επενδύσεις σε μια χώρα χωρίς εθνική συνείδηση που θα πέφτει πάνω σε "εξερευνητές" λόρδους Βύρωνες. Τρομακτικό!! Αυτές τις υποσχέσεις  που έχουν πάρει οι δικοί μας όπως δείχνουν τα πράγματα δεν τις έχει ο απρόβλεπτος Ντόναλντ...και όλοι είναι με κρύο αίμα...Aπό τον Κίσινγκερ μέχρι τον τελευταίο ομοφυλόφιλο της ομόνοιας..........