Google+ To Φανάρι : Θύελλα αντιδράσεων για την παρουσία Τσακαλώτου-Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη στην Τούμπα

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Θύελλα αντιδράσεων για την παρουσία Τσακαλώτου-Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη στην Τούμπα

Ενώ το θέμα της αξιολόγησης βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή
 Απόστολος Δοξιάδης: Ετσι είναι οι πραγματικοί κομμουνιστές - Κωνσταντινόπουλος: Τρεις ώρες πριν πάει Τούμπα μου είπαν ότι έχει φόρτο εργασίας! - Χρηστίδης: Φανταστείτε να έκανε κάτι τέτοιο ο Στουρνάρας
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η παρουσία δύο κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα.... Ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός οικονομικών και η κ. Εφη Αχτσιόγλου, υπουργός Εργασίας, παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σάλκε από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.
 Στο θέμα έγινε αναφορά και σήμερα στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σχολίασε ότι αντί ο κ. Τσακαλώτος να ασχολείται με τη διαπραγμάτευση «βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα από τη σουίτα μεγαλοπαράγοντα». Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε το θέμα με χιουμοριστική διάθεση: «Λες και κάποιος που βρίσκετε σε πίεση δεν μπορεί να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Αφήσατε όμως και άθλια υπονοούμενα, τι θέλετε να πείτε; Εκτός αν θέλετε να του καταλογίσετε ότι είναι γκαντέμης γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0 και σε αυτό θα συμφωνήσω».

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις για το θέμα ήταν αυτή στο Twitter από τον συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη: «Έτσι είναι οι πραγματικοί κομμουνιστές. Αγωνίζονται για να βλέπουν όλοι τα ματς από σουίτες».


 Αίσθηση προκάλεσε και το σχόλιο του βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος αποκάλυψε ότι από το υπουργείο Οικονομικών του είχαν πει ότι ο κ. Τσακαλώτος δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερώτηση για το Ελληνικό λόγω φόρτου εργασίας. Τελικά λίγο αργότερα τον είδε στην Τούμπα...

 Αιχμηρή ήταν επίσης η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη: «Φανταστείτε την αντίδραση αν είχε πάει ο Στουρνάρας σε σουίτα πρόεδρου να δει μπάλα, χωρίς να έχει κλείσει η αξιολόγηση».


 Το θέμα έγινε viral στα social media με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Τα περισσότερα εστίαζαν στη διαπίστωση ότι αν υπουργός άλλης κυβέρνησης είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν από σφοδρή έως... σαρωτική.

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου