Google+ To Φανάρι : Χαμός στο Κορδελιό! Φεύγουν άρον – άρον 50.000 κάτοικοι για τη βόμβα από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο! (video)

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Χαμός στο Κορδελιό! Φεύγουν άρον – άρον 50.000 κάτοικοι για τη βόμβα από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο! (video)

Σήμερα, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ανακοίνωσε πως την Κυριακή προγραμματίζεται να γίνει η προσπάθεια από το στρατό για την απενεργοποίηση και τη μεταφορά της βόμβας, που βρέθηκε προ ημερών στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Όπως επισήμανε,...
θα απαιτηθεί απομάκρυνση του πληθυσμού και για το λόγο αυτό η οργάνωση του εγχειρήματος πρέπει να γίνει με προσοχή. «…Μπορεί να είναι 50.000 αλλά και περισσότεροι κάτοικοι, γιατί δεν πρόκειται για αραιοκατοικημένη περιοχή. Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Ο εκσκαφέας έσκαψε και στα τέσσερα εκατοστά βρέθηκε η βόμβα, που δεν είχε εκραγεί από τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έχει μέσα 150 κιλά εκρηκτικά, γεγονός που σημαίνει ότι χρήζει αντιμετώπισης. Δεν θα τη θάψουμε, γιατί αν τη θάψουμε θα μας θάψει αυτή.

Θα γίνει ένα οργανωμένο σχέδιο, ώστε να απομακρυνθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Και κατέληξε: «Εκείνο που απευχόμαστε είναι ο πανικός, γιατί αυτοί που οργανώνουν το εγχείρημα θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή δουλειά».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου