Google+ To Φανάρι : Σάλος με τη νέα πρόκληση Αλβανών στρατιωτών επί ελληνικού εδάφους (upd)

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Σάλος με τη νέα πρόκληση Αλβανών στρατιωτών επί ελληνικού εδάφους (upd)

Η φωτογραφία εδώ και μερικές ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
 Π.Καμμένος: «Αυστηρότερες ποινές για αυτούς που έκαναν τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους»
 Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για Αλβανούς στρατιώτες που υπηρετούν σε ελληνικά στρατόπεδα, με τη φωτογραφία που δημοσίευσαν στο facebook να έχει προκαλέσει σάλο και καταιγισμό σχολίων...


Ένα συμβολισμό που έχει ταυτιστεί με τον αλβανικό εθνικισμό έκαναν συνολικά 7 Αλβανοί έφεδροι, σχηματίζοντας σε φωτογραφία τον αετό της αλβανικής σημαίας.

Το ακόμη πιο προκλητικό είναι πως...πόζαραν σε ελληνικό στρατόπεδο, με ανάλογα περιστατικά να έχουν επαναληφθεί πολλάκις κατά το παρελθόν.
Δείτε εδώ την επίμαχη φωτογραφία:

 Πηγή

Π.Καμμένος: «Αυστηρότερες ποινές για αυτούς που έκαναν τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους»

Εντολή για να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές για τους οπλίτες που φωτογραφήθηκαν κάνοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους, έδωσε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. 
Οι επτά οπλίτες του Ελληνικού Στρατού φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού -σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού- μέσα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου!
Απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος ήταν στις ΗΠΑ με αφορμή την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, οι υπεύθυνοι του ΓΕΣ ανέφεραν απλώς ότι θα διερευνηθούν διοικητικές ευθύνες και ότι η πρωτάκουστη ενέργεια των επτά νεοσύλλεκτων θα ληφθεί υπόψη όταν θα τους αποδοθούν οι ειδικότητες και θα αποφασιστεί σε ποιες μονάδες θα μετατεθούν. Ωστόσο ο κ. Καμμένος αμέσως μόλις επέστρεψε από το ταξίδι του στις ΗΠΑ ενημερώθηκε για το θέμα και ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες να εξαντληθεί κάθε αυστηρότητα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου