Google+ To Φανάρι : Η Παλαιά Τάξη εισβάλει με φόρα στην Ευρώπη - Τι προμηνύεται

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η Παλαιά Τάξη εισβάλει με φόρα στην Ευρώπη - Τι προμηνύεται

Ενδιαφέρουσες είναι οι ζυμώσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης.
Την πρώτη τους μεγάλη Σύνοδο έκανα χθες Σάββατο τα εθνικά κόμματα της γηραιάς ηπείρου, δείχνοντας στις υπόλοιπες...παραδοσιακές δημοκρατικές δυνάμεις πως υπάρχει αντίπαλον δέος και μάλιστα έτοιμο να αναλάβει εξουσία....


Μετά το παράδειγμα Τραμπ στις ΗΠΑ, η Παλαιά Τάξη δεν περιορίζεται εκεί και θέλει να ελέγξει όσες περισσότερες χώρες μπορεί.

Στη χθεσινή διάσκεψη λοιπόν των πατριωτικών κομμάτων της Ευρώπης στο Κόμπλεντς της Γερμανίας, το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν, ο ηγέτης της «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (ΑfD) Φράουκε Πέτρι, η ηγέτης του γαλλικού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν, ο Ολλανδός εθνιστής πολιτικός Γκερτ Βίλντερς και ο Ματέο Σαλβίνι από την ιταλική Λέγκα του Βορρά.
Τέσσερις πολιτικοί οι οποίοι έδωσαν το σύνθημα κατά του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεγιστοποιώντας τη σημασία της εθνικής πολιτικής και σηματοδοτώντας τη μεγάλη αλλαγή και στην Ευρώπη. 

"Ο Τραμπ μας υπέδειξε μία διαφυγή από το αδιέξοδο, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στην Ευρώπη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του γερμανικού ακροδεξιού κόμματος.
Από την πλευρά της, η Μαρίν Λεπέν, ένα από τα φαβορί για τη γαλλική προεδρία σε λίγους μήνες, τόνισε πως ο πλανήτης και συγκεκριμένα η Ευρώπη, ζει το τέλος του παλιού και τη γέννηση ενός νέου κόσμου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου