Google+ To Φανάρι : Έτσι μιλάει στην Μέρκελ; Στον Σόιμπλε;

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Έτσι μιλάει στην Μέρκελ; Στον Σόιμπλε;


Έτσι μιλάει στην Μέρκελ; Στον Σόιμπλε; Όχι βέβαια εκεί δεν τον παίρνει. Όλοι είμαστε φασίστες, διαπλεκόμενοι και ο Αλέξης δημοκράτης? Ο καταληψίας έχει χάσει τον έλεγχο, δικτατορία με το έτσι θέλω μου μυρίζει...
...αυτός δεν πρόκειται να φύγει.  
Θα βρουν πολλούς λόγους για να μην εγκαταλείψουν. Kαι άντε έφυγαν, να πάνε που? μπαααααα δεν φεύγουν και ούτε εκλογές έρχονται. Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά, το ίδιο και όλοι τους. Οι θεσμοί και οι τρέλα τους για εξουσία ειναι αυτό που τους κρατά......


Όσο για το θέατρο της Κρήτης? Οι Πασόκοι της "λεβεντογέννας" μεταφέρθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Ρακί και Ψυχοφάρμακα . Συνδυασμός θανατηφόρος. Αντιδράσεις απρόβλεπτες.


 Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος

  
Χτύπαγε το χέρι στο τραπέζι - Ήταν σχεδόν εκτός εαυτού και ζητούσε να φύγουν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες με το επιχείρημα ότι «γίνεται διάλογος, όχι εκπομπή»

 
Μια άνευ προηγουμένου έκρηξη θυμού είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη και η αποκαλυπτική σκηνή καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε αγρότες της Κρήτης που είχαν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες του Ηρακλείου.

«Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες να κάνετε δηλώσεις έξω!» είπε ο κ. Τσίπρας επιτακτικά σχεδόν ουρλιάζοντας και συνέχισε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: «Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα».

«Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια» φώναξε σχεδόν εξαγριωμένος ο Αλέξης Τσίπρας. «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσες έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!» επέμεινε ο πρωθυπουργός.


 proto thema

Η πατρίδα έχει για πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που πραγματικά πιστεύει ότι του ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....ακόμα και την ίδια την ύπαρξή μας...υποδύεται τον μεγάλο Ηγέτη, με την επιτηδευμένη συμπεριφορά και την μελετημένα αργή εκφορά λόγου, κρύβει ομως τις πραγματικές σκέψεις και επιδιώξεις που κατοικοεδρεύουν βαθιά μέσα του...

Ποιο χρέος και πράσινα άλογα; Ποια διαπραγμάτευση; Τα πάντα έχει υπογράψει, μέχρι και τον πρόλογο του τετάρτου μνημονίου…στα πάντα έχει δώσει τρομερές υποσχέσεις……Μια ψευδοφασαρία μεταξύ τους, δεν γίνεται να μας αλλάξει τα πιστεύω.

Οι πολίτες "βλέπουν" τους Καραμανλήδες, τους Παπανδρέου ή τους Σαμαράδες ως προδότες, αλλά δεν βλέπουν αυτό που έχουν μπροστά τους…δεν βλέπουν το "σημάδι" της Κούβας που μας φανέρωσε ο ίδιος ο θεός....Ποτέ άλλοτε έλληνας πρωθυπουργός παρέα με στυγνούς δικτάτορες με το γνωστό σλόγκαν να κυριαρχεί στα χείλη τους Όσοι έχουν όνειρα και δικά τους σχέδια ζωής, είναι 
προδότες της χώρας......

Όταν ένας αμετανόητος σταλινικός από τις Βρυξέλλες παριστάνει τον γενναίο και ο Σόιμπλε τον πατέρα των οικονομικών...έρχεται καταστροφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου