Google+ To Φανάρι : ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΟΠΛΙΖΕΤΑΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ (Βίντεο)

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΟΠΛΙΖΕΤΑΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Τελείως αντίθετη γραμμή προς αυτήν της Ευρωπαϊκής Ενώσεως ακολουθεί ο ηγέτης της Ουγγαρίας Viktor Orbán ο οποίος ενόψει του ισλαμικού κινδύνου αποφάσισε να εξοπλίσει τον λαό του χορηγώντας μαζικά όπλα και δημιουργώντας κέντρα εκπαίδευσης πολιτών....


Η άκρως επικίνδυνη και εγκληματική πολιτική της Μέρκελ υπέρ των μουσουλμάνων λαθρο που έχει δημιουργήσει μέσα στην Ευρώπη ένα ελεύθερο πεδίο του «μπάστε σκυλιά αλέστε..», η μεγάλη αύξηση της εγκληματικότητας και της ισλαμικής τρομοκρατίας είχε ως αποτέλεσμα η Ουγγαρία και παρά τα ψηφίσματα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως να ορθώνει τείχη αντίστασης ακόμα και να εξοπλίζεται για την αντιμετώπιση όλης της κατάστασης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε μια συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Viktor Orbán την περασμένη Τετάρτη, έχει διαθέσει 27 εκατομμύρια Forint, περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ για την δημιουργία 197 κέντρων εκπαίδευσης πολιτοφυλακών σε όλη την χώρα. Ο ίδιος δικαιολογεί την πρωτοβουλία του αυτήν με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με τους παράνομους μετανάστες, τις σκηνές βίας στα σύνορα πολλών χωρών και το χάος και την φοβία στις Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις όπου φοβάται κανείς να κυκλοφορεί μετά από μια ορισμένη ώρα.
Βεβαία η αριστερή αντιπολίτευση (του Σορός) της Ουγγαρίας Fidesz, Viktor Szigetvári του κόμματος Együtt, όπως κάνει και σε άλλες χώρες προσπάθησε να προβάλει εμπόδια σε αυτές τις αποφάσεις αλλά τελικά επικράτησε ο Ούγγρος πρόεδρος Viktor Orbán και ο ρεαλιστικός τρόπος που αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση.
Τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης προσπάθησαν να αντιταχτούν σε αυτές τις αποφάσεις με το αιτιολογικό ότι ο λαός δεν είναι έτοιμος να πάρει τα όπλα. Η απάντηση σε όλα αυτά ήταν πότε θα είναι έτοιμος ο λαός όταν ήδη η χώρα θα έχει καταστραφεί από την οργανωμένη εισβολή των παρανομών μουσουλμάνων μεταναστών???????
Πάρτε παράδειγμα και κάντε συγκρίσεις.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου