Google+ To Φανάρι : Σάλος με «Χριστουγεννιάτικο μήνυμα» από Περιφερειακό Διευθυντή του υπουργείου Παιδείας: Ο Χριστός ήταν πρόσφυγας! ....Μήπως ήταν και μουσουλμάνος;;;

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Σάλος με «Χριστουγεννιάτικο μήνυμα» από Περιφερειακό Διευθυντή του υπουργείου Παιδείας: Ο Χριστός ήταν πρόσφυγας! ....Μήπως ήταν και μουσουλμάνος;;;
  Τεράστια αναστάτωση έχει προκαλέσει το που απέστειλε ο Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας του υπουργείου Παιδείας, με το οποίο επιχειρείται μεταξύ άλλων να γίνει σύνδεση του Ιησού Χριστού με το σημερινό προσφυγικό πρόβλημα...
Επίσης ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλει τους Χριστιανούς για ...
ολιγωρία και οχαδερφισμό. Λέει και άλλα καταπληκτικά τα οποία μπορείτε να διαβάσετε πιό κάτω!


Το μήνυμα που εστάλη από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/ΒΑΘΜΙΑΣ και Β/ΒΑΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προς τις κατά τόπους διευθύνσεις έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία δεν είναι και οι καλύτερες…
Στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου, είναι για ευχές Χριστουγέννων προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευση Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο περιφερειάρχης Εκπαίδευσης χρησιμοποιεί τον όρο πρόσφυγας για τον Χριστό και τον ταυτίζει με τους σημερινούς πρόσφυγες προκειμένου να περάσει το συναίσθημα της αλληλεγγύης.
Μάλιστα το συγκεκριμένο μήνυμα εστάλη σε όλα τα σχολεία για να διαβαστεί.
Ναι, ο Χριστός εκδιώχθηκε πολλές φορές. Βασανίστηκε μέχρι να φτάσει στη λύτρωση και να μεταφέρει το μήνυμα αυτό στους λαούς του κόσμου. Αυτό είναι και το πανανθρώπινο μήνυμα που έστειλε.
Αυτό όμως έχει τεράστιες διαφορές και απέχει έτη φωτός από την εικόνα και την πολιτική χροιά που προσπαθούν να του αποδώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε το επίμαχο σημείο του μηνύματος 


Ολόκληρο το μήνημα:


 Μήνυμα Χριστουγέννων

Το πιο συγκλονιστικό γεγονός στον κόσμο αποτελεί η Γέννηση του Ιησού Χριστού καθώς η ενσάρκωσή Του χώρισε την ιστορία σε δύο μέρη, εκείνη που γράφτηκε προ Χριστού και εκείνη που συνεχίζεται μετά Χριστό. Ήταν ένας Θεός πρόσφυγας, γιατί από την ημέρα της Γέννησης του έως την Σταύρωσή Του δεν παρέμεινε σε έναν τόπο αλλά ως περιπλανώμενος πρόσφυγας δεν υπήρχε τόπος για Αυτόν.
Τα Χριστούγεννα είναι η νίκη και ταυτόχρονα η ήττα του Χριστιανισμού. Νίκη γιατί μπόλιασαν τον κόσμο με το Ευαγγέλιο της Αγάπης και ήττα γιατί το Ευαγγέλιο της Αγάπης νοθεύτηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι περισσότεροι Χριστιανοί να πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα καινά, χωρίς να τρωθούν οι μηχανισμοί που σπέρνουν την ανισότητα και τον θάνατο, δηλαδή χωρίς να χάσουν τη βολή τους. Η ιδεολογικοποίηση του Ευαγγελίου και η προσαρμογή ή και παραποίηση των λόγων του Χριστού κατά τη βόλεψή μας οδηγεί στην αδικία των συνανθρώπων μας. Ο ρατσισμός, ο εθνοφυλετισμός, η εξουσιαστικότητα και η κυριαρχικότητα έναντι των συνανθρώπων μας αλλά και η δικαιολόγηση του πλούτου, αποτελούν τα μεγαλύτερα αμαρτήματα των Χριστιανών που τα υποστηρίζουν. Στην Χριστιανική ιστορία το υπόλειμμα ήταν αυτό που κρατούσε την φλόγα του Χριστιανισμού ζωντανή. Υπόλειμμα ανθρώπων που σκέφτονταν ορθόδοξα και εξέφραζαν αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά που τους κληροδοτήθηκε Άνωθεν.
Ευχόμαστε ολόψυχα, αυτά τα Χριστούγεννα να αποτελέσουν την αρχή που το φως της δικαιοσύνης του Χριστού θα λάμψει στις ψυχές των ανθρώπων και θα γίνει το παράδειγμα, ώστε όλοι μαζί δίνοντας το χέρι στον πλησίον όπου γης να βοηθηθούμε πραγματικά.
Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία, ειρήνη και προκοπή σε μαθητές και συναδέλφους εκπαιδευτικούς. 

 
Με πληροφορίες από εδώ