Google+ To Φανάρι : ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Ένα ακόμη εμετικό άρθρο στην "Αυγή"...

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Ένα ακόμη εμετικό άρθρο στην "Αυγή"...

Σπύρος Σούρλας
Λες, δεν βαριέσαι και ξαφνικα πέφτεις πάνω σε ένα ακομα φασιστικό εμετό του Καρτερού στην φυλλάδα την Αυγιανή και δεν ξέρεις πως να ξεπλυθείς απο την βρώμα που σε γεμίζει...
Ο τύπος που έχει βγει από τις καλύτερες σελίδες του ασφαλίτικου -δηλαδη του παρακρατικού-Ριζοσπάστη του Μανιαδάκη, επι Μεταξά υπογράφει άρθρο ,υποτίθεται κριτικής στην Ν.Δ. με τίτλο 'Ο Δεξιός καρκίνος ειναι μεταστατικός'...Φυσικα πλην της Ν.Δ. περιλαμβάνει ο φασίστας και όλους οσοι εξ αριστερών διαφωνουν με το μόρφωμα σε μια εξαισια θεωρια δύο άκρων

Πραγματικα τέτοια πρώτοι έγραφαν οι Γεωργαλάδες και οι Παπαδόπουλοι επί Χούντας,και δεύτερον , το ίδιο ή και περισσότερο σημαντικό ειναι πως μιά σοβαρότατη ασθένεια ,εναντίον της οποιας αγωνίζονται με σθένος ,κόπο και αγωνία εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποί μας γίνεται 'πολιτικο' εμετικό 'επιχείρημα΄' για τον Καρτερό ..
Η αηδια που μπορεί να νοιώσει οιοσδήποτε άνθρωπος ,που θελει ακόμα να λέγεται άνθρωπος ειναι απερίγραπτη..
Η Χρυσή Αυγή πλέον τρίβει τα χέριά της που υιοθετείται ολη της η φρασεολογια απο 'αρθρογράφους' της φυλλάδας της Αυγιανής..

Φυσικά με τέτοια εμετικά άρθρα ,ο Καμμένος πανηγυρίζει και γι αυτό κιολας χαλαρά μπορεί να λοιδωρεί την Γεννηματά για τα θέματα υγείας της..καλυπτόμενος από τον Τσίπρα..

Η ντροπή είναι ολη δική σας και σας αξίζει μόνο φτύσιμο φασισταριά .....
 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου