Google+ To Φανάρι : Ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε Παλαιστίνιο κορίτσι αφήνοντας την να αιμορραγεί (video)

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε Παλαιστίνιο κορίτσι αφήνοντας την να αιμορραγεί (video)

Παλαιστίνη, Δυτική Όχθη -Ένας Ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε το βράδυ της Κυριακής ένα Παλαιστίνιο κορίτσι στην στην πόλη της Δυτικής Όχθης Al-Khalil (Χεβρώνα), αφήνοντάς την να αιμορραγεί.
Μάρτυρες είπαν στην εφημερίδα Days of Palestine ότι η κοπέλα είχε μόλις περάσει το Ισραηλινό στρατιωτικό φυλάκιο που αναφέρεται ως 160, όταν ένας Ισραηλινός στρατιώτης την πυροβόλησε με πέντε αληθινές σφαίρες....

Το κορίτσι ήταν σοβαρά τραυματισμένο και την άφησαν να αιμορραγεί για λίγο πριν φύγει με Ισραηλινό ασθενοφόρο για άγνωστη τοποθεσία.
Το Παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι η Ισραηλινή κατοχή αρνήθηκε να επιτρέψει σε ένα Παλαιστινιακό ασθενοφόρο να την μεταφέρει, αφήνοντάς την να αιμορραγεί ενώ ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Οικογενειακές πηγές ονομάζουν το κορίτσι ως την Yasmin al-Zarou, δηλώνοντας ότι είναι μόλις 13 ετών. Αντέκρουσαν τον Ισραηλινό ισχυρισμό ότι προσπάθησε να μαχαιρώσει έναν Ισραηλινό στρατιώτη (άλλα μέσα ενημέρωσης όπως το Al Jazzeera αναφέρουν την ηλικία των 17, ενώ τα περισσότερα την αναφέρουν ως 14χρονη).
”Η αδελφή της περπατούσε μαζί της και έμεινε έκπληκτη με την κατάρρευσή της αφού άκουσε τον ήχο από πέντε σφαίρες”, είπε η μητέρα της Yasmin στην Days of Palestine.


http://www.daysofpalestine.com/news/israeli-soldier-shot-little-girl-leave-bleeding/
 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου