Google+ To Φανάρι : ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ?[BINTEO]

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ?[BINTEO]

Μια πρόσφατα αποκαλυπτική φετφά της ISIS, διατάσει τους «συντρόφους» Μουσουλμάνους να… τρώνε άπιστους και να προσφέρουν τα όργανά τους ως μέσο για να σώσουν τις ζωές των Μουσουλμάνων που είναι άρρωστοι και λιμοκτονούν.

Στην εικόνα Παλαιστίνιοι Μουσουλμάνοι στη Ραμάλα...

γιορτάζουν τρώγοντας ανθρώπινα όργανα, ανθρώπινη σάρκα απίστων.

Αυτό δεν ήταν ένα βιαστικά εξαγόμενο συμπέρασμα. Η φετφά επικαλείται αναφορά της Ισλαμικής Ιερής Γραφής και Παράδοσης όπως επίσης και την άποψη διάσημων μουσουλμάνων στοχαστών όπως οι σχολές των Hanafi και Maliki. Πράγματι, ο κανιβαλισμός δεν είναι ρητά απαγορευμένος από το Ισλάμ και ήταν πάντα ένα θέμα δημόσιας συζήτησης διότι στο Ισλάμ η ανθρωπινή ιδιότητα κάποιου κρίνεται από την σκέψη του και την πρακτική του στην εφαρμογή του Ισλάμ στην πράξη.

Έτσι, ένας μη-μουσουλμάνος δεν θεωρείται άνθρωπος και εφόσον δεν θεωρείται άνθρωπος μπορούν να τον μεταχειριστούν σαν ζώο. Εφόσον ο κανιβαλισμός δεν είναι ρητά απαγορευμένος, (σε αντίθεση με τη βρώση χοιρινού), κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί ποιο είναι το πραγματικό ερώτημα. Δηλαδή το ερώτημα δεν είναι αν ο κανιβαλισμός είναι απαγορευμένος, αλλά το πόσο επιτρεπτός είναι.

Παρακάτω ένας Σύριος τζιχαντιστής κανιβαλιστής ο οποίος τρώει την καρδιά ενός νεκρού Σύριου στρατιώτη.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου