Google+ To Φανάρι : ΒΟΜΒΑ! Κορυφαίος πολιτικός φέρετε να αυτοϊκανοποιείται on camera

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ! Κορυφαίος πολιτικός φέρετε να αυτοϊκανοποιείται on camera

Μία παρέα φοιτητών είχε χιουμοριστικές διαθέσεις, αυτό τους οδήγησε στον υπολογιστή και φυσικά σε chat ευκαιριακών σχέσεων, όπου εύκολα θα μπορούσαν να βρουν κάποιον άνθρωπο να μετατρέψουν σε "θύμα" των περιέργων χιουμοριστικών τους τάσεων με αποτέλεσμα να γελάσουν με αυτά που θα υποδείκνυαν στον συνομιλητή να κάνει.....
Οι υποδείξεις; Σεξουαλικού περιεχομένου...
Προς έκπληξη των φοιτητών βρέθηκαν να συνομιλούν με κορυφαίο Έλληνα πολιτικό, ο οποίος φάνηκε αρκετά δεκτικός να υλοποιήσει ότι του ζητήθηκε από τα νεαρά παιδιά, πεπεισμένος ότι συνομιλεί με κοπέλα που είχε τις ίδιες... ορέξεις με εκείνον.
Στήθηκε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή λοιπόν, έτοιμος να υπακούσει στις εντολές του κοριτσιού, που ποτέ δεν άνοιξε τη δική του κάμερα προφασιζόμενο ότι χάλασε.
Το πίστεψε... και κάπως έτσι άρχισε το... γλέντι!
Σύμφωνα με τις οδηγίες των παιδιών, γδύθηκε και αυτοικανοποιήθηκε, όχι όμως με τον-ας πούμε- πατροπαράδοτο τρόπο αλλά με τη βοήθεια ενός καρότου! Το χάιδευε, το έβαζε στο στόμα του, μέχρι που το χρησιμοποίησε ως ερωτικό βοήθημα και έπραξε πρωκτική διείσδυση με αυτό.
Είναι ένας πολιτικός με προδιαγραφές λαμπρής καριέρας. Ένας άνθρωπος που το όνομα του "παίζει" πολύ στο πολιτικό στερέωμα. Βρίσκεται μέσα στη βουλή και όμως... κανείς δε μπορεί να ξέρει, μέχρι που μπορεί να φτάσει για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ερωτικές του φαντασιώσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου