Google+ To Φανάρι : Σκοτεινά παιχνίδια στη Θράκη!

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Σκοτεινά παιχνίδια στη Θράκη!

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σμύρνης Αϊντίν Οζτζάν και ο ρόλος του στα σχέδια κοσοβοποίησης της περιοχής
Αποτελεί πρόσωπο-κλειδί και έναν από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές των σχεδίων των Τούρκων για κοσοβοποίηση της ελληνικής Θράκης. Ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σμύρνης Αϊντίν Οζτζάν είναι κεντρικός «παίκτης» της... εξ αποστάσεως προπαγάνδας που λαμβάνει χώρα στη Θράκη....
καθώς βρίσκεται σε στενές επαφές με όλους τους τουρκόψυχους φορείς, με τους οποίους έχει συνεχή επικοινωνία.
Ο Τούρκος δικηγόρος, με καταγωγή από τη δυτική Θράκη, διετέλεσε έως το 2011 και πρόεδρος του BTTDD (Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης) και αποτελεί φανατικό ανθέλληνα.

Εγκατέλειψε τη Θράκη ων ακόμη έφηβος και συνέχισε την εκπαίδευση και τις σπουδές του μετέπειτα στη Νομική στην Τουρκία. «Εκεί γνώρισε από τα φοιτητικά του χρόνια πρωταγωνιστές στη μετέπειτα πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της Τουρκίας. Εχει γνωριμίες σε πολύ υψηλά κλιμάκια στην κυβέρνηση Ερντογάν και στενές σχέσεις με τον Μουεζίνογλου, που είναι συντοπίτες και με τον Αμπντουλάχ Γκιουλ» αναφέρει πηγή της «δημοκρατίας».

Τα χρόνια που έχει περάσει στην Τουρκία φαίνεται ότι επέδρασαν αποφασιστικά στην προσωπικότητα και στα πιστεύω του όσον αφορά τα ανθελληνικά σχέδια της ημισελήνου για τη Θράκη. Τον τελευταίο χρόνο, που διατελεί πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σμύρνης, έχει δεχθεί «φανερά» περισσότερες από 10 επισκέψεις φιλότουρκων φορέων που δρουν στη Θράκη, με πιο πρόσφατες τον προηγούμενο μήνα 60 μαθητών από την Ξάνθη, καθώς επίσης και της χήρας του Αχμέτ Σαδίκ Ισίκ.

Ο Οζτζάν έχει σημαίνοντα ρόλο στα σχέδια των Τούρκων που απειλούν την εθνική μας κυριαρχία. Από το 2009 κλιμάκια δικηγόρων, ακόμη και εισαγγελέων από την Τουρκία επισκέπτονται σε τακτά διαστήματα κρυφά τη Θράκη με στόχο τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με πωλήσεις, κατασχέσεις ή και απαλλοτριώσεις κτημάτων -οικοπέδων και χωραφιών- μουσουλμάνων της Θράκης, προκειμένου η Τουρκία να προσφύγει στη διεθνή Δικαιοσύνη εις βάρος της Ελλάδας! «Ο Οζτζάν από την αρχή αυτού του σχεδίου συμμετέχει σε αυτές τις ομάδες κι αυτό αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους που έφτασε στην κορυφή του Δικηγορικού Συλλόγου Σμύρνης» επεσήμανε πηγή της «δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου