Google+ To Φανάρι : Προσπαθώντας …για μια αποκωδικοποίηση του τώρα απο ….τότε. (Μέρος Πρώτο)

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Προσπαθώντας …για μια αποκωδικοποίηση του τώρα απο ….τότε. (Μέρος Πρώτο)

Αποτελεί κάτι παραπάνω απο πεποίθηση της συντακτικής μας επιτροπής το ότι τα κίνητρα της όποιας λογικοφανούς ενέργειας, ειδικά σε πρωτόγονα μυαλά όπως αυτά έχουν επικρατήσει στην εποχή μας , είναι ψυχολογικά. Οι σκοπιμότητες υποκρύπτονται πίσω απο όσα προβάλλονται ως.....
.....κύρια ενέργεια. Αυτό ακριβώς αποδεικνύεται ότι συμβαίνει και με την υπόθεση της διακυβέρνησης της χώρας απο το σύνολο του πολιτικού κόσμου και ειδικότερα τελευταία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο απώτερος στόχος της αριστεράς απο την άκρα δεξιά εως την άκρα αριστερά (και εννοούμε αυτό που λέμε)Ο, είναι η αποδόμηση μιας κοινωνίας της οποίας και δεν αισθάνονται μέλη. Παλαιότερα αυτο το ¨μη ανήκειν ¨ήταν εμφανές λόγω της συγκεκριμένης διαφορετικής καταγωγής των ηγετών της απο την κοινωνία στην οποία διαβιούσαν .

Ήταν όλοι ξένοι και εχθρικοί προς το κοινωνικό περιβάλλον και τα αρχέτυπά του και ειδικότερα Ιουδαίοι με εμφανή τα στοιχεία μετατροπής του σωματικού τραυματισμού της παιδικής ηλικίας, σε συγκεριμένα συμπεριφορικά μοντέλα είτε θετικά, είτε αρνητικά…σε κάθε περίπτωση όμως αντίκοινωνικά.

Το σύνολο του αριστερού πολιτικού κόσμου όλων των αποχρώσεων, όλα αυτά τα χρόνια , μια και μόνη προτεραιότητα είχε. Την διάλυση του κοινωνικού ιστού. Παλαιότερα είχε την δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο μέσα απο ένα μη αστικοποιημένο προλεταριάτο. Τελευταία λόγω της αστικοποίησης των μαζών αυτό το προλεταριάτο, που ήταν και κύριο εργαλέιο, εξέλειψε…. Αντικατεστάθη όμως απο τα κύματα λαθρομεταναστών, τα οποία στο μυαλό των ταγών της συγκεκριμένης σέκτας πήραν την θέση του εργαλείου αποδόμησης.

Στην χώρα μας λοιπόν, όπως οι εξελίξεις μας οδηγούν, με ένα μνημόνιο αριστερό και χειρότερο απο τα προηγούμενα, αναρωτούμεθα γιατί έγινε όλη αυτή η φασαρία;;; Δηλαδή εκλογές και δημοψήφισμα;;; Για να γίνει το ΟΧΙ ταπεινωμένο ΝΑΙ;;;; και περισσότερο επαχθές;;;;

Η απάντηση δίνεται όταν δούμε ποια ήταν η προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ όχι απο όσα ισχυρίζεται ότι θα κάνει και δεν έκανε, αλλά απο όσα ήδη έκανε.

Μια μέρα λοιπόν πριν το δημοψήφισμα, στην βουλή λάθρα ψηφίστηκε ο λαθρονόμος. Τι σημαίνει αυτό;;; έχουν γίνει αρκετές δημοσιεύσεις και ο εχων νου αντιλαμβάνεται τι σημαίνει… Εδώ η αριστερά, συνεπικουρούμενη απο την έκδηλη σιωπή της υποτιθέμενης δεξιάς, δεν κάνει εκπτώσεις…. Αυτό άλλωστε είναι και κάτι περισσότερο απο εμφανές αν δει κανείς τι επικρατεί στην παραμεθόριο και στα νησιά, αλλά και απο τον διωγμό των κακών ρατσιστών όπως παν να τον κλιμακώσουν πέραν πλέον του ιδεολογικού πολέμου με ποινικοποίηση της γνώμης, όπως την επέβαλε το άλλο αριστερό κόμμα, αυτό της ΝΔ.

ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Θα προχωρήσουμελίγο βαθύτερα στην ανάλυσή μας. Θα πρέπει να πάμε λίγο πίσω στην ιστορία, στην περίοδο μετά τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο, στο Μόναχο, όταν μια συμμορία αποδομητών, συγκεκριμένης καταγωγής, και ιδεολογίας πήρε την εξουσία. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αναφερόμεθα στην καταγωγή ως παράγοντα δημιουργίας της ψυχοσύνθεσης του ατόμου, που δικαιολογεί ως ψυχοσύνθεση και τις ενέργειές του και όχι με την πρόθεση στοχοποίησης. Η διερεύνηση της αιτίας και η αναζήτηση της αλήθειας είναι ο μοναδικός στόχος μας.

Αυτήν την διερεύνηση θα συνεχίσουμε σε επόμενη δημοσίευση με την αναφορά μας στην

ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

και στην τόσο αγαπητή στους εγχώριους αριστερούς ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ.

Θα ελέγξουμε τι είχε συμβεί τότε, τι σχέση έχει το τότε με το τώρα και πως το τότε καθορίζει αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι νυν ταγοί της αριστεράς οι οποίοι και είναι στην εξουσία. Αυτά όλα σύντομα στην συνέχεια….

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου