Google+ To Φανάρι : Α Ι Σ Χ Ο Σ! ΚΑΙ Ν Τ Ρ Ο Π Η! ΤΡΩΜΕ ΖΑΧΑΡΗ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ...ΜΑΝΧΑΪΜ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Α Ι Σ Χ Ο Σ! ΚΑΙ Ν Τ Ρ Ο Π Η! ΤΡΩΜΕ ΖΑΧΑΡΗ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ...ΜΑΝΧΑΪΜ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!

ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΕΩΣ! ΤΩΡΑ; ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ, ΑΠΟ ΤΟ...ΜΑΝΧΑΪΜ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!!!!! 
Η Ελληνική Βιομηχανία Ζαχάρεως πρέπει, επιβάλλεται, είναι Εθνική ανάγκη, ρέ τρισάθλιοι παλιοπολιτικάντηδες της 'Μερκελοχώρας', να επαναλειτουργήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Υπήρχαν, άν δεν κάνουμε λάθος, στην Ελλάδα πέντε εργοστάσια παραγωγής Ζαχάρεως. Ελληνικής Ζαχάρεως!
Υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελλάδα περίπου 4.500 τευτλοπαραγωγοί, που θέλουν να δουλέψουν! Θέλουν να παράγουν Ε λ λ η ν ι κ ή Ζάχαρη! Η φωτογραφία όμως, που σας παρουσιάζουμε ανωτέρω, δείχνει το μέγεθος και την 'γάγγραινα' του κακού των μνημονίων…

ΤΡΩΜΕ ΖΑΧΑΡΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΧΑΪΜ, ΤΟΥ ΟΜΙΛΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ 'ΣΟΥΝΤΖΟΥΚΕΡ'... Ελληνική Ζάχαρη(;) τρώμε στην Ελλάδα, που παράγεται στην Γερμανία!!!

Φτάνει πιά, με τα λουκέτα! Φτάνει το άθλιο θέατρο, για να εισάγουμε 'ΜΙΑ ΖΩΗ', ακόμα και ...καρφίτσες! Ακόμα και οδοντοφλυφίδες! Και σπίρτα! (τα σπίρτα έρχονται εδώ και χρόνια, απο το Πακιστάν! Οι οδοντοφλυφίδες είναι είτε κινεζικές, είτε ιταλικές!

Οι καρφίτσες είναι κινεζικές και αυτές!) Γιατί όμως ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, επιτρέψαμε να κακοποιείται ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ, αυτός ο τόπος; Γιατί αιωνίως παραμένουμε σιωπηλοί και άπραγοι; Γιατί; Και έως πότε;



phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου